Min Kjærlighet tilstand forbinder jeg med ingen andre enn min egen tilstand. Der jeg er i følelsene. Det er deilig tilstand når du først er der.

Og ja det er deilig å dele denne kjærligheten med folk rundt seg. Så jeg elsker å dele når jeg er først i den tilstanden.

Men ja likevel, går du noen ganger og tenker “Did I really sign up for this shit?”

Du tror kanskje livet som healer er bare dans inni mellom roser? Ja det er det også, men du skjønner. Det er dans inni mellom rosebusker med sine tordner. En slutter ikke å danse selvom det gjør vondt når en stikker seg.

Oppgradering, det var det nå sikkert. Kjenner meg helt slått ut. Kunne ha sovet i flere dager. Det er jo helt normalt at slikt skjer under oppgradering. Jeg pleier å få mensen tidligere hver gang det har vært slik.

Har du merket noe forskjell?

Men ja kjenner det er ikke stabilisert seg i hele tatt i kroppen. Det går opp og ned. Men jeg har lyttet mye. Det sies det er visdom i å ikke si ting, selvom en har mye en kunne ha sagt.

Men i bloggverden betyr det at det ikke blir oppdatering her. Så det kan vi heller ikke ha noe av. Men jeg kjenner det gjør godt å lytte.

Lytte på seg selv. Altså en kan gå rundt og peke på hva andre måtte gjøre eller gjør. Eller så kan en ta noen runder med seg selv og tenke hva er det jeg skal lære av dette her? Finner fort ut hvorfor spørsmål var lite vits i å stille seg selv.

Stiller seg selv nytt spørsmål nok engang, hva som gjør at jeg er så hard med meg selv? Jeg er bare menneske, jeg tar det svært så personlig det andre gjør noen ganger.

Altså ingenting har makt uten min reaksjon. Så hva som gjør at jeg gang på gang lar meg bli trigget av noe som egentlig ikke gir mening?Jeg har ikke gått bort i fra blogg verden altså, så slapp av. Jeg lytter til kroppen min og ser gjennom rutinene mine. Det er stort forandrings potensiale hos meg. Jeg trenger rett og slett slutte å være hard med meg selv.

Men likevel begynne å ha mer produktive rutiner, slik at jeg holder meg sterk!

Men ja en trenger å være ærlig med seg selv om en vil utvikle seg videre. Så jeg tenker jeg har lyst å fortsette med å lytte til kroppen min akkurat nå.

Lytte til alt som blir sagt og kjenne oppgraderingen tar plass.

Og ja en kan ikke bare oppgradere seg selv, denne reisen handler ikke bare om meg. Om jeg ikke tar med meg mennesker jeg bryr meg om med i denne reisen.

Ja da har jeg tapt føler jeg da. Det er ingen styrke i å oppnå noe alene. Men ja har funnet ut, det er ikke oppmerksomhet jeg ute etter. Det er kontakt jeg ønsker meg og trenger.

Nå skinner solen, jeg er tilbake i fra skogen, jeg fant endel sopp, stakkars dem var helt alene og forlatt ute i skogen. Jeg hadde heldigvis med meg førstehjelp utstyr. Så dem ble med i sopp-kurven og slapp å fryse ute hele vinteren. 

Nå skal jeg drikke te og reflektere over om jeg virkelig signerte for dette, og hvor ønsker jeg veien skal gå videre..

Til neste gang, vær ærlig med mennesker rundt deg og deg selv. ALLE fortjener Ærlighet…

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es