Han sa, DU kommer aldri til å finne noen slik som meg, DU kommer IKKE til å klare deg! Uten penger eller jobb eller noe som helst! Se på DEG da!

En tenker for seg selv så klart, planen er nettopp og ikke finne seg i samme type forhold nok engang igjen.

Jeg kan stolt si, jeg er hvert fall ikke den kvinnen jeg var den gang, da slike ord ble slengt til meg. Jeg er så klart heller ikke nedbrutt psykisk heller lenger.

Jeg er sterk, jeg har virkelig vært nøye med energi lesing etter 2015. Jeg er takknemlig for denne gaven som dukket opp. Altså å kunne kjenne så pass sterk på energi. Bare trist at det var Glenn som gikk, måtte hans sjel alltid hvile i fred. Han skulle bare ha vist hvor høyt elsket han var egentlig av så mange..

Men ja, nå altså jeg går ikke hen og kjenner på energi på social media, av alle som måtte være der. Om jeg skulle brukt tid på hvert enkelt person jeg møter i løpet av dagen i tillegg til sosial media. Tja da kunne jeg ikke hatt annet liv utenom.

Jeg tror ikke en trenger å oppleve noe så dramatisk for at en skal kunne kjenne så sterk på energi, jeg tror det har noe med nullstilling av seg selv å gjøre. Kanskje mest da der en mister noen evner, så vokser det andre evner fram.

Altså dem som er blind, dem har helt andre evner enn oss andre. Dem sanser så mye mer.

Så jeg tenker, da tilbake i 2015, da jeg fikk en slik sjokk. Og alt annet av mine sanser tok kvelden. Ikke engang våget jeg å tenke noe spirituelt. Det var da energi eneste jeg kunne ha tillit til. Når all tillit til ALT var brutt..

Men nei altså likevel, trenger å si, vi har ALLE i løpet av dagen i forskjellige form og våres energi forandrer seg i løpet av dagen. Det er ikke slik type energi jeg prater om nå denne gangen heller.

Men ja hvor var jeg egentlig?

For å være helt ærlig, jeg har lyst å bare fortsette der jeg slapp akkurat nå, nemlig prioritere mine nærmeste og meg selv litt til framover.

Det er så deilig bare å kjenne seg elsket og tilhørighet. Kjenner at en er nyttig på en helt annen måte.

Å skape fine bånd. Ingen penger i verden kan kjøpe det. Så jeg driver nettopp og skaper gode bånd med mine nærmeste.

Det er så godt å kjenne seg trygg nok til å ønske å gi av seg selv til mennesker. Sine nærmeste er første prioritert så klart. Uten dem hadde jeg ikke kommet her nå så langt.

Jeg kjenner meg ydmyk og takknemlig, vedmodig, jeg kjenner meg alt egentlig. Men det er godt å kjenne på alt slike følelser.

Jeg takker nok engang Fra Månen til Stjernene, til Havet og Skyene, Jeg takker ALT og ALLE. Jeg takker stort og smått.

Jeg takker at jeg står her nå i dag. Jeg takker at jeg stadig velger Kjærlighet og jeg takker for Kjærligheten som er i Alt og Alle.. <3

Jeg takker deg som viser godhet og glede. Takker deg som deler din smil. Tenk så koselig det hadde vært om alle smilte tilbake..

Men ja vi sees nok plutselig igjen, jeg er bare rett rundt hjørne.. :-))


 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es