Det er ikke vondt ment kjære xmann, jeg vet du ikke er så glad i at jeg gleder meg. Men ja uansett på onsdag kan jeg endelig sende inn skilsmissepapirene.

Det går vel noen uker så er jeg skilt og klar for livet videre. Ekteskap løser ingen verdens ting. Ingen blir over natta noe bedre av ekteskap. Hvis grunnmuren ikke er stødig i fra før av. Så er ekteskap bortkastet ting.

Men ja vi hadde nå magisk dag sammen, og jeg ønsket jo at han skulle oppleve det siden han ville så. Men nei det ga meg økonomisk trøbbel, det lønner seg ikke å være gift i Norge. Egentlig så blir en faktisk straffet for å være gift. Når det kommer til skatt og slikt.
Så om du skal gifte deg, gjør det i Vegas…

Egentlig jeg tenker en spirituell seremoni om en vil gifte seg, altså en kan jo sette ring på fingeren sin uten å gifte seg. Papir lover ingen at en er sammen forevig.Dessuten forevig er så mangt og mye. Forevig er den forevig som varer for hvert par tenker jeg. Så lenge en gjødsler der en er, så sant forholdet er riktig. Og så lenge en lever så klart. Det er jo det som er mest viktig…

Men for min del etter 2 ekteskap. Så skjønner jeg at jeg kan ikke gifte meg igjen, hvis det ikke føles riktig. Men nå er det snart over. Ekteskapet varte i nesten 5 måneder. Denne runden da.
Forrige runde varte det i 10 år.
Men det var jo annet. Jeg hadde 3 barn med duden. Så det var jo noe helt annet.

Men min X-mann ville jo gifte seg, han ønsket det så hardt. Det var hans største drøm. Så han fikk oppleve det. Men jeg blir ikke hos noen selvom det er på papir om dem forandrer seg til det verre. Inkludert svigermor ble da 10 hakk verre. Hun begynte i selve bryllupsdagen hun da. Så jeg kommer ALDRI å gå tilbake til den familien igjen.

Selvom jeg er glad i min x-mann og han er kjempe snill og grei kar. Det skal han. En trenger å være klok og vis for å ta til seg kritikk og ønske å gjøre noe med det som er, ønsker å bli en bedre mann.

Det kunne gått andre veien, at han ble bitter. Men han er alt for vis og klok til å bli noe slikt.. Jeg har stort tro på han jeg da. At han kommer til å bli kjempe stødigere kar og fortjener ei på hans nivå, så slipper han å tenke så mye… (vi har avtalt på forhånd ting som er greit at jeg skriver her. om du henger deg opp i dette)


Egentlig tenker jeg mye på studie nå om dagen, selvom kanskje det ikke virker slik på sosial media. Men det får være så. Jeg deler 1 % av alt som foregår i hodet mitt i løpet av dagen. Så får mennesker tro og tenke det dem vil..

Det jeg ville fram til, livet er for kort til å ta bare kloke sikre valg. Gjør det som føles rett og riktig for deg.
Da har du mer erfaring og så mye mer å mimre tilbake på når du er gammel og grå og sitter godt i godstolen din.

Om du skal følge noe, så følg hjerte ditt. Det som roper på deg. Det er alltid en grunn til hjerte ditt snakker til deg.

Det er ikke alltid det vi ønsker oss, ønsker oss igjen. Men da er det alltid noe bedre som venter på deg. Viktigste er å ikke gi opp, du skjønner Universet elsker sta mennesker. Belønningen er så mye større enn du kan tenke deg og aner.

Selvom det er tungt noen ganger, men vit at alle følelser og alt er forbigående. Ingenting varer forevig. Ingen av oss kommer oss ut av dette levende. Så Lev hverdag som om det ikke finnes morgendag. Smil og Nyt hvert eneste sekund du kjenner fred i hodet og hjerte ditt.

Du vakre deg, del dine ord med mennesker rundt deg. Du vet aldri hvem som trenger å høre nettopp det du har å si…

Stor god hjerteklem bare deg vakre sjel.. ta vare på deg selv.. - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es