Altså om du ikke får betalt for å ha det kjipt med deg selv, så skjønner jeg ikke helt vitsen med å være der heller så lenge om gangen.

I går var jeg kjapt innom hos en “kompis”, han begynte å prate om en annen par. Om hvor fantastisk det var, at dem hadde gått gjennom en test/krise i sitt forhold og fortsatt er sammen, og skal til å med ta forholdet sitt til neste nivå. Mens han stakkars satt der “alene” nå selv (sutrer selvom han har egentlig truffet ei annen), for damen hans gikk i fra han en tid tilbake. Kjære deg, damen din gikk blant annet pga din offer rolle. Hun har jo til å med sagt det til deg mangt ganger!

Først og fremst som jeg sa til han også forresten. Om noen går i fra deg så er det nok MYE mer som ligger der. Forholdet er nok ikke solid i fra før av. Det er mye ting der som ikke stemmer, ellers vil jo ikke mennsker bare gå i fra bra forhold om alt klaffer og alt er så fantastisk.

Jeg forstår meg ikke på mennesker som ønsker bare å være i offer rollen. Det er så tappende for mennesker som er rundt dem.

Så om du ikke får betalt for å være i offerrollen. Vær nå snill gjør deg selv og andre en tjeneste, søk hjelp for å kunne slutte med det..

Jeg skal skrive lengre innlegg om offerrollen etterhvert. Kjente jeg trengte å skrive kort om emne denne gangen for å kunne riste det av meg rett og slett..

Og ja jeg har sendt healing til han her i fra til Månen nesten daglig. Jeg har prøvd å veilede han. Jeg kommer til å fortsette med å sende han healing her i fra til Månen til han gifter seg.
Hvorfor spør du? Det er komplisert. Jeg orker ikke å ha flere folk som går hen og tar livet sitt i mitt liv.

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es