I hele livet har jeg gått med følelsen av jeg skal igang sette noe, sette i gang ett eller annet. 

Så dermed har jeg gjort nettopp det opp gjennom livet. Jeg har satt i gang så mye rart og så mye morsomt. Og noe så klart ikke veldig morsomt. Men ja jeg satt i hvert fall ting i gang det er nå sikkert og vist.

Mitt navn har blitt husket for å si det slikt..for det meste som Azi så klart..
Men ja vi alle har vært ungdom det er nå sikkert og vist. Vi alle har vel historier, jeg har bare mange å fortelle til mine barne og oldebarn.. haha

Jaja en kan ikke annet enn å le heller..

Men uansett jeg er ikke så vill som i mine ungdoms dager lenger. Så med årene så har ting roet seg veldig ned. Til voksen kjedelig nivå ned til å med. Men fortsatt mitt navn og jeg blir husket der jeg har vært og er..

Det er nå sikkert og vist.
Selvom selvtilliten er ikke helt på topp når Universet tvinger en til å holde seg hjemme.

Nå er det til å med bokstavelig talt tvang å være hjemme. Så nå er vi alle i samme båt som jeg har vært siste snart 5 årene etter Glenn valgte å ta selvmord foran oss..

En ting trenger du å vite rett før den tiden altså i mai, er jeg mer rar, jeg er ikke helt meg selv til tider da. Om du finner meg litt borte vekk.. kan du minne meg på at jeg er her og nå. Det som skjedde er helt borte? Det er sjeldent jeg viser meg på utsiden når jeg har panikkangst.

Men det kan plutselig hende. Dessuten så er det uansett viktig å huske hvis noen opplever slikt med sine nære. At vi har noen førstehjelp til å få dem tilbake.

Det har blitt mindre og mindre slike panikkangst altså, jeg kan ikke huske jeg hadde noen i fjor. Men uansett jeg orker ikke engang tenke på det. Hjernen vår elsker det å ha noe å klage på. Eller finne feil.

Jeg orker ikke å gi gratis runder med hjernetrim til meg selv med å fore den med negativ selvprat. Det fører meg ingen plass, det har jeg alt erfart tidligere! Hva skal vi lære av dette tenker jeg?
Nå har vi alle mulig til å reflektere godt over oss selv og alt det livet vi har. Det vi er, alt som er. Samhørighet er viktig nå mer enn noen gang før.

Men likevel også huske at alle ikke ønsker å se deg vinne. Og om du har hatere er det bra ting, det betyr bare at du gjør noe riktig. Men jeg tenker selv hatere kan gå noen runder med seg selv nå og kanskje finner noe annet.

Nå er det viktigere enn noe annet med Fred. Kjærlighet trenger vi også uten Kjærlighet så er det påtvunget Fred. Noen ganger er vi nødt til å holde til plikt som det som er. Å være den store og sterke og være i fred. Selvom en har lyst å skrike eller daske ned en.

Men så har en også lært å være sivilisert og være i fred i seg selv. Være den som vil være i ett med seg selv. I ett med sin egen pust, med sin egen verden.

Om noe/noen kan trigge deg, så kan dem også manipulere deg. Du som menneske, vil alltid bli trigget. Slik vi lærer. Ingen av oss er så utlært at vi ikke lar oss bli trigget.

Vær takknemlig for alle menneskene som trigget deg. Du lærer så mye av deg selv da.

Uansett hva det er. Dem fleste som trigger deg mest der det stikker dypest, er faktisk dine nærmeste, dem du liker godt. For det er egentlig med dem vi våger å lære dype følelser. Lære mer av oss selv og bygge dype langvarige relasjoner..

Så sant en deler med seg så klart. Deler sine følelser og deler det som er. At det går begge veier på en måte.

Ja jeg har gått og tenkt hva jeg skal sette i gang. Jeg føler hver gang jeg kommer nærme svaret om hva jeg skal sette i gang. Så blir svaret borte. Men jeg tenker jeg er lei av å jage etter hva jeg skal sette i gang.

 Jeg tenker jeg er nok mer i gang enn det jeg er egentlig klar over selv. En har nok kommet mye lenger i prosessen sin enn det vi klarer noen gang å følge med på selv noen ganger..

Du kjære gode menneske- Vær i Fred, Del din Fred.

Det viktigste nå er å være i Fred og dele mye av godhet vi er og har. Husk du er viktigste personen i ditt liv. Du først og når du har ekstra.. DEL GODT RUNDT DEG….

Spre godhet kjære menneske. Spre Fred og spre Kjærlighet.
Behold dine virus for deg selv… ;p


 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es