Jeg Elsker Steiner-barnehagen på Hurumlandet. Men så skjer det noe drastisk i fra barnehagen til skolen. Selvom dem tilhører sammen.

Men uansett Adelina har våte fantasier om skolen er kjempe bra, hun har veldig lyst å begynne der. Men jeg er usikker. Jeg ønsker å gi henne best mulig start på livet. Etter å ha prøvd dem ut i noen år nå. 
Så kan jeg ikke si at jeg har blitt så meget imponert.

Jeg vurderer Asker Steiner Skolen der. Det er jo ikke så langt i fra meg. Selvom ja det er mer trafikk da. Men i følge Nav, så har jeg ikke noe liv når det er skole og blogging og ellers alt annet jeg gjør. Så jeg må begynne å tenke på andre ting.

Så jeg tenker kanskje jeg skal leie ut huset til en snekker en periode. For så reise til Nepal med Adi og jobbe frivillig. Hva tenker du? Hvis jeg skal gjøre det så må jeg gjøre det NÅ. Før hun blir eldre.

Da er skolen enda mer viktig. Nå kan jeg drive med hjemmeskole på henne. Dessuten det hun opplever er mye mer enn hva en 2 klasse i Steinerskole opplegg er..

Så jeg tenker hardt altså. Tenker nøye og tenker veldig seriøst rundt dette nå i år enn det jeg har noen gang før gjort. Dessuten så har Nepal ropt på meg så lenge. Så jeg trenger å høre før jeg blir døv i øre..Men ja i dag husket jeg endelig å ta med nettings posene jeg kjøpte sist da vi var i Sverige..Jeg følte meg så Holly der jeg gikk, nesten som jeg nesten sa “OOOOOOMMM” for meg selv, jeg måtte jo så klart si alt jeg tenkte og slikt til dem i kassen.

Ja det er så koselig her i bygda, her har de aller fleste god tid. Til alt nesten alltid, og de få gangene en ikke har god tid så tar andre hensyn.

Jeg liker bygda her alle vet det meste om alle. Likevel så er vi hyggelig med hverandre.
Men for all del noen trenges å bli jekkes ned også, men det orker jeg ikke stort jeg da. Dem merker forskjell uansett..

Alt i alt liker jeg bygda mi her, veien hit til skolen eller barnehagen er helt fantastisk. Det blir jo om vi bytter og kjører til Asker skole der. Det blir jo enda finere vei egentlig.. hvert fall de første ca 20 minuttene..

Men den tid den greie. Det å flyte med det som skjer. Det har vært så mye forandring siste året. At jeg tar ingenting for gitt lenger.

Jeg har bare lyst å være glad jeg og ønsker å være rundt mennesker som løfter meg opp. Mennesker som suger av meg energi vil jeg ikke ha rundt meg. Jeg er en person som deler mye av meg selv.

Jeg har ingen grunn til å dele min energi med deg bare for du vil det. Med andre ord selvom vi er voksen så trenger jeg ikke å leke sammen med deg om jeg ikke har lyst.

Så det hjelper ikke at du tar med deg andre for jeg ikke ønsker å ha så mye med deg å gjøre. Men for all del, be for meg at jeg skal bli like perfekt som deg etter du har baksnakket meg ferdig som en annen sa så fint…

Men ja whatever..

Egentlig så skriver jeg bare for å skrive litt. Jeg trenger å skrive eksamen oppgave på ca 10.000 ord pluss annet som skal leveres. Haug av bøker å lese.

Men ja jeg er nå glad og takknemlig for jeg har sånn selvom jeg ikke har fast jobb enda. Eller jeg ønsker helst ikke ha 9-17 jobb selvom det frister stadig.
Jeg er ikke laget for slikt..
Jeg vet hva jeg trenger. Jeg har lært å ikke dele dem ut her mer.

Det er ikke alle som trenger å høre om mine planer. Det er ikke alle som ønsker meg like godt som jeg ønsker alle. Andre sine energier kan sette ned farta på ting har også lært.

Bedre ikke si stort og ikke forvente stort. Jeg er Fisk da, så jeg drømmer stort og deler det jeg kan av drømmene mine. Jeg elsker å treffe mennesker. Noen ganger så treffer jeg så sjeldent på mennesker så første og beste får høre alt mulig rart. Men det er alltid koselig.

Men ja jeg har spist altfor mye mat og sukker siden desember, ikke drukket nok vann. Jeg blir lettere i ubalanse og ikke klarer å finne helt roen når jeg har lite fasting og spist mye kjøtt/mat. Min kropp og sinn har ikke godt av slikt.

Hva med deg hvordan er du?

Jeg ønsker å komme i gang få tak i nye samarbeidspartnere, sette i gang prosjekter og diverse. Jeg kjenner jeg er klar for nye eventyr. Men igjen samtidig trenger å ha tålmodighet og la ting skje slik som det er mening med..

Men ja ingenting skjer om jeg bare låser meg selv inne og ikke gjør noe heller. Men nå har jeg ikke tid til det engang. Men det går nok bra, bare jeg består til eksamen så er jeg fornøyd. Jeg har jekket meg selv langt ned merker jeg.. ikke så høy i hatten der. Men det er nå lenge til mai gitt..

Du vakre sjel, lag deg fin kveld der du er..
Jeg vet ikke hvor mye jeg kommer til å skrive framover.
Ta vare på deg selv du fine deg, så sees vi plutselig igjen…

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es