Egentlig er det helt utrolig, så mange forskjellige traumer jeg har vært gjennom. Likevel er jeg noe lunde oppegående. Selvom du skulle ha bare vist hvor mye det krever av en å minne seg selv stadig på at en er utenfor fare.
Det er trygt å være der en er. En skal senke skulderene sine. En trenger bare å puste med magen.

Det kreves enormt med styrke å være oppegående og i tillegg være alt og healer. Gjøre en forskjell, daglig minne seg selv på det er helt normalt å være menneske etter alt en har opplevd. 

Jeg tenker det er svært så viktig å bli traume informert. Det skjer noe med hukommelsen. Jeg kan jo bare innrømme at jeg har vært skikkelig slapp til å tatt noe CBD olje siste halvår.
Det har handlet mest om å overleve enn å være “god” på noe. Alt annet har vært bonus for meg å huske rett og slett.Jeg kjenner meg stolt av meg selv. å kjenne hvor langt nede jeg har vært og hvordan jeg driver å bygger meg selv opp igjen. Det er god følelse.
Så jeg har bestemt meg istedenfor å tenke hvor mye “flinkere” jeg kan være.

Heller være mer i øyeblikket, her og nå enn noe annet.

Men ja Livet altså det er nå spennende, hvert fall når en vet at en ikke vet noen ting som helst. Da er det godt å leve likevel.. tenker jeg da..

Det gir en håp, når en vet at en ikke vet noe.
 Samtidig gir det en mer håp når gode stunder deles…

Jeg er ikke kravstor det er jeg nå ikke. Det er godt å kjenne at en lever med alt som følger med. Jeg kjenner meg sterk og svak samtidig som jeg kjenner bena mine godt plantet på jorden.

Vi har så Spennede tid i vente det er nå sikkert og vist.

Jeg gleder meg til fortsettelsen, i fjor på denne tiden og nå på denne tiden. Jeg lurer på hvordan neste år vil bli. Om jeg er en av de heldige da så klart og overlever til den tid..

Jeg driver og strukturerer hverdagen min litt bedre. Jeg har satt opp flere Coaching avtale framover. Og dette du er bare begynnelsen!!


Fantastisk altså. Jeg kjenner det blir godt å riste av seg energi som henger igjen i fra ifjor her hjemme. Vaske tak og vegger. Ta skikkelig vårrengjøring.
Ta på lys og rense med sage. Ja LEVEL UP!!
 Rett og slett

Så deilig behagelig påminnelse på Level Up gitt.
Ifjor husker jeg satt ned på kne og skrubba dassen…
Jeg ønsker meg selv mye mer godt i år enn det der …


Men ja vi lærte alle noe av det.. Jeg tenker når mennesker dukker opp i ditt liv, så er det en grunn til det. En kan se på som hva som helst. Men jeg tenker på det som velsignelse om jeg dukker opp i ditt liv, og ønsker selvklart at du skal se på det samme måte.

Men ja jeg fjerner meg fort om jeg ser at jeg blir utnyttet på noe vis. Selvom jeg smiler og er hyggelig, så betyr det ikke at jeg ikke legger merke til ting. Men ja.. Jeg er veldig glad i de aller fleste menneskene som er.

Jeg føler meg veldig velsignet som har tiltrukket meg så mange gode mennesker og stadig dukker det opp nye menensker..

Det er koselig, veldig koselig..

Egentlig det jeg ønsker meg min type raring, som kan være raring sammen med meg. Sammen kan vi lære det å være sivilisert i denne rare verden.. og skape bedre verden sammen..Men samtidig huske på at jeg er IKKE nuggatti eller tequila, det er intet mitt jobb å være ansvarlig for din glede. Den har du full ansvar over selv. Jeg tenker vi alle har ansvar for vårt eget lykke. Men samtidig huske å etterlate menensker bedre enn der vi fant dem..

Men ja så klart kan vi skape gode stunder sammen. Om du ikke har det bra, er det alltid koselig å dulle ekstra med dem en er ekstra glad i.. ikke sant?

Jeg hadde ikke likt å bli avvist om jeg hadde trengt kjærlighet ekstra en dag og ble bare avvist av mine nærmeste..

Også er det alltid viktig å huske hvem som var der i de tøffeste tidene.. Hvem som har vært der i dine nedturer og oppturer..
Huske hvem som satt deg i de nedturene..

Tilgi, å komme seg videre..

Jeg tenker dem som er der i de vanskelige stundene, dem trenger en å ta med seg alltid videre..Jeg for min del trenger å rydde ut plassen min. Jeg kan ikke dø med alt som er overalt her. Det tid til å mye godt framover. Jeg tenkte å sette meg ned å bruke tiden min mer riktig framover.

Istedenfor å bruke den så mye på å være sosial på sosial media. Heller være sosial med mennesker face to face.
Det ser jeg fram til mennesker som ønsker å treffes!

Det blir bra.. Nå er det Level UP. Rydde og vaske og få ut ting og tang. Nå er det tid for å kjenne seg bedre framover.

Tid for Tillit. Tid for å skape Glede Harmoni Lykke
Til for så mye godt ser dagens lys. Og det som er ikke ment for oss den glir forsiktig og rolig fra oss.
Måtte alt godt vi trenge dale ned til oss alle.

Måtte vi alle kjenne oss styrket i denne såkalte reisen livet.


Jeg gleder meg til livet egentlig..
Hva gleder du deg til?
 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es