Kjært barn har mange navn..
Dans i mellom relasjoner, samspill, power struggle, greier vi lager for oss selv som bare oss selv vet hva det betyr sånn egentlig…

Ja skjønner du? Hvem oss er har mer rett og det vi ser på, hvem av oss som ser, ser det “mest” riktige” eller om det finnes noe så?

Hvem er som er mest “flink” begynner snart å spy av ordet flink btw…

Men dans mellom mennesker, samspill. Jeg kjenner å være singel i 2020 i alder av meg selv er helt annet opplegg enn da på 90 tallet gitt.. Der var det noe helt annet. Dette er helt sånn veldig langt fram i tid for meg..

Men uansett det er like greit, jeg har tro på energi, jeg kjenner jeg har egentlig ikke lyst å bare slå meg til ro nå med første og beste. Jeg er ikke desperat etter noe heller.

Men så tenker jeg, når en begynner å bli glad i noen. Så tenker vi så store gode tanker om dem. Ingen av det dem gjør er galt. I begynnelsen er alt bare sukkersøtt og ja..
og det er jo bra, det er jo slik vi skaper bånd.

Men det å flette slikt i nytt forhold, altså dine greier som du har og mine greier… og flette dem sammen og gjøre om det til våres greie.. Og når vi to har det bra sammen så er alt bra i min verden. Du skjønner ikke sant?
tenk om det fantes oppskrift til alt mulig.. Og til forelskelse også. Men igjen det er hvor moden en er og hvor mye en åpner seg opp og har gått gjennom sine greier.

Hvor mye av deg selv du er villig til å forandre på. Altså de tingene det har vært diskusjoner om i tidligere forhold. Altså alle har ett eller annet. Om en ikke retter på sine gamle ting for så gå i nytt forhold og prøver å presse sitt opplegg i andre. Nei vet du hva-

Det blir sånn jeg bestemmer, her skal vi gjøre som jeg sier. Da skaffer du deg en hund. Så gjør bikkja di det du sier. Du skaffer deg ikke kjæreste..Men ja det er samspill, det er dans det er mye sårbarhet i dette. Men når sårbarhet blir møtt med forståelse så blir Kjærlighet født..

Det er vise styrke, vise modighet, vise storhet vise ømhet, vise forståelse og vise Kjærlighet, ikke minst vise tillit.
Det betyr alt i forhold når en kan finne noen som kan vise deg alt til deg. Ta hånden din og være sammen med deg hele veien helt hjem..

så slipper du å være alene i denne reisen. Ingen av oss er lett å leve med, vi alle har ett eller annet. Men det å kunne drepe sin ego i forhold og være der for å gå I glede. Ja en kommer mye lenger med det. Enn hele tiden telle på hvor mye en har glede enn å ha fått noe tilbake..

Jeg tenker Kjærlighet teller ikke. Kjærlighet bare Er. Kjærlighet bryr seg ikke hva du har og ikke har og hvem du er. Kjærlighet er bare Ren, Kjærlighet Ønsker bare Godt. Kjærlighet er Livet. Kjærlighet er Oss og Alle. Kjærlighet er Håp og Glede.

Kjærlighet er Nydelig og Vakker i seg selv og når den Deles så føles det jo enda sterkere. Det er deilig følelse å kunne føle dem en er glad i.. Samtidig vondt.. men mest godt å føle..Men å være singel nå i forhold til gamle dager er at en går gjennom så mye rart bare for å finne ut at duden skal ha barn med sin samboer som dem skal bygge hus med eller noe sånt…

Altså nei takk, jeg orker ikke sosial media dating. Enten er vi på eller så, nei vet du hva. Jeg har andre ting å gi min energi til enn sitte og vente på noen skal bestemme om dem vil ha meg eller ikke..

Jeg er full av Kjærlighet til noen skal tvile om min Kjærlighet er deres tid verdig. Om du ikke føler deg hellig for å ha meg i ditt liv. Vi to kan ikke ha noe med hverandre å gjøre.

For jeg selv føler meg ganske så velsignet for våres vei har krysset seg. Om det går bare i fra min side. Så kan jeg bare si takk, velsigne din vei og farvel videre..

Det er intens tid nå, mye karma som driver og løsner opp. Mye som skjer. Jeg ønsker å slå meg til ro med en som kan gi meg trygghet, fred, frihet og ikke minst gjør meg til sin Hele Verden. Det skal være noe rettferdig opplegg. Noe som føles godt og riktig. Noe som ønsker meg like hardt som jeg ønsker ham. En riktig Gentle-Mann rett og slett.

Men ja det er noe med oss som Elsker dypt da, tenk så mye kunst det kommer av oss som våger å elske…


Ja nei jeg vet ikke for å være helt ærlig. Denne runden synes jeg det er bare skremmende. For når ting er ikke engang alvorlig engang og du får grått hår.
Da er en i dypt shit.. for å si det mildt.. Så nei det skremmer, men det sies en skal gå dit der det skremmer en mest, for der lærer en mest..

Men ja. jeg vet ikke. Jeg kjenner hele greia ble sånn turn off for min del altså, magien forsvant plutselig for min del.. Men vi får se. Jeg har nå troen på Kjærlighet.Så til dere alle Det er snart Vår. Det er tid for forelskele tid for tilgivelse, tid for masse deilig sex, tid for håp og glede. Tid for blomstre og kjenne seg Elsket og ønsket her i Verden.

Du Vakre Nydelige Deg

Elsk deg selv ekstra de dagene du er tom. Du trenger deg selv mest enn andre måtte trenge deg.
Skap Fred i deg selv først, så kan du lett dele den med andre.

Hver dag har en mulighet til å ta bedre klokere valg. La valgene begynne med at du tar bedre vare på deg selv og gir deg selv tid og rom til å bare være tilstede i deg selv. Der du er.

Gi deg selv lov til gjøre ting som føles godt for deg til å komme deg opp igjen. Det er ingen skam i ta noen steg tilbake og bare være i ett med seg selv og sine.

Det er Styrke i se selv at en trenger å ta noen steg tilbake og finne det som føles godt. Det er styrke i å reise seg opp igjen og ønske å leve videre når ting føles tungt. Når det føles meningsløst å leve!

Det er Styrke i å ha tillit til Kjærlighet å ha tro på Kjærlighet vil ALLTID VINNE!

DET ER STYKR I Å HA TILLIT TIL HÅP TILLIT TIL LIVET. 

Det er Styrke i å være en singel kvinne med eget hus og bil og leve i sitt eget hjem uten å blande seg i andre sitt liv. Hjelpe andre i tillegg være god og ikke ta med seg hvem som helst hjem.

Jeg er Sterk Som Okse. Så takk til deg som har vært der og sett etter om jeg er fortsatt her. Takk til deg som har forlatt meg. Takk til deg som dukker opp og takk til deg som driver og blir kjent med meg.

Dette Livet er så rart. Jeg tenker alt godt som er ment for oss alle daler ned uansett om vi vil eller ikke..

Det er ikke alltid vi er mottagelig å ta imot det som blir sendt oss. Det er ikke alltid muligheten dukker opp igjen. Men det å gripe sjansen når en har først mulighet.
Det å våge å ta imot med engang noe kommer din vei. Det er tror jeg det meste det handler om..

Det er ikke sikkert du får samme mulighet to ganger.. så å tenke tilbake resten av livet om hva om… er bare bortkastet tid og energi..

Men ja å seile sin egen sjø uten å drama er bare digg og deilig også.
Jeg har ikke kommet hit for å komme hit. Jeg har Hel Hær Rundt meg som beskytter meg.. Så Takk for Alle Dere og Alt Som Finnes. Jeg føler meg velsignet og heldig som har dere i mitt liv..

tusen tusen takk for du finnes ????❤️♥️

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es