Jeg er ikke bare opptatt av å gå rundt og redde verden. Jeg er også veldig opptatt av mine har det bra!

Jeg har brukt mye tid å sende healing til alle mine. Dermed føler jeg kjempe ansvar når slike ting som nå skjer. At ingen av mine folk er i synk med noen.

Jeg som alle andre merker dette sjokket. Merker på kropp og sjel. Selvom det er ikke mye jeg er ute, men når jeg først er ute så kjenner jeg blir utmattet i ett par dager etterpå.
Det er så mangt og angst og uro, og når jeg først går ut så går jeg ut for å gi! Dele fred!

Men noen energier stjeler ubevisst alt en har av energi. Og i denne tiden som er nå, så kan mange være slik energi vampyrer uten at dem er selv klar over det.
Redsel blant annet kan suge all energi en har.

Til å med jeg er redd, men jeg ønsker ikke å fore de tankene. Det gjør kroppen min tung. Det gjør hodet mitt vond. Det gjør nakken min verre. Det gjør noe med min søvn.
Den leksen har jeg lært tidligere, så jeg orker ikke å gå dit.

Men jeg får også angst, jeg blir som sagt også redd. Jeg har vært redd for meg selv her. Hva skjer videre framover. Mange spørsmål og lite svar.

Svarene jeg trenger finner jeg ikke annet enn i meg selv. Jeg har ikke engang våget å se! Se framover. Hva vil skje. Jeg vet ikke hvorfor jeg ikke våger, men jeg vil ikke nå.

Men downloads eller åpenbaringer, kommer når dem kommer. Nå har det vært så stille, så jeg tenker jeg tar denne pausen som er.

Men ja for å kunne være kanal. Så trenger å faste, jeg trenger å være litt mer i synk meg selv enn det som har vært.
Jeg kjenner at jeg ikke liker det helt at “flokken min” er så splittet som dem er.

Ikke at det er drama i flokken, langt der i fra, så masse positivt og glede. Det er bare jeg blir bekymret når energier går i alle veier i fra alle sammen og ingen av oss har energiene våres der det skal vær.

Selvom vi tror at vi har det. Så har vi ikke det. Det er helt normalt i denne tiden. Vi alle er i sjokk. Vi alle er i ubalanse på en måte. Så alt er lov. Du er ikke unormal uansett hva enn du kjenner og føler!

Jeg kommer til å sende igjen fast healing, jeg tar det når jeg har mulighet. Så satser jeg på at “flokken min” blir litt mer i synk og vi får samlet energiene våres sammen. Slik at vi kan vibrere sammen høyere og dra opp vibrasjon sammen..

Det er ingen enmanns show nå, for at vi skal kunne overleve i denne verden, så er vi avhengig av hverandre. Selvom mange av oss har lært seg å klare seg selv. Så betyr det ikke at vi ikke trenger andre…

Kjære gode snille herlige flokken min. Jeg alene kan ikke redde hele verden. Men jeg kan sende dere healing. Husk healingen jeg sender det kommer ikke fra meg.

Energien blir sendt i fa universet og jeg er bare kanal til å sende videre. Se for deg blå, gull, og grønn farger. At du er omringet i de fargene. Hele deg er i de fargene. Du kjenner fred når du ser for deg at du er i disse fargene.

Om du ikke klarer å se noen ting så betyr det at ditt 3 øye chakra er potte tett. Så du trenger å åpne den igjen. Letteste måten er å så for seg en lotus blomst eller blomst at den går rundt og rundt i ring og åpner opp din 3 øye chakra! Om du ikke får til det, så kan du bruke pendel. Eller hendene. Jeg kan lage video og vise det etterhvert om det er ønskelig. Gi meg beskjed.. 🙂

Jeg har ikke vært så mye her for tiden. Jeg som alle andre ikke helt vet .. men dette klarer vi sammen skal du se.

Hold trygg og husk du er elsket og ønsket… - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es