At vi kan være helt på tuppa forelsket i en på facebook også tro at dem føler det samme for oss. Også er det ikke tilfelle i hele tatt.. Har du tenkt tanken?
Jeg vet ikke hvordan jeg hadde taklet det om “mitt livs store kjærlighet” viste ikke engang om at jeg var forelsket i han. Eller verste fall at han ikke visste hvordan han skulle avvise meg pga ett eller annet…

Og for alt jeg vet så kanskje har han kjæreste i annet land og underholder noen andre i tillegg …

Eller at han er bare veldig sympatisk og ikke våger å si at du beklager men jeg har dame som jeg puler på når jeg vil..
Nei altså det er rart med “dating” på nett. Det er vist dating det der, fant jeg ut i dag etter jeg snakket med min datter.


Men ungdomane går på ordentlig date og treffes. Mens vi som er hjemmekjær, vi sitter vist hjemme og håper at drømmemannen skal bare dukke opp gående gjennom porten.
Gid om det hadde vært tilfelle..

Jeg vet ikke hva jeg vil egentlig mest, om det er sex eller holde rundt. Egentlig vil jeg bli holdt rundt en lang stund før jeg har sex. Hvis jeg kommer dit noen gang. Nå begynner det å bli så lenge siden at jeg er snart redd for at alt er ødelagt. Ler og ler
Jaja vi later som jeg skrev ikke dette… ;p



Men ja jeg kjenner meg takknemlig for å være omringet så mange gode mennesker. Som ønsker meg vell og godt, og jeg trenger å åpne opp hjerte mitt helt, bare litt etter litt.
Selvom det kan virke som jeg har gitt hele hjerte mitt. Men det er bare 0,55%.

Jeg trenger å meditere mer, jeg trenger å treffe flere mennesker. Jeg trenger å komme meg ut å føle at jeg kan bidra med mine gaver..
Jeg kjenner jeg ønsker å føle meg ønsket.

Skjønner du hva jeg mener? Den følelsen av at noen trenger meg.. på en annen dypere nivå. Altså ikke jeg er avhengig av deg trenger deg. Nei nei ikke sånt needy shit. Kom redd meg opplegg. Nope langt der i fra. Jeg er ferdig med å “redde” folk…

Men altså sånn bare en Hel/halv person som ønsker meg vell, og trenger meg på en helt annen dypere nivå. Altså trenger meg for Kjærligheten våres er noe stort. Noe guddommelig, noe hellig. Noe som trenger omsorg.
Trenger meg for sjelen min roper på hans sjel. Trenger meg for jeg trenger han på samme måte.

Fordi den Kjærligheten vi ønsker skape er Alt og litt til, men mest for det er ren, den ønsker å Vinne. Den ønsker å være Unik. Den ønsker å gjøre forskjell… Den er moden nok til å svelge sin ego sin stolthet. Den er Sterk nok til å takle motstand og triggere. Den er ydmyk nok til å ikke dømme og være utnyttende.
Den er skarp nok til å skjønne forskjell.

Kjærlighet som bare Vet at Han vil jeg ha. Jeg gir fra meg hvem som helst bare for å gjøre deg glad..
Så sant en får samme i retur da så klart..

Jeg fikk en skikkelig deja vu her nå, men ja jeg lurer på hvordan det føles å være elsket av noen som virkelig elsker deg på din måte.. 


Men ja hva som har vært greia mi egentlig. Jeg ga meg selv en løfte for 7-8 år siden. At jeg skal Aldri igjen høre en mann si at jeg er alt jeg er pga en mann. At jeg er ingenting uten en mann.

Dermed har svelget en kjempe kamel her da jeg ba om jeg ønsker å møte Kjærligheten og jeg ønsker å skape ett liv med ham. Men jeg vet ikke jeg tenker jeg trenger tålmodighet jeg..

Jeg tenker den som er ment for meg, om han velger noen andre så er han ikke verdt meg. Da sparer Universet meg for noen bedre som venter, tenker jeg da.

Men ingen i verden eller utenfor verden kan stoppe en Mann. Om han har bestemt seg for sin Kvinne. Det er nå sikkert og vist. Den greie går begge veier faktisk..

Men tålmodighet er fin frukt. Jeg kjenner meg rolig, men ja likevel.. jeg kjenner meg klar til nytt. Masse deilig forandring og nye menneskemøter.

Nå er det lysere blitt. Nå er det tid for å skape gode bånd. Nære tett bånd. Være hyggelig smile og bare se framover i livet.

Du vakre nydelige sjel. Det er ikke vits i å være så hard mot seg selv. En kommer ingen vei med det. Vær takknemlig for akkurat her og nå. At du puster og du har det ganske så godt siden du kan lese det jeg skriver..

Om Kjærligheten banker på din dør, om den går så klart begge veier. Grip den og nyt livet..

Om det ikke går begge veier kjære. Finn en som vil elske deg i retur. Jeg har nå tro på det finnes en for alle..

Lag deg selv deilige gode dager, nyt livet og smil kjære venn. Smil til livet og smil til deg selv. Det er godt å smile å være til her i Livet..








 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es