I dag falt jeg gjennom snøen, først var det brøytebilen første gang på disse snart 9 år bestemte seg for å lage 3 meter høy snø foran innkjørselen min, og når jeg måtte gå rundt for å komme meg til bilen, falt jeg gjennom snøen og nesten døde på veien. For snøen var så mye høyere enn jeg trodde det var. Jeg stod der fastklem skrek etter hjelp og ingen kom til å hjelpe.
Det var helt grusomt, jeg trodde nå dør jeg i denne kulden begravd her i snøen uten mulighet å kunne reise meg opp engang.

Jeg kjente noe dro meg opp og dro meg fram og jeg klarte å komme meg løs, til nabohuset og kravlet meg bortover der det var minst snø inntil husveggen. Kom meg endelig til bilen og kunne kjøre for å hente jenta mi fra skolen.

Eneste som stod i hodet mitt var, jenta mi kommer til å bli så redd om jeg ikke rekker å komme til henne nå.

Å være superhelt alenemor setter virkelig sine spor. Dette å falle i snøen er helt ny skrekk nå i meg som jeg aldri har før opplevd. Jeg bare må bearbeide for å bli kvitt. Men ikke i dag, i dag trenger jeg å være sårbar å få kjenne på følelsene det følger med for å kunne bearbeide dette.

Hjemme nå ringer telefonen. Nabo som ringer og lurte på om det var jeg som gikk i hagen hans, jeg forklarte han hva som hadde skjedd. Men så klarer han å si, du har ikke lov å gå i hagen til folk for å komme deg til bilen, du har egen vei selv.

Jeg orket ikke å høre på hva han sier og la på, så ringer han igjen og gaslighter meg og sier han sa aldri jeg ikke kunne gå gjennom hagen hans. Så sier han “hvis du tier stilt nå og lytter etter så kanskje hører du det fornuftige jeg sier nå”.

Han trigget meg vegg i mellom kjente jeg. Hva faen? Først ringer han og sier at jeg kan ikke gå gjennom hagen hans, for så gasligter meg til å si at han aldri sa til meg det han sa, for så heve seg så voldsomt når han har dritet seg ut.
Når jeg la på igjen så ringer han meg 7 ganger rett etter hverandre sånn jeg har problemer med å blokkere han totalt.

Hva er det som gjør at mennesker kan være så rasshøl? Helt ny nabo som skal liksom finne sin plass her også klarer han å ringe og att på til ringe 7 ganger, (og sikker enda mer om jeg ikke hadde blokkert han) etter hverandre for å overbevise meg, å gå gjennom hagen hans for å komme meg til bilen min når veien min er blokkert er noe jeg ikke bør gjøre!

Unnskyld meg nabo, først og fremst har jeg lang erfaring med gaslighting, og slike menn som du er tydeligvis, å komme her å prøve å overbevise meg om noe annet finner jeg meg ikke i. Om du att på til ringer meg 7 ganger rett etter hverandre til jeg blokkerer deg. Så ber du om å bli blogget om.

Dagens kaktus går til drittnaboer, nabo som hører og ser folk trenge hjelp og velge å snu seg vekk, dritt nabo som prøver å overbevise meg å gå i hagen hans i nød er noe jeg aldri bør gjøre for det finner han seg ikke i.

Hipp hipp hurra for Norge!

Takk og lov jeg kjenner flere norske folk som er hyggelig og snill og har folkevett. Ellers så hadde jeg virkelig bygget sterk hat over norske folk! Jeg vet rasshøl finnes i alle farger og fasong, men i disse 34 år, så har jeg bare opplevd en rase rasshøler og dem har alle vært norsk!


Takk til snille gode norske venner som tok vare på oss idag, ga oss mat, trøst og varme, til veien min var brøytet igjen sånn vi kunne dra hjem igjen. Dere er virkelig god. Sånn hjertevarm opplevelse trengte jeg for å holde kjærlighet og varme inn i hjerte mitt. For ikke la hat over en rase ta over sjelen min. Så tusen hjertelig takk!

PS. Nå har jeg googlet denne nye naboen, det viser seg duden jobber i samme firma som skulle eu godkjenne pickupen min, men istedenfor kræsjet den etter det ble påvist det var feil i bremsene og ALDRI rettet opp all skade firma hans lagde på bilen. For han mente det var min feil at det ikke var nok bremser i bilen og at all skade som ble påført av dem, måtte jeg dekke selv!

PS. Nye nabo, 30% av mine FB venner er advokater og politikere! Jeg er ikke alene her selvom jeg bor alene med barn!


 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es