Jeg åpner opp armene og hjerte til å ta imot det som måtte bli lettere for meg til å flyte.

Jeg er beskyttet

Jeg er Elsket

Jeg er Kraftfull

Jeg skaper min egen virkelighet

~<3 Jeg er Kjærlighet ~<3

Og en liten ego boost, dere som har Sider på FB vet det koster endel med Annonsering. Men any way utenom ego boost så var det ikke annet. Det er ikke mange i Norden som bruker ordet Mantra så jeg trenger bedre nøkkelord når jeg bestemmer meg for å satse på annonsering senere. Men jeg er litt Sosial media lei nå så jeg slettet bare like godt FB app fra mobilen og har kun Sider app igjen. I dag blir det familie besøk det gleder vi oss til. ~:-))

Lag deg selv en deilig lørdag ~<3

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es