Har du savnet meg? Jeg har hvert fall savnet meg, har ikke hatt tilgang til noe siden juni, og det har egentlig vært også greit på en måte. Jeg har fått gjort endel her hjemme som jeg ellers kanskje ikke hadde prioritert om jeg hadde hatt mulighet til å være på data.

Jeg er bare kort innom for å si at jeg har endelig tilgang til bloggen igjen. Venter bare på å ha tilgang til podcast siden min, og hoved hjemmesiden min også er det bare å starte å jobbe og endre hel haug ting igjen.

Mens jeg har gått rundt uten å skrevet så mye har jeg skjønt at, herlighet så fredelig og godt det er når ingen vet hva som foregår. Når alt er privat, så lite av dårlig energi sendt min vei. Det har virkelig vært godt for sjelen min.

Jeg har reflektert og tenkt fram og tilbake. Har forresten lagt hytta ut på salg, det har vært 1 år lang prosess. Selvom jeg fikk beskjed fra universet ikke selg og ikke kjøp noe nytt i år. Men jeg bestemte meg jeg skal selge i år.

Jeg er evig takknemlig at det har ikke blitt solgt enda, med tanke på Marokko, Hawaii, Italia, Paris og USA som var på listen å besøke denne siden av året har skjedd noe i. Så jeg takker universet og evig takknemlig for å beskytte oss godt og ønsker at vi skal være trygg og derfor denne forsinkelsen.

Denne plassen er som boble, trygghet boble, hadde jeg hatt nok av penger så hadde jeg beholdt det og brukt det som base. Men nå er det ikke så her, jeg er bare super stolt av jeg selv uten hjelp fra noen, som alenemor kjøpte denne plassen her for 8 år siden.

Jeg ønsker ikke å være 1 år til vinteren her på østlandet noe mer. Kroppen min er ikke laget for denne tunge evig varende vinteren her på Østlandet. Kneet mitt har kranglet med meg siden April. Så nå skal jeg få legen min til å sende meg til spesialist å sjekke ut hva det er. Jeg tror ikke engang det er kne som er greia, men det stråler dit, men nå er jeg verken lege så det blir hvert fall godt å få sjekket det ut enn å gå rundt og gruble så her som jeg har gjort til tider.

Nå har jeg så mye jobb å ta igjen på data, jeg vet ikke hvor mye aktiv jeg kommer til å være rundt om kring. Men den tid den greie. I mellom tiden lag deg deilig tid og ta vare på deg selv.

Du, tusen takk for du er innom, setter stor pris på å ha deg som leser.
God klem til deg som vil ha.

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es