Hei verden

Det har vært stille fra meg en stund. Jeg og min datter skal dra til Goa og jobbe som frivillig i 4 uker.

Så det er endel av praktisk som må være på plass.  Dette blir minne for livet. Og definitivt ikke siste gangen jeg drar dit. Neste gang satser jeg på det er min egen prosjekt jeg drar til enn andre sin. 🙂 Denne drømmen har jeg hatt siden jeg var ganske så ung. Så nå skal det endelig skje.
Vi gleder oss STORT!!
Så hvis du vet om noen som ønsker å dokumentere reisen vår. Rop ut 🙂

Kommer tilbake med mer info når jeg har fått landet litt og fått i orden flere av praktiske tingene! :-))

 

Lag Deg en Fantastisk Tid 🙂

 

 

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es