Kjærlighet kan bety så mye for oss alle, vi forbinder det for det meste med en annen person og kanskje at kjærligheten gjør vondt.

Kjærlighet er egentlig i alt. Kjærlighet er mors øyner når hun ser på sine barn. Kjærlighet er å kjenne fred i sitt hjerte og sitt hodet, kjærlighet er å lukte på blomster og kjenne velbehag i kropp og sjel.

Kjærlighet er å gå en tur ute i naturen. Kjærlighet er en kopp te på kvelden ute mens det er fint vær, fuglene som synger. Kjærligheten er blå himmel og deg med fred i sjelen.

Kjærlighet er å når sommerfuglene velger å lande på deg. Kjærlighet er når fuglene flyr rundt deg for å sjekke om alt er bra med deg. Kjærlighet er når trær gir deg kjærlighet og støtte. Kjærlighet er glede å høre barna le eller prate.

Kjærlighet er å se sine kjære vokse, kjærlighet er å lage god mat og glede andre. Kjærlighet er å dele med seg det en har uten å kreve noe tilbake.

Kjærlighet er å bli husket på sine dager. Kjærlighet er å føles seg elsket av å bare være til.
Kjærlighet er være alene i sitt eget hjem, naken uten noe plikter.

Kjærlighet er å ønske andre godt og bli glad når det går godt for andre. Kjærlighet er å snakke med gode venner. Kjærlighet er bare å være rundt en uten å si stort engang. Kjærlighet er alle kjæledyrene en har. Kjærlighet er tilfeldig akt av godhet en gjør for andre.Kjærlighet gjør vondt da, sies det. Det er ikke kjærlighet som gjør vondt, det er avvisning, det er å ikke vite om den andre personen føler det som samme deg. Det er å holde igjen og ikke vise sine følelser. Eller ord som blir usagt. Det som gjør vondt er ord som kan bli sagt også, tungen vår er noen ganger skarpere enn sverd!

Det som gjør vondt kan være handlinger eller det som uteble. Kjærlighet kan en ikke kjøpe. Selvom mange velger en slik kjærlighet. Been there done that too, så jeg har ikke vært bedre heller.

Kjærlighet er bare ren og god. Kjærlighet er det som gjør at verden går rundt. Vi er eneste i dyrerike som dreper de små av barn og dyr! De andre dyrene dem behandler de små godt selvom det er annen sin “rase” til å med.


Kjærlighet også akt mellom to personer, det er nydelig å være vitne til ny oppdaget kjærlighet. Dem som bare en ser er rette for hverandre. Dem en ser er just meant to be!

Ja så klart alt mulig skjer jo med alle. Men likevel, når kjærligheten blomsterer og en feirer den. Det er nydelig å være vitne til slikt.

Det jeg angrer mest til nå er at jeg har ikke feiret Kjærligheten ofte nok. Jeg ønsker å feire Kjærligheten jeg. Ønsker meg Kjærlighet som ønsker å feire oss. Ønsker å bli feiret, har mange grunn til å bli feiret.

Jeg ønsker meg Kjærlighet som ikke trenger bekreftelse på fra sosial media, men heller bare vårt hjerte vet og bekrefter hverandre. Finner måter på å treffe og skape gode bånd i nærhet og på avstand.

Jeg ønsker å få like mye som jeg gir, Kjærlighet mellom to mennesker er nydelig når det er balanse mellom to personer. Når det føles som glede å letthet dele uten at en sitter og teller på hva en gjør for hverandre.

Jeg har også levd med noen som hadde annen type mening om kjærlighet. Altså kjærlighet var bare jakten når jeg tok avstand, maten som ble kjøpt inn, ting jeg kunne få. Altså forkorte ned alle de tre i forskjellige rekkefølge…

Vi kan gjøre ting for andre å ha kjærlighetsfull tanke bak, men om den andre personen ikke har det på sin liste av kjærlighetserklæring, så hjelper det ikke at du gjør den tingen hundre ganger heller.

La meg ta en eksempel. Første bursdagen min sammen med en kjæreste jeg hadde, han valgte å rense ferdig plenen for meg istedenfor vi fant noe sammen eller gjorde noe som helst. Han ble skikkelig såret og lei seg for jeg ikke ble så veldig hoppene glad for bursdagsgaven. Moren hans til å med synes jeg var urimelig!

Så vi ser alle forskjellig på hva kjærlighet er. Jeg for min del hadde jo heller ønsket å finne på noe sammen. Enn plenen min som jeg selv var halv ferdig med, ble ferdig renset.
Vi kan ikke tvinge noen til å ta imot kjærlighet. Det samme med vi kan heller ikke tvinge noen å dele på kjærlighet som ikke finnes!
Det er hvert fall en sannhet som ikke går an å skjule.

Å bli vant med en situasjon eller person er heller ikke kjærlighet. Det er avhengighet. Alt nytt skremmer en så klart. Men avhengighet/slå meg til ro med noe som ikke tilfredsstiller min sjel og sinn, ble nesten min sakte dø rett og slett. Så been there done that too..

Kjærlighet er heller ikke “å se for seg ting som, det skal gå rett i vest med noen, for så dem skal komme til deg å få tørst, og dermed du kan ha en mann/kone igjen”.
Jeg tenker det er best å tenke godt og se godt for andre, for det du sender ut kommer tilbake til deg til syvende og sist uansett, be kind!


Jeg tenker kjærlighet haster ikke. Kjærlighet dømmer ikke, kjærlighet er latter og glede, kjærlighet er tårer og sorger, kjærlighet er tålmodig og rastløs, Kjærlighet er eventyr og stillhet, Kjærlighet er tilgivelse og omsorg, Kjærlighet er ALT og litt til. Kjærlighet tåler det meste. Så sant kjærlighet har hatt de riktig grunnmurene da til å kunne vokse i begynnelsen. 

Jeg er takknemlig for siste året alene. Det har virkelig gitt meg mye av alt til å kunne tenke og ikke minst igjen ønske å bo her og drømme om hvordan jeg ønsker å ha det. Å bryte opp er ikke lett heller altså. Det har vært tøft år for oss alle. Synes vi har vært gode. Klart oss sammen. Det er godt det egentlig.  

Jeg tenker uten Kjærlighet så hadde vi ikke hatt musikk, eller kunst, dikt, tenk hvor mye kjærlighet er bak alt som blir laget. Kjærlighet er svaret til ALT. Er du ikke enig?

Jeg ønsker meg Rå Kjærlighet. Den som tåler Alt og likevel ikke noe rom til bullshit!
Jeg vet at jeg har tidligere latt meg bli gitt gode råd om hva jeg trenger, dermed latt meg bli i ett forhold der jeg viste at jeg ikke ville oppleve stort. Jeg til å med slo meg til ro med det for godt sist gang. Men så fikk jeg en kjempe smell i fra universet med denne beskjeden! “Noooo.. Come on. WTF are you doing this again” Så…


Det er ikke kjærlighet som gjør vondt, det som er vondt er når kjærligheten holdes tilbake.

Kjærlighet gjør en humble, kjærlighet gjør en takknemlig.

Det er virkelig så at det er alltid grønnest der du gjødsler best eller tar vare på plenen, bare en liten huskeregel til deg som er på sjekkeren, se på plenen til din utkårrede. Så har du svar på hvordan den personen tar seg av sitt forhold. Tross alt en kan bruke sine erfaringer på alt, eller hva? 😉

Det forteller mye om en person om hvordan den personen tar seg av plenen! Det er nå sikkert har jeg lagt merke til.

Og jadda vi alle har rot til tider, så slapp av. Jo flere barn jo mer rot, det er helt normalt! Jeg merker at det er nesten himmel her nå med meg og minste jenta mi. Nyter det så lenge det varer..

Men ja kjærlighet, Kjærlighet gjør ikke vondt. Sosial media, Forventninger, forvrengt ord, manipulering, usannheter, uærlighet, avhengighet, krav, mas, misstillit, sjalusi, drama, urettferdig krangling, brutte løfter, våken netter, alkohol, maktmistbruk, utroskap, vold, trussel som gjør vondt. Det er heller ikke kjærlighet. Det er krisesenter kandiat! Been there done thatt too..

Kjærlighet, når den er ekte så føles det bare glede, føles som du har bare lyst å glede den andre personen. Du har lyst å beskytte og ivareta. Deres glede blir din glede. Dems sorger blir dine, Kjærligheten føles fra hjerte til hjerte. Det føles som lettelse, den forstår og tilgir. Føles som trygghet, føles hjemme, føles som bare helt riktig i hele kroppen. Det føles som du kan fly, men samtidig er du helt rolig.

Kjærlighet gir en vinger til å fly, gjøre ting en kunne aldri tro en ville gjøre. For i forelskelse navn så blir vi vel alle mild midlertid gal, om du ikke har følt det så. Så har du nok ikke fått smakt på det enda gitt..

Kjærlighet ja, jeg tenker han som er fortsatt sprø nok til å henge igjen etter å ha hengt med helt til nå, ja hvorfor ikke sier bare. Kjærlighet er til å utforskes. Det betyr ikke at en trenger å gifte seg, eller få barn, ei heller flytte inn dagen etter. En kan bare ta en dag om gangen.For i Kjærlighetens navn så har den egentlig ikke hastverk. Den har ventet mange år på å bli gjenforent. Kjærligheten den er tålmodig og ren.

Noen ganger ting skjer, livet skjer, men om to hjerter er ment for hverandre. Så vil dem alltid finne sin vei til hverandre uansett tid eller rom. En vet aldri om noe som helst likevel. Livet er bare som det er. Tross alt Kjærlighet er frivillig akt.

Jeg har ikke lyst til å gjemme meg vekk noe mer. Men ja noen ganger er det godt å gjøre det og. Jeg tenker at den som venter på noe godt venter ikke forgjeves. Så denne gangen ønsker jeg bare oppleve kjærligheten som er virkelig ment for meg. Det er ikke prat om å gjøre seg uoppnåelig. Langt der i fra, Kjærlighet er som kunst. En kan ikke bestemme selv hvem en faller for. Jeg tenker tillit og Kjærlighet går egentlig hånd i hånd.

Kjærlighet altså, tenk om vi kunne gjort alt enkelt, om vi bare alle hadde fått selvutvikling timer i fra barneskolen. Så hadde vi alle hatt gode verktøy å bruke som voksen til å klare oss bedre i alle forholdene vi har til mennesker rundt oss.

Drømmer er nydelig å ha i kjærlighets navn. Og det skal jeg ha uansett hva Kjærligheten måtte bringe meg framover.
Jeg fikk se litt eldre stødigere versjon av meg, satt i en stol i en slags intervju. Fikk vist spørsmål om om jeg hadde noen god råd til yngre versjon av meg. Jeg var stødig kvinne med få ord gitt, jeg sa vist: jeg var i stor hastverk. Slow down.

Det var virkelig å få en klask i pannen. Jeg har virkelig vært i hastverk hele tiden nesten. Selvom jeg føler meg i slow motion i forhold til andre. Jeg tenker det var nok en grunn til jeg ble vist akkurat dette nå. Så jeg tar den til meg..

Jeg lurer om dem fortsatt føler hverandre? Åh John I wish I was Yoko…Om så klart når jeg vet at jeg fortjener kjærlighet i fra annen Verden, så vil jeg nettopp fortsette å tiltrekke meg dette. Jeg tenker Kjærligheten som er i livet mitt nå, vet hva han har å miste. Det er ingen lek.

Jeg ønsker meg Kjærlighet som er ydmyk og ærlig. Kjærlighet som vet livet baserer seg på mye mer enn penger og store titler. Kjærlighet som har sett rundt og opplevd mye og ønsker nå å slå seg til ro på en befriende måte.

Jeg ønsker meg Kjærlighet som er tålmodig, kjærlighet som forstår, trøster og lar meg være sterk, men samtidig ta meg i mot med sine sterke trygge armer, når jeg føler meg liten i denne store verden. Kjærlighet der han vet jeg har alltid ryggen hans uansett hva som skjer. Jeg vil stå ved hans side. Like stolt som vi ønsker å ha det til..

Kjærlighet der vi kan vokse til å bli partner in crime, bli god team, være villig til å vokse sammen og hvert vårt. Gi hverandre rom til å være oss selv og finne ut av hvem vi ønsker å være. Samtidig gi trygghet til å føle oss elsket. Kjærlighet der vi kan løfte hverandre opp til å klarte nå til topps!

Kjærlighet som vi vokser sammen på, kjærlighet som ønsker hverandre bare godt. Kjærlighet som Elsker dypt og lenge. Flammer som brenner hardt og lenge, selvom det er kritiske tider, så brenner flammene enda dypere etter det, uten at noen av oss trenger å utslette oss selv for hverandre!

Kjærlighet som gir en energi, kjærlighet der det vekker Guden i hverandre, Kjærlighet som vekker Kundalini energi, tillit som blir skapt, tryggheten som bygges. Kjærlighet som føles hjemme. Kjærlighet der ingen av trenger å få frysninger for å bli klemt på. Der jeg blir holdt rundt og får klemmer i fra alle retninger hva tid som helst. Der smilet mitt er så bredt for jeg elsker bare det jeg har foran meg så inderlig godt..

Jeg kjenner bare jeg tenker på det så får jeg sommerfugler i magen. Føler du meg? Er du på virkelig?

Det ligger i min natur å Elske, å være Kjærlighet. Uansett selvom jeg elsker å bo alene og er loner, så jeg er jeg fortsatt meg hun som Elsker å Elske..

Det er Kjærligheten jeg føler som driver meg fram! Så jeg takknemlig for det. For hjerte mitt hadde nok ikke tålt å bli bitter. Så jeg holder meg til Kjærlighet jeg.. Jeg deler den frivillig til den som jeg føler er riktig for meg. Så sant jeg vet at det går begge veier! Been there done that too ..

Dessuten som sagt så er det barna, jobb, studie som er på menyen framover for min del. Jeg lar bare Kjærlighet vokse der den er ment for å vokse.

Jeg vet ikke om jeg har fortalt om dette, men jeg hadde en drøm da jeg var sånn ca 13/14/15 eller noe så år. Jeg så mannen i mitt liv vist. Og drømmen husker jeg enda. Altså når en husker en drøm en drømte for lenge siden. Da er det ikke lenger en drøm, da er det en visjon. Så jeg har siden da bevisst og ubevisst prøvd å sett etter ham.. det er energi ting, men selvklart veldig mye likheter og likhetstrekk i blant de gutta jeg har falt for og tiltrekt meg opp gjennom årene.

Men ja det er uvanlig å bli vist slikt i så ung alder. Så jeg tenker det er nok en større grunn til nettopp det. Og at jeg husker fortsatt ansikttrekk, farger ja. Det er nå rart.

Uansett jeg har ikke hastverk med Kjærlighet, jeg har ingen planer om å bli reddet av en helt i alminiums drakt, jeg tenker jeg har alltid vært superhelt i mitt eget liv. Det er noe jeg skal lære av dette med økonomien min som har vært. Så jeg tenker alt ordner seg nok, det har det alltid gjort den veien.

Det er bare tall i systemet uansett. Stakkars barn som har arv i banken, hvis alt blir slettet pga ett eller annet. Men hipp hipp hurra for oss alle som har gjeld da. Tenk om det hadde skjedd. 😉
Det sies det finnes troll i ord, så la oss ALLE si dette høyt!
Men uff ja det var de barna da..Så vi får håpe ingenting skjer de nærmeste 13 årene.. ;p

Så Kjærlighet ja, hva betyr kjærlighet for deg?

Lag deg selv deilig kjærlighetsfull helg hvor enn du er kjære vakre sjel. Måtte du alltid kjenne kjærligheten som gløder i ditt hjerte..

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es