Går det an å være ALT en vil og fortsatt være i sin fulle fem? Eller hva er det egentlig? Galskap finnes da i oss alle. Bare være nå grei slutt å Challenge hverandre med å være assholes.

Vi alle har det i oss å være asshole, om vi ønsker det. Vi alle har det i oss på en eller annen måte. Narsissisme trekk har vi vel i oss alle.

Noen er fødte til å kunne manipulere andre. Noen er slemme og noen gjør det så elegant at en ikke skjønner før etterpå at en har blitt manipulert.


Jeg som har studert meg selv nøye, vet veldig godt hvor jeg er manipulerende hvor er jeg helt ærlig og sier ting som det er.

Men hvor var jeg hen? Går det an å være ALT uten å miste det helt? Går det an å være alt uten å være aktiv i samfunnet?

Jeg kjenner jeg har lyst å trekke meg mer og mer unna mennesker. Jo mer folk rundt vet hvem jeg er. Jo mindre har jeg lyst å fortelle om meg selv.

Har veldig lyst å ta med meg jenta mi og gi henne alt av utdanning og slikt jeg ikke fikk mulighet til å gi til dem andre og meg selv.

Hun har jo begynt forsiktig og fint nå. Beste gaven jeg kunne gi henne nettopp SteinerBarnehagen. Jeg er så takknemlig for vi bor “nærme” nok til å kunne benytte oss av denne perlen.Men jeg vet ikke med neste år altså. Men den tid den greie. Det er jo godt å gi henne også trygghet av å bo samme plass. Det jeg skulle også ønske jeg kunne gi meg selv og mine de 3 andre barna.

Men samtidig, det lærte dem og meg så mye av å flytte så mye på oss. Vi ble robust på en helt annen måte, pluss å lære seg å sosialisere seg på en helt annen måte når en flytter oftere. Det var gaver i det også.

Men ja vi får se hva som skjer. Den tid den greia. Hvor var jeg hen egentlig?

Jeg tar meg en dusj jeg.. så får jeg tenke litt sunt..

Det er så deilig å dusje, komme på sunne tanker, gode tanker. Jeg har så mange deilige stunder for meg i dusjen.

Kjenner jeg trenger egentlig ferie. Ta med meg jenta mi og dra til varmere plass. Bare nyte litt avstand fra alt og alle. Vær flykte til Mexico. Jadda dette er spøk.

Men jeg tenker dere som avfølger meg pga ting og tang er veldig bra, for hver gang noen har dratt så har jeg fått nye følgere.

Mennesker kommer og går hele tiden. Det er nå sikkert, jeg har reflektert over gamle venner jeg. Det er egentlig gamle venner en husker igjen jo eldre en blir faktisk.


I begynnelsen av året, gikk jeg gjennom masse ting. Mange som tok det personlig. Men det hadde ikke med noen å gjøre noe av valgene jeg tok. Som alle andre vesner her på denne jord.

Tenkte jeg stort sett på meg selv da i begynnelsen av året og alle disse kanalene mine jeg lagde.

Jeg tvilte mye på meg selv, jeg gjør det stadig enda, ikke så mye nå som da i begynnelsen så klart.

Men det kan bli for mye for hvilket som helst menneske.

Rart egentlig jeg ligner ikke meg selv for tiden. Kjenner meg helt på bunnen. Men jeg er nå healer for det om.


Uansett jeg tenker. I denne reisen her, det er egentlig ikke over nå. Det er nå det begynner. Selvom det har følt som avslutning.

Eller ikke følt som, jeg har fått beskjed om avslutning. Følt som slutten på alt. Har fått meg til å bli bekymret nok engang.

Hva enn det betyr. Men det skjønner jeg alltid etterpå som oftes.. Jeg vet jeg trenger å fokusere på meg selv mer enn noe annet nå.

Men ja jeg tror ikke jeg ønsker å være streng med meg selv noe mer. Jeg tenker jeg ønsker å bli kjent med noen jeg kan dele tanker og drømmer med.

Ja ta ting som det kommer, ikke gå hen og gjemme meg med engang noen viser intresse. Jeg er raring jeg vet det. Men jeg liker ikke å bli misforstått heller.

Jeg ønsker å snakke og bli kjent med nye fjes. Jeg soner tross alt ikke en døm at jeg trenger å sitte her i skogen hele tiden for meg selv. Selvom det føles slik om vinteren.

Jeg ønsker meg Pickup igjen. Jeg sikler på en Ford. Kanskje jeg skal smiske litt med RøhneSelmer etterhvert.

Men ikke i år. Til neste år kanskje. Vi får se. Jeg orker ikke å planlegge noen ting jeg lenger. Livet blir aldri slik som en planlegger har jeg lært gang etter gang.For alt jeg vet plutselig trenger jeg ny bil pga ett eller annet. Jeg orker ikke å tenke egentlig noe mer om noe stort lenger.

Egentlig tror jeg går tilbake til å bare ta en dag om gangen. Smile til dem som deler sin smil til meg. For så gå med dagene mine som det er ment..

En blir på en helt annen måte opptatt av seg selv som blogger. Det er nå sikkert og vist. Ja hva gjør du egentlig? Nei jeg har dagbok på nett og forteller om livet mitt.

Sånn reality show på nett på en måte.. Jeg skjønner fortsatt ikke denne bloggverden. Jeg er så utdatert så det går an å bli..

Jaja Kjærlighet er for til å deles. Jeg gleder meg til å kjenne på kjærligheten jeg.

Jeg åpner opp mine armer nok engang denne gangen. Takker Universet for selvom jeg ikke alltid forstår alt selv. så ordner alltid alt seg for det beste for meg.


Jeg tenker er nok en grunn til det måtte så langt for at det skulle bli så, kanskje for en grunn vi skjønner mer av senere i livet. Men akkurat nå er det bare å være takknemlig for all lærdom en har lært seg.

Ta med seg gode minner videre og rydde ut sitt hus og hjem. Jeg har alt for masse klær og ting jeg trenger å få fjernet det er nå sikkert.

Men ja vi får se, jeg orker ikke å rydde ut ting for ny samboer nå i år. Så jeg har ikke hastverk med å rydde ut av huset nå denne siden av året eller til neste år.

Så jeg tar det som det kommer jeg.. Kanskje jeg gjør samme tabbe som jeg gjorde for 9 år siden. Selge huset med tap. Men jaja vi får se.. den tid den greie..

Men så for alt jeg vet så står rette Mannen og venter på meg, mens jeg har lekt struts i mellom tiden. Eller kanskje jeg forblir singel resten av livet. Jeg er så utdatert på alt mulig rart, så om noen skal vente på jeg skal ta kontakt først.

Så vil dem også miste tålmodighet en etter en tilslutt alle sammen.. haha..


Ikke for at jeg spiller så jævla kostbar, nope langt der i fra, jeg er da menneske jeg også. Like redd for avvisning som alle andre.

Dessuten amor pilen treffer uten en har så mye en skulle ha sagt.

Du vakre sjel, hver og enkelt av dere. Dere som er i forhold. Dere som er singel. Dere som er på jakt. DERE MED HJERTESORG. Dere som har ventet på meg uten at jeg har vist det selv.

Haug av Kjærlighet til DEG. Måtte Kjærligheten finne deg og du kjenner deg Lykkelig i alle dine dager..

Og kjempe stor god bamseklem til akkurat deg… <3


 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es