De tingene jeg har blitt mest spurt om når noen ønsker Reading, er Kjærlighet og økonomi.

Det er vel kanskje slik at vi mennesker trenger håp, men det er synd at økonomi som skal være håpet. Men det er jo det som er mest krangel av også i parforhold. Økonomi og husarbeid.

Jeg har ikke antall på hvor mange ganger jeg har mistet håpet helt, denne siden av året når det kommer til økonomi. Men det er jo bare midlertidig situasjon.. Men likevel det kan stresse og spise opp en. Så sant en ikke er Munk da. Dessuten så har velsignelser dalet ned når jeg tar vekk min ego og ser på alt av penger som har dukket opp.

Jeg sitter her nå forlatt her på stranda, vuderer å bare sove her. Har ikke med meg stort til å overnatte. Men jeg har da overlevd på mindre tidligere. Jeg får se.

Jeg driver å ha fokus på pusten og høre på bølgene. Ikke tenke stort, selvom tanker kommer og går.

Jeg har tenkt på kjærlighet nok engang. Hvor mye tid og energi jeg har brukt. Ikke minst alt det rare jeg har funnet på opp igjen tiden når det kommer til kjærlighetens navn

Jeg tenker om noe er ment for meg så uansett hva som er, så kommer det til meg. Jeg trenger ikke å stresse så med det. Men det er vel så i alle forhold i begynnelsen at en er usikker og redd. Redd for at det er bare en selv som føler alle de store følelsene.


Hvordan jeg ønsker det, jeg tenker om du engang blir forelsket i meg. Men er i tvil om det er meg eller ei annen du ønsker å satse på. Så velg hun andre.
Jeg ønsker hvert fall min neste skal ønske meg like mye som jeg ønsker ham. 

Når jeg tenker tilbake til livet mitt, og alle de kjærlighetsforholdene jeg har hatt. Utenom ett par så kan jeg ikke huske jeg har vært så selvsikker på min valg av partner.

Jeg har bare ønske kjærligheten skal være ekte. Ikke noe jeg har innbilt meg. At han velger meg overfor alle andre, og ikke bare i begynnelsen da alt er spennende. Men ellers også.
En som ønsker å ha hele meg og ikke bare det ytre. Men heller forstå meg som jeg er. Med og uten ord.


Jeg har ikke våget å snakke stort eller høyt om kjærlighet til noen siste tidene, med tanke på det er kun 6 mnd siden jeg tok seprasjon. Men nå har det gått en tid. Så nå kan jeg vel begynne å snakke om det uten at jeg føler jeg gjør noe galt.

Jeg ønsker jo bare at alle skal være fornøyd og glad. Men jeg kan ikke drive å utslette meg selv noe mer.
Selvom mange som har ønsket det i forrige forhold. Alt i fra svigermor til ja you name it. Og ikke minst jeg selv som valgte å bli i forholdet etter jeg kom tilbake i fra India. Det var jo slutt da før jeg reiste. Jeg tenkte at jeg var bortkjemt når jeg ønsket mer. Men det var ikke tilfelle.

Det er helt utrolig hvordan noen kan forandre seg totalt også etter en gifter seg med dem.

Men jeg har ikke blitt født og opplevd alt jeg har opplevd for å utslette meg selv helt i forhold. Jeg ønsker å være sammen med en som gir like mye som meg. Være like raus, teit, rar, alt egentlig. Jo mer ekte jo mer ønsker jeg å bli.

Jeg ønsker å se følelser uansett hva det er. Jeg ønsker lange prat der vi kan snakke om masse forskjellige ting. Alt fra dine favoritter og alt du misliker sterkt. Jeg ønsker masse deilig sex der jeg føler meg tilfredstilt også. Ikke at jeg koser mer meg selv på egen hånd. Da kan jeg være alene. Som jeg er nå.

Jeg ønsker å vite hva som holder deg oppe om natta, hva som får deg til å føle fred i sjelen. Og ikke minst hva er favoritt filmen din. Det er jo en av de viktigste tingene har jeg faktisk lært… 😉

Jeg tenker tenkt all tid og energi jeg kunne ha spart meg om jeg hadde spurt de 3 forrige forholdene jeg har hatt, om favoritt filmen deres med engang før jeg gikk med hode og raua inn i forholdet.
Det forteller mye om en person faktisk. Selvom jeg vil ikke vært foruten noen av de tre. Det kom så mye godt ut av alle de forholde jeg har hatt. Alle de gode stundene og de dårlige.

Men nok engang om du engang dukker opp i mitt liv, om du er usikker på meg eller ei annen. Velg hun andre. -og vær raus nok til å si det til meg for så la meg gå..

Jeg har blitt født for å oppleve ekte kjærlighet som er større og mer ekte enn alt annet har jeg bestemt meg for. Jeg nekter å settle for noe annet denne runden. Jeg vil bare denne gangen skal det være helt ekte, lojal og ærlig, ikke noe bullshit. Det er nå sikkert.

Til neste gang, la kjærligheten vokse i deg, omfange deg og kjenn hjerte bli større og send god følelsen til hele kroppen din. Bli der i følelsen helt du kjenner deg salig og takkenemlig.
Når du har gjort det så har du lært deg å gi deg selv kjærlighet.

Jeg har ønske om å tro på ekte kjærlighet, jeg kan ikke miste troen nå. Det er jo kjærlighet healing jeg ble født for å gi. Ikke mistillit og frykt.

Men ja jeg har kun vennskap å tilby nå uansett. Jeg ønsker meg kun det. Oppriktig ærlig, godt vennskap. Med noen som ser på livet på samme måte som meg. Open minded rettet og slett, en som jeg kan dele min “rarhet” med. En leken samtidig klok sjel.

Det er veldig viktig også fant jeg ut sist, en deler samme tro. det er lettere å bli aksepert i familien og slikt tenker jeg da. Jeg følte meg hvert fall ikke så aksepert for å være spirituell. Dessuten så tenker jeg når en begynner med vennskap, så kan en ta det der i fra, før en bestemmer seg for noe mer.

Jaja dette ble nå følelsetanker. Mine tanker servert til hele verden der ute.

Hva enn det er som skjer med deg i dag, hold deg i livet og husk det er mange som er glad i deg. <3

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es