Jeg sier ikke at Korona ikke er tilfelle. Jeg mener ikke at det er ikke sant! Det er helt sant det som er. Masse produsert virus som er selvfølgelig laget i Kina som alt annet blir nå for tiden!

Du får tenke hva du vil, men nå er det i gang. Nå skal det tynnes ut! Nå skal vi bli mindre. Og det er fulle fart. Nå har det blitt bestemt. 

Noe må vi gjøre da, sier de aller rikeste som bestemmer alt som skjer. Hvem som skal betale den boten? Jo dem som koster samfunnet hel haug.

Dem som er langt nede. Dem svakeste av dem alle.. Virus som tar kjapt det som måtte være kjapt. Vi kan la oss bli hysterisk og slutte å klemme på hverandre.

Mennesker har overlevd så masse rart opp gjennom tiden..

Jeg lever i min egen lille verden her i min egen lille jungel.. Jeg leker meg gjennom trærne og tenker at det er nå godt det er ikke alt en trenger å forstå.

Men kjære vakre menneske. Om det virkelig har dukket opp en virus som tar knekken på oss alle..

Jeg sier ikke min metode er mer riktig enn din. Jeg tror vi har fokus på så mye som er utdatert og trenger justering. Enn det vi har nå i dag..

Jeg tenker vi trenger helt annet type system nå. Ikke de som spiser best skal få mest. Nei nei .. men riktig rettferdig fordeling av det som er!

Både av ressurs og velferd. Det mest riktig er å dele på overfloden sammen. Enn at noen få skal kose og resten skal sikle på bildet og streve å nå etter…

Det er ikke slik at vi mennesker ikke skal nyte vårt tid sammen mens vi er her på denne Jorden. Vi er her for å skape noe sammen. 

Vi er her for noe som er mye større enn vårt ego og oss selv. Vi er her for å skape Historie, vi er født her nå for å skape forandring!!

Vi er MYE sterkere enn noe virus! Vi er her for en grunn nå. Vi her for å skape en mening!

Så kjære vakre sjel.

Dette skal vi finne ut av sammen! La tvilen være tvil, la bekymringene ligge. Ingenting blir bedre av vi tenker på det verste som kan skje. Det blir bare hodesmerter av det!

Kjære vakre deg! Tenk godt og kjenn etter i kroppen i hjerte ditt. Hvor sterk vi er sammen. Dette masse frykten skal vi sammen le av om en stund! Ikke sant!!

Til neste gang. Forresten jeg hater øl, men Corona har jeg alltid likt, så i kveld ska jeg ut og kjøpe meg ett par flasker corona!

Vi treffes gode deg. Vær grei og snill..

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es