Vet du hvor styrken min kommer i fra?

Jo for hver unge som du har manipulert til å bli borte i fra meg. For hvert barn som jeg har begravd levende, har gjort MEG Sterk, har gjort mitt hjerte Sterk! Har gjort Ryggen min Sterk!!

Vet du hvorfor Ryggen min er så Ragg? Jo for hvert løgn du har servert, så har jeg reist meg til å bli SuperHelt LøveMamma!

Så din idiot sier jeg bare, for jeg forsvinner ikke i fra denne jord. Så du kan stappe dine greier en viss plass, nemlig der solen aldri skinner. Jeg ville ha valgt mine fiender om jeg hadde vært deg nå..

Jeg har tatt hensyn pga mine barn til nå, men lille venn. Om du synes det lille jeg har kommet med til nå er så gale. Så kan du bare tenke deg alt som kan komme ut om du fortsetter denne leken her… 😀

Ikke engang kan du gå til lensmannskontoret for å få mine blogg innlegg fjernet lenger. For IKKE engang dem tror på deg lenger!

Anbefaler deg bare en ting jeg, gå med halen din mellom bena! Det handler ikke lenger om vinne dem! Men heller i alle årene du har krenket meg, og ødelagt mitt ære og navn, og driver fortsatt i samme fotspor!!!

Og meg ønsker du ikke å kødde med lenger. For jeg har ingenting ting å tape lenger. Ingen av dem bor her uansett! Uansett hva enn du skaper, så vil det gå tilbake til deg.

Ikke engang din advokat har tro på deg lenger! Så pakk din idioti og finn deg annen offer! Jeg er INGEN offer lenger. Jeg er VINNER! Jeg har reist meg og blitt Denne Kvinnen Her!

Så Stort Fuck you :-)) And I say that with peace & Love & Light! <3

PS. Jeg må nesten le litt av hun som beskytter deg med nebb og klør, hun skulle vært i retten hu. Hun fikk æren gitt, til å stå ansvarlig for alt som har hendt til nå, hu!!

-Hvem tror du som kommer til å hate deg, når dem finner ut?

Karma is bitch, if you are.. sier jeg bare…

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es