Eller klokere eller dummere eller hva jeg skal kalle det.

Dumt er det. For hvis vi skal lære noe av dette med Corona opplegget. Tenk om vi kunne elske like lett som vi blir redd.

Jeg har ikke tall på alle de panikk anfallene jeg har hatt som jeg har selv måtte ta meg selv ut av.

Det er ikke alltid like lett å strekke ut en hånd og be om hjelp, for vi vet rett og slett ikke hvordan vi skal håndtere slike menneskelig ting. Når andre kommer til oss.

Det er slike ting vi trenger å lære på skolen, ikke bare hvordan redde liv når vi slutter å puste. Men hvordan redde liv, mens vi fortsatt puster…

Derfor holder vi munnen, puster ikke. Blir svimmel. Det blir motstand. Det trigger noe i oss. Vi avviser det.

Så dummere blir en av skade heter det, når en holder tilbake Kjærlighet. Og lar frykten vinne…

Vet du hva stolhet og Kjærlighet hører ingenting sammen. Uansett i hvilket realsjon.

Det å tilgi, tilgi er en gave faktisk har jeg skjønt. Det er gaven en gir til seg selv. Til å gi slipp på det sinne en bærer på noe som andre har gjort mot deg.

Tilgivelse veldig kompleks tema. Men om dette prater til deg og du ønsker healing/coaching for å komme deg videre. Si gjerne i fra.

Sinne som en bærer på. Gift som du stadig drikker, hver gang du forteller og snakker og legger alle følelsene dine i det du har opplevd.

En trenger å erkjenne at det gjør vondt det en har opplevd. Men samtidig klippe bånd med følelsene en forbinder med hendelsen. Forså tilgi.

Tilgi seg selv først og fremst for en har gått så pass lenge og bært på dette som har plaget deg, skapt deg så mye unødvendig smerter, tanker og våkenetter. 

Tilgi deg selv for du har ikke vist bedre tidligere at det er du som blir skadet ikke dem når du gjenopplever det du må ha opplevd!

Tilgi den andre personen, for den ikke viste bedre heller. Vi er alle mennesker. Tilgi den for at du skal selv slippe å bære på “hat” “sinne” som har satt spor i kroppen din som du måtte ha bært på til nå.Det er veldig viktig med healing. Det er godt å heale seg selv. Det er godt å bli healet av andre..

Det er godt å kjenne at en har mulighet til å spre healing og godhet enn annet.

Jeg vet ikke med deg altså. Men jeg ønsker veldig gjerne å dele Fred. Om du finner meg en dag uten helt fred i meg. Så håper jeg du vil dele da din fred med meg.

For vi alle vi er så avhengig av hverandre.. selvom mange har lært å klare oss selv når vi mest av alt hadde trengt noen..

Til neste gang

Velg Kjærlighet, spre Fred & Glede ..

Ps… kjenner det driver og løsner litt nå? Energien begynner å bli lettere? Gledelig tid i vente ..

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es