Kjærlighet er Takknemlighet…

Takknemlighet er Kjærlighet sånn pakket i ett ord. Eller i en setning, eller i en slags nydelig forsiktig silke-pakket pakke hvis jeg kan si det slikt.

Kjærlighet er å holde fast og gi slipp, å gå.

Kjærlighet er stillhet, Kjærlighet er nåde. Kjærlighet er tårer, Kjærlighet er glede. Kjærlighet er Tillit. Kjærlighet er ærlig. Kjærlighet er ord, Kjærlighet er handlinger.

Kjærlighet er forståelse.

Kjærlighet er å vise annen sjel, det er helt greit at du er den du er. Kjærlighet er å vise hverandre at vi betyr noe for hverandre. Uten at vi trenger å gi hverandre store gaver.

Men heller bare være der for hverandre og vise hverandre at vi betyr noe for hverandre. Det er ikke hva du kan gjøre for meg, eller hva du kan gi til meg som gjør at jeg ønsker å være sammen med deg.

Men heller hva mer jeg kan gi av meg selv til at vi skal få bedre tid sammen når vi er sammen. Skjønner?
Kjærlighet er å erkjenne for seg selv alt en er, og erkjenne en annen menneske for den er. 

Kjærlighet er dyp, kjærlighet er lett. Kjærlighet er Fri. Kjærlighet er tålmodig.
Kjærlighet er håp, vise håp. Være håp, gi håp. Kjærlighet er Nærhet.


Kjærlighet er jeg har skjønt såpass og akseptert meg selv så pass mye. At jeg forstår når du tar den tiden du trenger for å bli det du trenger å være.

Kjærlighet er glede, kjærlighet føles og kjennes godt i hjerte. Kjærlighet er ren, kjærlighet er velsignelse. Kjærlighet er nåde. Kjærlighet er vise godhet og se godhet tilbake!

Kjærlighet brenner ikke bruer og hersker over andre. Nei nei det er ikke kjærlighet. Det er eierskap. Det er ingenting vakkert i det.

Kjærlighet er enkel. Kjærlighet haster ikke, kjærlighet Maser ikke, kjærlighet Krever ikke.

Kjærlighet er trygg, Kjærlighet er sann. Kjærlighet er det vi trenger for vi skal føle oss Hel. Kjærlighet er til å deles. Kjærlighet kjenne i hjerte. I sjelen, for så ønske å dele den med den som visker en sang som kun du kan høre..

Kjære Nydelige vakre sjel

Elsk deg selv, gi deg selv tid. Slik at du forstår når andre trenger tid. Det å ikke presse mennesker til ting dem ikke er klar for. Det er en fin lekse å lære.. <3

Og du stor god bamseklem til akkurat deg. Jeg er så glad i deg. <3

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es