Altså går der det ikke er ment for deg, så eldres du så fort helt sånn plutselig Du føler deg energi tappet. Du føler deg i bunn og føler deg rett og slett gammel på en merkelig måte.

Når du gjør ting som ikke gir deg påfyll, du føler deg tappet som om du ikke har mål og mening med ditt liv.
Huske likevel Vi er så linket dere, så mye mer enn dere aner og tror.Vi kan til å med være så linket at vi føler faktisk våres nærmeste sine hjerteslag. Og ikke minst vi kan føle deres tilstand kjenne hvordan dem føler det og har det.

Om vi ikke er her for å gi hverandre håp og kjærlighet, så aner jeg ikke hva som er vitsen med å leve. Men ja jeg skjønner jo også at Lucifer var tross alt en engel han også engang før.. Ikke sant? Haha.

En kan bli rar av mindre i denne reisen. Jeg tenker det er viktig å skape gode bånd mens en puster. For du skjønner “For alltid når en har forlatt denne jord, er veldig ensomt plass å vandre i helt alene”


å finne noen raringer en kan bruke sin livsreise sammen med. Ikke alle en har like mye kontakt med hele tiden. Men dem som er ment for å være i ditt liv, dem havner tilslutt hos deg uansett hvor langt dem måtte vandre bort en stund, har jeg lært..

Jeg kjenner jeg har vært så mye fram og tilbake i denne reisen nå. At jeg kjenner igjen både de gode sidene og de dårlige sidene.

Jeg har valg mellom å velge det dårlige som ikke gir meg noe godt enn hodeverk og bitterhet shit. Muligens tidlig død. Haha dramaqueen deluxe.

Men ja jeg tenker, jeg har egentlig ett hus her å tømme, jeg har så masse ting jeg trenger å få bort. Jeg har så mye rare uferdige tråder.

Om jeg gir opp meg selv, så gir jeg opp Alle rundt meg. Jeg kan ikke gjøre det. Jeg trenger å skrive boka mi slik at jeg blir tatt mer seriøst.

Jeg er ikke bare en blogger. Jeg er så Mye Mer. Det er Du også!Jeg ønsker ikke å leve etter hva Instagram synes og mener, hva “jeg gjør av god jobb”, dermed belønne meg med følgere eller gjøre det motsatt når jeg ikke gjør slik som Matrix verden ønsker jeg skal gjør!

Jeg vet hva jeg er i hjerte mitt. Jeg trenger å ta meg selv på alvor. Jeg trener å gjøre mer ting som gjør jeg har lyst til å leve.

Jeg Ønsker å bruke tiden mens jeg lever til å gjøre de tingene jeg har Lyst til.

Så klart uten å fucke til andre mennesker rundt meg. Jeg ønsker å bli husket som ærlig kvinne. Jeg ønsker å bli husket som hun som gjorde forskjell. Hun som stod for rettferdighet. Hun som Elsker for å Elske..

Hun Elsker å dele Kjærlighet med akkurat deg. Med seg selv og med Alle Rundt Henne.

Det er tappende dette livet, men en har faktisk valget. Velge sine hverdag helt selv. Hvordan vil du fargelegge dagen din?

Altså nå prater jeg til deg som smiler stort og er i godt humør. Du som sprer glede. Du som har følt deg svært så merkelig siste tiden. Du som har gråte og føler deg forvirret.

Det er mening med alt dette. Vi ser nok ikke helt det store bildet nå. Men det er ikke viktig egentlig.Det viktigaste er du er i livet. Du er her. Du er Viktig Brikke For Så Mange. Om Du hadde bare vist hvor viktig du er. Jeg vet ikke hvem du er. Jeg vet ikke hva du kan skape.

Eneste jeg vet er du finner alt du trenger i deg selv. Du finner Dine svar hvordan du ønsker livet ditt skal være hos deg selv!

Hva ønsker du å leve etter? Ja ikke om du er heavy deprimert altså. Da blir dette veldig rart for deg. Det skjønner jeg. Men da trenger du virkelig hjelp altså. Jeg ønsker du tar kontakt med Mental HelseMen ja det er nå ikke rart vennskap og alt annet forhold går slik som det går nå for tiden. Når Alt er elektronisk og vi bare er opptatt med vårt eget hodebry..

Men ja jeg kjenner jeg har vondt i hodet i dag. Jeg trenger å drikke mer vann. Jeg trenger å komme meg ut av denne energien.

Jeg ønsker meg selv godt jeg. Hva ønsker du deg?

Lag deg selv noen dager der du bare har fokus på pusten …

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es