Hva inspirer deg til å skrive? For min del så hadde jeg virkelig sett fram til å komme meg på videre behandling i utlandet for så kunne skrive ferdig boka mi, jeg er litt fastslått av tanker og levestil og bygdeliv.
Denne boblen jeg trengte for å bli bedre i 8 år, begynner å føles som fengsel, dessuten så kjenner jeg pulsen stiger minst 2 ganger hverdag når vi kjører forbi der Glenn bodde rett ved gaten her hjemme hos oss. Ute av sinn, ute av syn er ikke akkurat tilfelle her. Selvom ja jeg er stolt av meg selv til å ville fortsatt kjøpe denne plassen etter Glenn valgte å ta selvmord.

Noen ganger lurer jeg på hva han hadde sagt til sine siden mange av dem ikke viste at jeg jobbet døgnet rundt for å skaffe meg eget hjem å bo, gi datteren min noe annet enn utedass og stadig brud av løfter til å få det bedre hos oss.

Noen ganger lurer jeg på hva og hvem jeg elsket i grunn. Men det spiller ingen rolle egentlig. Jeg har tilgitt det som har vært. Det viktigste er kjærligheten vi skapte sammen. Lille datteren vår som er fantastisk ung jente på alle måter.
Så lenge hun vet mamma og pappa elsker henne uansett hva det har vært. Selvom han var skrotnisse så elsket han henne og ville henne godt.

Det er det som er viktigste for meg at hun er klar over at han valgte livet sitt bort hadde ingenting med henne å gjøre. Mennesker som velger å ha barn, men likevel velger selvmord er egoistiske vesner. Når du har barn så søker du hjelp for å bli bedre! Du er barnas forbildet. Om du gir opp hva lærer du barna dine da? Jo det er ingenting å leve for! Det er det aller egoistiske du kan finne på å gjøre når du først setter barn i denne verden.

Jeg er mor og far for jenta mi, alt mulig egentlig og jeg har sagt det til henne også, jeg kommer ALDRI til å ta livet mitt for jeg skal vise henne og mine barnebarn, man ikke gir opp når man har barn. Slik egoistisk handling gjør man ikke når man velger å sette barn i verden. En går og søker hjelp hvis en sliter med slike tunge byrder, enn å velge gå fra alt som er. La andre bli igjen med tusen spørsmål.

Om du har tunge dager og føler du andre vil få det bedre uten deg, vær så grei søk hjelp heller. For det er ikke tilfelle. Alle som blir igjen vi går rundt med vanntro selv etter mange år. Du blir bare født på nytt igjen med samme lekser å lære og enda tynnere enn før igjen.

Ta vare på deg selv og om du har god energi å dele med deg, kom gjerne innom jeg trenger inspirasjon til å skrive i boka mi, og det finner jeg ikke her innestengt i mitt Narnia.

Om jeg hadde hatt nok av penger, så hadde jeg beholdt Narnia og brukt som base da. Det er velsignelse å ha en slik trygg plass. Men sånn er det nå ikke gitt. Det er en mening med det tenker jeg.

Til neste gang, stor god klem <3

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es