Fantastisk, har grua meg så mye til Eu godkjenning. Med tanke på penger som kommer til å fly ut av vinduet. I dag tidlig leverte jeg bilen, 56 kr ekstra ble det totalt, utenom Eu-godkjenning avgiften da.

Bilen godkjent 2 år til WOhooooo. Jeg elsker Suzie bilen min altså! Det er første gangen jeg leverer bil til Eu-godkjenning uten å få noe merkelapp på. Så dette var fantastisk start på uken. Det var da bortkastet energi å grue seg til dette, tenker jeg nå i ettertid. haha

Det er så deilig å ha noe mindre å tenke på.

Igår var vi på tramponlineland med barna, det var så deilig å se Loriel igjen. Hadde savnet henne hel haug. Date med barna er en av de beste tingene jeg vet.
Trampolineland hadde jeg aldri vært på heller tidligere, men det blir ikke siste gang vi drar dit. Det var faktisk mye kjekkere det enn lekeland.

Jeg er egentlig ikke helt våken. I går kveld hadde jeg meg god økt med tårer. Det var godt å se jenta mi igjen, så mammas hjerte måtte rense seg litt.

Idag forsov vi oss til å med, eller rettere sagt jeg sovnet igjen etter klokke ringte. Men det gikk nå greit. Vi rakk alt vi skulle heldigvis. Så nå skal jeg være glad for bilen er Eu-godkjent og feire det.

Ingenting annet spiller så stort rolle idag, jeg har bil 2 år til! Wohooooo


Du ha en fantastisk fin uke, idag er en god dag til å bare være glad og lykkelig … - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es