Jeg ble så provosert, først og fremst for det har dukket opp bare mer og mer annonser, selvom jeg brukte all evighet på å skru dem av på Facebook. Årets spøk at en kan skru dem av. For det dukker bare opp likevel..

Men det var ikke det som var så provoserende. Jeg så en sånn annonse glipp av Isabel Raad, der hun sitter med sin mor og tuller og prater.

Siden hun er søskenbarn med mine eldste tantebarn, så har jeg bevisst hittil valgt ikke å skrive noe om det som hun gjør. Men akkurat dette kjente jeg ble rett og slett for MYE!!

Det er ikke med henne selv heller egentlig, men moren hennes.
Moren kalte henne for hore! Uansett om hun tøyset eller ikke. Jeg vet at mange utlendinger har lett for å kalle hverandre for hore.

Men en mor skal holde seg til gode å kalle sitt barn for hore! Det sitter så mye dypere i, når en mor sier slike ting. Dessuten når en mor går ut og sier slikt, da kan jo hvem som helst få lov å kalle henne for nettopp det!

Jeg synes det var skikkelig drøyt og virkelig lite pedagogisk. Men jeg skal ikke gå inn på det der. Det er ikke rette show til å snakke om det akkurat. Men likevel… jeg ble skikkelig provosert!

Uansett hvor mange og hva hun driver på med. Å kalle sitt barn for hore, selv bare for tull. NEI vet du hva! Der går alle mine antenner ut!

Så om du har lett for å kalle folk rundt deg for hore. Slutt med det!
Vi kvinner trenger å slutte med slikt prat om hverandre og til hverandre.
Respekt er noe vi trenger å lære oss selv før vi roper så høyt om mannfolk skal gjøre det samme!


Jeg har bare ett godt råd til deg Isabel, ikke få barn nå for du blir tvunget til det. Det er ikke noe hast. Du er ung kvinne. Du har mange år til å kjenne på det. Husk duden du velger å få barn med. Han kommer du til å ha med å gjøre resten av din tid. Velg med omhu

IKKE la noen presse deg til barn og ekteskap, moren din for kjøpe seg en dukke som hun kan dulle med hvis hun er så sugen på baby å leke med.
Du får vente til du finner den rette og rette tiden for deg! Ikke la deg bli presset av noen. 

og nei jeg ser ikke på noen realitets greier. Det holder med annonsen som dukker opp. Da har jeg sett mer enn nok kjenner jeg ..


 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es