Litt Om Meg

– VISIONARY – INFLUENCER – COACH – SPIRITUAL TEACHER – HEALER – CLAIRVOYANT –


Jeg heter Azadeh, min familie og venner kaller meg for Azi. Jeg er 40 år og er mor til 4 herlige barn. 

Jeg er ydmyk og takknemlig for å kunne si at jeg har medfødte evner, eller aller helst ønsker jeg å kalle dem for gaver. Jeg er healer, klarsynt, klarhørt og klarfølt, det er de navnene jeg kan sette “merkelapp” på. Egentlig er jeg ikke glad i slike merkelapper på ting som er. Det er tross alt genrasjoner med medfødte gaver før meg, så jeg har lært meg å være takkenemlig over alt jeg har fått “arvet” uten å sette så mye fokus på hva det egentlig heter. 

 
 

litt om meg

 

Jeg er født i Tehran, Iran i 1979. Da jeg var rundt 6 år flyktet vi i fra Iran til Tyrkia og Syria. Til vi ble godkjent som kvoteflyktning og flyttet da til Stavanger i 1990. I 2002 valgte jeg å flytte fra Stavanger, har vært litt rundt om kring siden den gang, men siden 2006 har jeg valgt å bo her på Østlandet.

Jeg har brukt langt tid på å finne ut hva jeg skal egentlig gjøre, hva er min oppgave i denne verden, med tanke på som barn hadde jeg visjon om jeg skal utrette noe stortt engang, jeg skal forandre verden på noe vis. Dermed ble det hengdene i lufta uten ett lite hint om hva jeg skal egentlig bli og gjøre. Det har vært veldig frustrende for meg til tider opp gjennom årene. Å vite i seg selv at jeg skal  forandre verden. Men ikke helt hva og hvordan,  

 

Dermed har jeg vært innom endel forskjellig opp gjennom livet, for det meste har jeg drevet for meg selv. Kort fortalt innom mye forskjelligt innen IT, Webmaster, Administrator og moderator på diverse forum på nett, drevet med netthandel, import, eksport, regnskap og salg. 

Har også jobbet endel med barn. 

Nå i senere tid har jeg jobbet mye frivillig, rydde land og strand overalt der jeg har ferdes. Jeg er usikker på hvor mange tusen personer jeg har gitt healing og veileding/rådgiving til. Jeg har også drevet endel med Readings, har est rundt 4-500 personer.  

Noe blogging har det også vært. nå skal det bli mer av det. Nå har jeg lært litt i fra forrige gang. 

I 2017 Kalte India meg, da var det bare å høre på sitt kall og dra. Vi jobbet frivillig på krisesenter for kvinner og barn og på slummen i 4 uker. Min dartter (The Girl with the Lion Heart) da den gang 4 år var med meg. 

 

Inn i mellom alt det har jeg også jobbet MYE med meg selv. Selvutvikling har blitt mitt livsverk, jeg har jobbet hardt, være mye selv disiplin. det har vært mye tårer, skrik og noe blod til tider. Det har vært tøft å stå noen ganger. Det har likevel følt som “Passion” å drive med selvutvikling, det føles som det er ikke bare for meg jeg gjør alt dette. Det er flere jeg kan hjelpe med alt jeg har lært meg…

 Jeg har blant annet lært meg en god del verktøy, metoder og teknikker som hjelper mot sorg, angst, traume, blokkeringer, generelt uro, og mye mer.

Jeg har også tatt diverse forskjellige kurs blant annet innen, Mindfullness, NLP, Reikimester, andre Healing metoder, Chakra, Aura, Nummerlogi, Meditasjon og Hypnose ol.

I tillegg har jeg Veiledning og Coach studie via OsloMet. 

 

Noe av det jeg er glad i på fritiden, er musikk, dans spesielt magedans, spre glede, reise og male. 

 
 

Jeg har ønske om å bruke alt jeg har lært til nå til å kunne hjelpe andre til å reise seg opp igjen etter hendelser i livet.

Jeg har ønske om å inspirere andre til bedre hverdag, bedre livstil. 

Jeg ønsker at andre skal oppnå de resultatene dem er ute etter, etter å ha vært i kontakt med meg. 

 

Min store drøm er å starte ett hjem, helst flere hjem rundt om kring, for kvinner og barn som har vært i dysfunksjonelle forhold. Ett hjem der dem kan få riktig hjelp og støtte fra flere hold til å kunne reise seg opp igjen og videre i livet.  

 

Jeg har spennende tid foran meg, og gleder meg stort til å ta deg med videre i reisen min.

 

Tusen takk for du er innom siden min, skriv gjerne til meg hvis det er noe du lurer på. Blir glad for alle tilbakemeldinger.  

 

 

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es