Har du lagt merke til det egentlig? Så mange der ute som vil du skal se på dem? Kjøpe ting av dem, gjøre ting som dem. Det virker nesten som ingen lytter til hverandre lenger. Ingen har tid til å stoppe opp mer enn 3 sekunder.

Det finnes ikke noe ordentlig kontakt. Men overflatisk og de aller fleste er bare opptatt av å bli sett pga sin ytre eller status.

Jeg kjenner at jeg har lyst å melde meg ut av internett verden. I hele tatt verden. Jeg føler meg fremmed for hverdag som går.

Det finnes ingen forskjell på oss. Vi er alle det samme. Men av en eller annen merkelig grunn så tror vi at vi er forskjellige alle sammen.

Vi behandler hverandre alt ettersom status, og slike ting. Det er egentlig bare hull i hodet.

Noen tror til å med dem kan bare utnytte andre ved å hele tiden velge og vrake alt ettersom hvem som har høyest kort.

For min del kjenner jeg i dag at jeg har lyst å melde meg ut av verden. Denne galskapen. Der vi her i Norge, feirer jul og stillhet og fred. Mens det er sult, fattigdom, krig og elendighet mange plasser.

Vi leker struts og tenker på oss selv, mens det naboene våres ikke har det bra i hele tatt.

Vi vil bli sett uten se andre. Vi ønsker å prate, uten å lytte til andre.

Du som er her nå, jeg tenker du som stikker innom bloggen min. Du er spesiell. Du er ikke som mange andre. Du er mer som meg. Derfor du har funnet veien her til bloggen min.

Lytt, hjelp og bidra der du kan. Vær der for andre, selvom du har tomme hender, så har du likevel mye du kan gi andre.

Vær der og still opp selvom ingen forventer at du skal det. Smil og del klemmer…

Stor god bamseklem til akkurat deg, du som måtte ha hatt kjipe dager. Du som slåss med dine demoner. Du som ikke blir sett uansett hva enn du gjør. Du som sliter med å søvn. Du som går gjennom ting du ikke prater med andre om.

Du som prøver å rette opp livet ditt etter mye dritt. Dette er til deg. Du som ALDRI gir opp, selvom du har tusen grunner til å gjøre nettopp det.

Dette er til deg som er stille og går gjennom dine ting uten å kreve oppmerksomhet fra andre. Dette er til deg, du som krever så lite for å føle deg elsket.

Dette er til deg, alle mødre der ute som gjør så godt dem kan for sine barn og sine utakknemlig tenåringer. Uten at noen klapper deg på skulderen for at du gjør en bra jobb. Du er verdens beste mamma bare så du vet det!

Dette er til deg, som alltid stiller opp for andre uten å telle på alt du har gjort til nå…

Måtte ALT godt dale ned til Oss Alle. Mest av alt Måtte vi leve i harmoni og lykke med mat og rent vann tilgjengelig for oss alle.

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es