Trenger å skrive egentlig fra meg fort sånn jeg kommer meg videre kjenner jeg,

Merker på personlighets forskjell når en er i gruppe det er nå sikkert og vist!
Selvom det var ikke dette jeg villle skrive om, men jeg merker det når vi først kom hjem igjen, da det gikk opp for meg hva som skjedde egentlig! Utenom det så var det ganske så koselig.

Noen få foreldre samlet for å ha juleverksted til julemarked for Steinerskolen, vanligvis har vi hvert for oss ting, men Hanne og Thomas var så snill og inviterte oss alle på juleverksted hos dem i år.Vi tok ferge til dem, og spenningen var stor, jenta mi hadde overnatting besøk av bestevennen sin,
4 håpefulle barn lekte sammen og hadde det morsomt.

Mens vi voksne satt rundt bordet og planlagt hvordan juleverkstedet skal gå seg til, jeg fikk lov å ta bilder til å legge ut på bloggen og blogge om dagen i dag, og vi pratet løst og fast mens jeg prøvde å ta bildet av bordet!I det jeg stod der lente meg på vinduet hørte jeg merkelig lyd, skjønte rett og slett ingenting hvor lyden kom fra. Hørtes ut som noe svidde, det luktet svidd.
Så roper enne moren, Azi håret ditt, hun stod der og over tenkte vist på å skaffe teppe og alt mulig rart, far i hus sprang til og fikk panikk og fryst fast, mor i hus trodde noe skjedde på kjøkkenet så hun fikk ikke engang med seg dramatikken.

Men heldigvis tenkte jeg fort og klappet på hodet og fikk brannen sluknet og dem kom til å klappet for å slukne siste delen!

Jeg tok det ikke så tungt egentlig, jeg tenkte ikke stort over det, helt til vi kom hjem igjen, da kjente jeg hvor fælt det kunne ha gått, om jeg hadde ikke vært så rask i tankegangen, heldigvis så tenker jeg enda fortere når det er krise. Men likevel, det kunne gått skikkelig gale.Nå I disse stearinlys tider, vær forsiktig folkens, det tar bare noen få sekunder før det kan gå skikkelig galt. Jeg har heldigvis masse hår, så jeg har mye hår igjen. Det ble sluknet så kjapt at jeg brant ikke hodebunnen ei heller ansiktet.


Nå finner jeg ingen av mine rense energi ting, alt er pakket ned, som om vi skulle flytte her i fra i juli. Jeezez. Nå får jeg gå rundt og tromme og rense energi med trommingen min til jeg får tak i nye ting å rense energi med.


Du til neste gang, ikke så nærme levende lys!

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es