Jeg hadde lyst å sende healing idag, kjærlighet til meg selv og ALLE og alt. Men jeg trenger først å fortelle om hvordan det fungerer å sende healing før jeg sender igjen. 🙂

Jeg kobler meg opp til universet og blir en link i mellom universet og meg selv, dermed kan jeg da sende healing og kjærlighet videre til dem som er mottagelig.
Det er ikke min jobb å tvinge energien på noen, men heller invitere dem til en ny opplevelse av VÆREN.
Jeg har opplevd at når jeg sender healing, så er det alltid noen sin energi som henger igjen på meg. Jeg ber dere som gjelder, jeg er bare budbringeren, om du ubevist tenker at det er healeren healing kommer fra. Så blir det usunt balanse for da henger din energi igjen på healeren og det blir en slags energivampyr dynamitt.

Men når alt dette er sagt er det healeren sin lekse å lære av tegnene som dukker opp. Det er ikke noe hokus pokus egentlig, det er noe sannhet i alle religion og myter og tro der. Hvis healeren er våken nok ser healeren tegnene. Erke Engel Michael sin kappe, som det finnes historier av. Jeg har ikke satt meg inn i noe av religioner der ute, for å være helt ærlig, min religion er enkel. Min religion er kjærlighet og gjøre så godt en kan. Jeg har ikke tro på noe menneskelaget religion, men jeg respekterer alle mennesker og deres tro så lenge dem har også respekt for meg.

Men uansett tilbake til denne kappen, jeg er sikker på det finnes mange forskjellige historier om denne kappen i aller fleste religioner der ute. Det er healeren sin jobb å ta på seg denne kappen før healeren kobler seg opp, eller i hele tatt før energi utveksling.
Energifelt en har, er faktisk noe Guddommelig, en kan velge om den skal være preget av lav energi adferd.
Eller dra seg selv opp høyere, vi er her alle hverandre sin lærere og elever. Ingen dag er like, det er ikke vær dag vi har like mye tålmodighet til oss selv engang.
Noen dager er vi så rause og kloke at vi aner ikke engang hvor alt dette kommer fra, andre dager husker vi ikke engang hvor vi har parkert bilen…

Jeg har til nå truffet mest mennesker som ikke elsker seg selv nok til å tro på ekte kjærlighet, jeg tenker at for å snu denne dynamikken. Så trenger jeg å elske meg selv mer. Så jeg har lyst å ta noen dager fri fra nesten alt. Pleie meg selv og mine nærmeste familie og venner godt og dermed koble meg selv opp etter jeg har blitt fylt opp. Få healing, kjærlighet og det som er. Takke ydmykt for denne fantastiske muligheten og for nettopp jeg er Link.

Til sist,
Vær snill med deg selv der ute. Livet er for kort til noe annet… <3 

Så planlegger jeg litt felles healing, kanskje live healing. Må bare finne ut hvordan. 🙂

Gleder meg <3

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es