Det ligger kanskje i naturen vår, å tenke på en selv og sitt. Men hvor langt skal det gå egentlig før mennesker våkner opp til å skjønne vi er i en og samme båt egentlig..

I kveld skal jeg meditere, åpne heale chakra mine. Så humøret mitt vil nok være bedre imorgen. Men fram til det skjer, kommer det noe oppgulp fra meg for denne gangen.

Jeg elsker mennesker, men faen jeg hater dem og!! Eller jeg hater dem ikke, jeg kjenner dem jo faen ikke engang. Men hva som gjør at mennesker kan være så grusomme med jorden vår, hverandre og dyr?

Altså mistforstå meg rett, jeg kan være skikkelig bitch jeg også, men det er først når noen gir meg challenge til å være det. Men det er heldigvis ikke ofte det skjer.

Men nå skriver jeg ikke om å være stor i kjeften, men altså grusomheter. Jeg vet at jeg ikke trenger å fokusere på slik shit. Heller ha hjerte mitt åpent, og la lys og kjærlighet ta mer plass.. (og blablabla)

Men så er jeg som alle andre og tenker noen ganger, hva er vitsen med å dele kjærlighet og healing i øst og vest når det finnes så mange assholes der ute. Det er jo ying og yang, men faen heller.. det er mer fokus på det fæle som skjer enn alle de hverdags heltene som gjør en god gjerning der uten å bli lagt merke til.

Men ja jeg vet de ordentlig hverdags heltene er som meg, tar ikke bilder av alt det gode dem gjør. Men likevel.. jeg er lei av å se grusomhet på sosial media. Jeg er glad for jeg ikke har noe tvkanaler og kan slippe å slik på tv!

Jeg har hatt nok assholes i mitt liv til å kjenne igjen asshole når jeg ser en i fra avstand. Men ja jeg velger mine uvenner med omhu likevel.

Hva som gjør at vi aksepterer at Donald Trump skal åpne opp for å ta inn elefant kroppsdeler til pynt? Eller i hele tatt aksepterer å ha en klovn som styrer USA og tror han er verdens president!

Jeg har ikke stemt på han. Ingen andre i verden har heller stemt på han enn idioter som han i USA. For å være helt ærlig, så tror jeg han betalte for å vinne kampen.

Jeg vet ikke, jeg vil hoppe av, jeg vil ikke bo her mer.  

Jeg er lei av folk som dømmer, alle som sitter med svaret og vet hvordan en annen skal leve. Det er jo tross alt mye lettere å se flisen i andre sine øyner enn gigantisk stokken i sitt eget lår.

Jeg er lei av alt i dag kjenner jeg. Ikke at noen har gjort meg noe i dag altså. Det begynte egentlig i går, og har ikke helt sluppet taket i dag.

Jeg vil ikke bo i denne verden akkurat nå, jeg angrer!! Hvor kan jeg gå for å få retur billett? Jeg vil ikke bo mer i denne verden hvor å være fake er mer akseptabelt enn å være grei.

Tenk at nå i 2019, er vold helt naturlig ting å vise fram på tv, mens naken hud, amming og sex blir sensuert!

Nå håper jeg på naturkatastrofe, en skikkelig en, som gjør at alle blir takknemlig for alt vi har og hverandre!

Jeg ønsker å se mer samhold, mer kjærlighet, mer tillit, mer lys, mer glede! Jeg ønsker å se mennesker leve med hjerte!

Jeg ønsker at vi mennesker kan ta vare på hverandre uten å trenge hele tiden heve oss over hverndre. Bare være der for hverandre uten å ha noe agenda om noe som helst.

Jeg ønsker å se Kjærlighet overalt hvor enn jeg går. Jeg ønsker å se ekte mennesker som er grei. Jeg ønsker å se mennesker som snakker om alt mellom himmel og jord enn baksnakke hverandre.

Jeg ønsker oss virkelig godt. Men jeg er lei av dritt mennesker som tar liv for moro skyld. Eller dreper andre mennsker bare for dem har annen relgion eller hudfarge.

Verden er for ALLE! Hvem faen sa at hvite mennsker har første rett til alt egentlig? Gå fuck yourself dere som er rasister eller dreper bare for moro skyld.

Det er min aller første oppgulp her på bloggen min. Så du får ta den som du vil. Baksnakk gjerne om du vil. Døm meg og om du vil.
Det bare forteller mer om deg enn meg…
 

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es