Det er egentlig veldig søtt å tenke på, hvordan det fungerer. Når to mennesker finner hverandre, liker hverandre og hvordan dem bare gjør slike små søte ting som gjør dem smelter sammen og blir til felles greier..

Hvordan to tiltrekker seg hverandre, og hvordan felles greier bare oppstår. For min del elsker jeg bare når menn viser selvsikkerhet. Altså når dem bare Vet hva dem vil ha og går etter det. Jeg bare digger det og blir enda mer tiltrukket.
Så klart etter å få klar signal så klart, ellers er det creepy..

Jeg er ikke på noen dating sider, som du finner meg på noen dating side. Kan du rapportere det for fake. For det er ikke meg. Jeg var en halv dag eller noe sånt på Tinder i 2011. Utenom det så har jeg ikke vært på noen dating sider.
Så om du finner meg der, kan du godt ta copy paste av dette og melde fra.Men ja hvor var jeg hen egentlig? Når to mennesker tiltrekker seg hverandre..

I denne perioden har jeg funnet ut å være singel betyr mer frihet. Mer tid til seg selv, mer tid til å ordne opp livet sitt. Kan gjøre alt en vil, det er digg å bare være for seg selv og finne ut sine greier..

Men ja, det er noe med å være i forhold. I begynnelsen, da jeg ble singel bestemte jeg meg for å være alene LAAANG tiiiid. Jeg var virkelig bestemt. Men så gikk det en tid, og det ble kjedelig.

Så da er det på igjen å være på jakt, jeg har egentlig ikke vært på jakt før nå i senere tid. Jeg var faktisk ikke på jakt før ett par siste ukene nå.
Nå er jeg heller ikke på jakt lenger egentlig!

Jeg er sær og liker særinger. Jeg liker å være fred, dermed liker veldig godt mennesker som liker å være i fred.

Men ja det er nå søtt da, hvordan slike ting oppstår når du vet at noen har noe på gang. Eller en selv har noe på gang.

Slike små symbolsk ting som gjør at to mennesker smelter og blir til en. Det er nå veldig søtt. Jeg liker det veldig godt.

Ikke at jeg har opplevd stort av det egentlig. Men jeg tenker det er nå bare begynnelsen av singel tiden min. Så det er nå ikke rart da at jeg har ikke opplevd mye av det enda.
Ikke har jeg vært mottagelig selv heller…

Ingen mennesker dukker opp i livet ditt tilfeldig, og slike kontakt som oppstår så er det alltid en grunn til det. Om det er for du skal lære noe eller en selv skal lære noe.

Men ja kjærlighet skal gå begge veier. Hvis ikke så er det bare fantasi.

For min del så går jeg fram og tilbake i mine greier… Jeg har lyst på en kjærest. Men ombestemmer meg. Det er derfor jeg liker menn som vet hva dem vil ha. For siden jeg er sånn fram og tilbake opplegg.
Så blir jeg ekstra tiltrukket av menn som vet hva dem vil ha.

Ja jeg vet jeg er litt av en catch, selvom jeg har jævla mye greier som gjør meg til meg. Men jeg vet jeg er god. Jeg vet den jeg blir sammen er heldig. Og jeg vil også denne gangen være sammen med noen som jeg føler meg heldig med.
Ikke annet enn kjærligheten vår er ren og oppriktig og ærlig.

Men den tid den greie, fram til da, til store Kjærligheten dukker opp. 

Så elsker jeg disse sjels møtene. You know, soulmate treff, mennesker som du automatisk tiltrekker deg dem. Du har spesielle opplevelser med som du ikke kan snakke med andre om egentlig.

Jeg elsker de møtene, jeg er så ydmyk og takknemlig at jeg i dette liv, har valgt å ha mange slike møter. Jeg kjenner meg humble rett og slett å tenke at jeg lille store jeg har slike store opplevelser med andre.

Det er helt magisk, det er slik en ikke kan bare glemme. Jeg nevner ingen, men dem som har hatt med meg å gjøre kjenner seg nok igjen her. En kan ikke bare gå fra slike opplevelser. 

Det er jo spesielt da, oppleve slike energi ting sammen. Det å føle, lukte, smake, kjenne, høre. Ja det er spesielt, jeg tror kanskje en trenger å ha Shaman blod i seg kanskje for å kjenne på slike ting?

Med tanke på det er ikke med alle en har slike opplevelser med. Så jeg tror kanskje en må ha vært Shaman eller er Shaman i dette liv, for å kjenne slikt. Jeg vet ikke jeg bare tenker litt høyt…

Uansett er det veldig spennende at det går an å ha slik kontakt med mennesker.Livet er spennende og jeg gleder meg til å se hvordan dette utvikler seg..

Selvom det går i bølger for oss alle, opp og ned. Når vi tror vi har endelig forstått det, endelig bestemt oss for hva vi vil, så forandrer ting seg, vi er i loop hele tiden.

Men helt til vi bestemmer oss for hva vil vil ha! Og det vi bestemmer oss for vil ha oss også, det går begge veier så klart, og når det er tilfelle, så er det bare å la det skje… go with the flow.

Jeg for min del har jeg lært at jeg trenger å akseptere også at jeg har barn og ikke bare 1 men 4 stk, 3 av dem med en annen mann. Selvom dem er stor, så er jeg fortsatt mamma deres og dem er mine barn. Jeg kan ikke flytte langt i fra dem…

Men uansett, go with Flow.. det blir nå godt, jeg tenker jeg lever for meg selv, jeg lever for barna mine. Jeg lever for Kjærlighet. Jeg lever til å eksistere i denne hellig tiden som er.

Du vet vi er i Hellig tid. Det som skjer nå, det vil bli skrevet om og lest av barna som kommer etter oss.

Tenk hver enkelt av oss har nå mulighet til å bli husket i framtiden. Vi ALLE har nå en mulighet til å bli husket av de barna som kommer etter oss.

Og jeg ber for oss alle at vi ønsker å bli husket som gode mennesker som ville hverandre vell. Så lenge du kjenner deg komplett. Så ønsker også å se mennesker som lykkes.

Jeg skal sende healing i fra imorgen. Ta imot med Glede, ta imot med takknemlighet, ta imot med ydmykhet. Ta imot med Kjærlighet. Ta imot med tilgivelse, ta imot med lykke, ta imot med dele det videre.

Kjære gode menneske, du vet det finnes ingen der ute som deg der? Du vet at du er helt Unik, akkurat slik som du er! Du er helt vakker nydelig menneske. Ingen der ute er slik som deg. Ingen i verden har samme håndavtrykk som deg.

Tenk hvor unik du er! Du er en av de få. ALLTID HUSK DET! Du Er Fantastisk uansett hvem enn Du Er! Så trenger du å vite at din eksistens er viktig her. Du er høyt Ønsket og Elsket av Mange der ute. Aldri mist håp. Aldri tro noe annet om deg selv. 

Kjære vakre menneske. Jeg er så takknemlig for å ha deg i Livet!
Gir deg kjempe god bamseklem. Måtte du alltid føle deg elsket.. <3
 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es