Jeg stod opp i dag, slo i stortromma mi som jeg ikke har.. og tok vekk nesten alle i fra messenger blokkeringen. Ikke annet grunn enn at jeg fikk lyst. Så vær nå snill ikke overtolk alt jeg gjør..

Nå har hundre ørten personer mulighet å sende meg PM igjen på min private Facebook profil.
Men vær nå grei og IKKE gjør det likevel om det ikke er helt nødvendig.

Jeg har helt angst av Messenger for å være ærlig, hvert fall dem som sender pm til alle mine profiler og noen i tillegg sender meg sms. Da ber du om å bli blokkert i fra alle kanaler…

Ikke minst å få PM i alle døgnet tider der menn tror virkelig at vi kvinner ikke har hørt alt mulig teit opp gjennom årene.

Eller lesing eller healing eller whatever. Jeg svarer ikke på noe som blir sendt midt på natta uansett hvor uskyldig innhold er. Så sant det er ikke i fra familien og nærmeste sirkel..

Om du ønsker lesing eller healing, er det kjempe koselig at du tar kontakt. Men bruk heller mailen min til slike ting.

Viktig beslutning jeg har gjort meg er at nå har jeg bestemt meg å ta imot betaling framover. Så det er fint om det også blir respektert.

Jeg tar betaling for tiden jeg bruker i healing arbeid, og ikke selve healing. Jeg driver og kvinner meg opp til å ta imot betaling! 

Så vær nå grei og vis hensyn, jeg har jobbet gratis i alle år. Det krever all styrke jeg har til å ta i mot betaling.
Selvom jeg driver og jobber med å ta imot, så kan du gjøre det lett med bare å betale for deg kjapt før jeg får tenkt meg om… Jeg takker og bukker på forhånd for forståelsen..

Har du forresten telefon nr mitt. Bruk den vær så snill og grei, jeg er mye lettere å få tak i der enn på sosialmedia.

Ikke bli sur for ting tar tid før jeg svarer, jeg har hundre ørten profiler. Jeg har mange som sender meg beskjeder og vil ha tak i meg. Jeg har tillegg privat liv også. Det går ikke alltid like kjapt. Jeg ber om forståelse..

Sånn da er “viktig” beskjeder gitt, så slipper jeg å gjenta meg selv. Jeg synes det er greit med klar tale jeg.

Tenk om vi kunne ha klar tale til alle rundt oss. Så mye vas vi hadde sluppet.Facebook altså, det er så koselig samtidig så skremmende matrix.
Det er nesten som om du ikke er på facebook, så er det noe gale. Det er noe som ikke er riktig. Jeg er likedan selv altså… jeg går hen og henter tilbake folk som har ramlet ut i fra FB stadig vekk..

Tenk sosial media opplegg blir brukt til dating side. Uansett om du er i forhold eller ei.. Jo eldre jeg blir, jo større min omgangskrets blir, jo mer skremmer det meg hvor mye forskjellige mennesker det finnes der ute…

Ikke at min galskap er mer eller mindre riktig enn din. Men jeg kan med hånda på hjerte si, at jeg har helt “normal” ganske så innenfor galskap i forhold til mange andre som jeg har sett..

Virker nesten som om du har en Sjaman tittel så kan du gjøre og være hva du vil. Du kan være så mye gal som du vil. Det er liksom Shaman ting.

Jeg kan ikke huske at det var slikt da jeg var Shaman i en mine forrige liv. Men som alt annet forandrer tiden seg og nå er vi på bristepunkt før ny greie kommer fram..

Jaja så lenge det er ikke ondskap så kan du være så mye gal du vil. 

Men er du Pedofil eller annet ekkel. VIK UNNA MEG, om du nærer deg meg og gjør noe med mine barn. Jeg skal love deg galskap som du aldri har vært vitne til kommer til å bli svært så synlig i fra meg…


Nå er det endelig fredag du

Jenta mi ble smittet av søskenbarna sine med feber, så jeg forventer at jeg blir smittet også. Bank i bordet, jeg er sterk som okse, blir sjeldent syk. Det har alle mine barn også arvet etter meg..

Men når vi først blir syk, så blir vi slått helt ut.. Håper jeg slipper unna denne gangen. Tvitvi sier jeg bare ..

Du fine vakre sjel. Helt ærlig, alt som foregår ute verden. Om det er virus eller hva det måtte være. Det blir ikke borte om du har hele din oppmerksomhet på det.

Tvert imot det du har fokus på, det blir mer av. Ha fokus på Kjærlighet. Ha fokus på deg selv at du trenger å puste. Du er viktig. Du er høyt elsket. Du er Vakker god menneske.

Ha fokus på dine kjære rundt deg. Ha fokus å velge bedre i dag enn det du gjorde igår.

Ha fokus på å glede noen du er lagd i eller noen helt ukjente. Ha fokus på dele god energi rundt deg.

Til neste gang fine deg lag deg selv gode dager og ta vare på sjelen din. Om du lurer, så er jeg veldig glad i akkurat deg…

Stor god bamseklem til akkurat deg du vakre gode sjel… <3

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es