Så mange der ute som har sin egen teori på ting. Jeg tenker hva er sannheten, hva er din sannhet? Hva er min sannhet? Hva er nakne sannheten egentlig om alt som er.

Hva er min sannhet? Hvem er jeg? Hvilket rolle min sjel ønsker å spille nå for det skal føle seg fri. Hvem er jeg egentlig?


Akkurat nå egentlig er jeg stolt av meg selv, jeg har virkelig ikke vært sugen på nikotin, jeg har røykt på urter da. Brennesle og mynte. Det føles som rensende. Men det er bare for vanen sin skyld..

Men nesten ikke nikotin sugen har jeg vært. Men så ha jeg holdt meg unna mennesker også. Og ja i tillegg til PMS, men ingen døde, og jeg overlevde. Selvom jeg egentlig er litt usikker på så mye enn å overleve vinteren..

Nå kommer ingen opp hit, så vidt jeg gjør til tider. Men nå går jeg i jeg vil ikke bo her modus. Føler den idylske skogen min, forvandler seg til fotlenke til vinteren på en måte. Akkurat som som en plass en skal sone en døm en mild døm så klart. Men likevel, det er tøft her om vinteren altså. 

Å være alenemor med slike tendenser her er tøft altså, men ja vi får se hva jeg skjer- Jeg ønsker svært gjerne å bruke denne plassen slik som det var ment tidligere.

Altså sommerhytte. Trossalt her bodde Sætre familien bare om sommeren. Barna gikk på skolen i Mexico blant annet.

Så jeg ønsker nettopp at denne plassen skal bli brukt til nettopp det.


Jeg elsker plassen, men om vinteren føler jeg meg så sperret. Da handler det bare om å overleve. Og holde seg varm. Jeg kjenner jeg orker ikke å gå enda en vinter her føler meg ensom og alene.

Jeg er klar for å nyte denne vinteren i sammen med en som virkelig fortjener meg. Ikke at jeg skal sitte der og velge og vrake. Nei nei … det handler ikke om det i hele tatt.

Alt handler om vibrasjon tenker jeg da. Men ja samtidig huske vi er alle mennesker. Vi tar de valgene vi tar ut i fra hva vi tror vi fortjener og ikke.

Jeg kjenner meg rett og slett litt splittet for tiden. Jeg trenger stillhet til å bare nullstille meg selv litt.

Jeg er vakker ung kvinne. Jeg trenger ikke å kjenne meg følelsesmessig helt tilknyttet til en mann bare, jeg kan date flere og bli kjent med flere før jeg bestemmer meg hvem jeg ønsker å slå meg til ro med. Sånn etter hvert.

Jeg tenker det er vel lov å nyte livet på godt og vondt. Men nå trenger jeg struktur i tankene og ro. Nå er det er ikke tid til noe mer nytt hvert fall.

Det tok litt av på min privat profil. Så mange nye som ble lagt til der. Jeg trenger pause nå. Nok engang “faket” jeg min egen død. For å få litt tid til å rømme i fra alt og alle..

Jeg trenger tid til å sortere tanker litt. Til å lande litt. Til å skjønne nok engang hva jeg ønsker meg virkelig.Jeg kjenner jeg har lyst å bli kjent med flere mennesker der ute før jeg bestemmer meg på hvem jeg ønsker som livspartner. Jeg tenker, det må da gå an å være venner uten at vi trenger å kaste klærne i fra oss og slikke og suge hverandre.

Selvom tro meg jeg elsker å suge.. rette mannen da så klart. Jeg suger ikke hvem som helst. Det kan du spør min første mann om. Det var ikke mye oral sex han fikk oppleve gitt. Men med Glenn, ja der var jeg forhekset nok engang.

Det er vel godt det også, å la seg bli forhekset rett og slett. Vi trenger vel det også for å lære det vi har kommet hit for å lære.

Jeg tenker er det mening med noe så vil det skje uansett. Det er en grunn til mennesker tiltrekker seg hverandre. Ja så kan ting skje inni mellom alt som er.

Jeg tenker er det mening med ting så vil det skje uansett. Jeg tenker jeg trenger seriøst å tillate meg selv å la meg selv bli elsket. Altså jeg har virkelig vært hard mot meg selv før.

Trodd jeg ikke fortjener stort av Kjærlighet. Dermed latt meg å bli glad Av mindre. Men en kan ikke forvente å få mer en gir selv ut. Så det går begge veier.

Jeg trengte nettopp Alt av Alt som var, for å overleve i 3D. Men nå er jeg ferdig med å overleve. Jeg er klar for å leve. Jeg er klar til å la meg bli bortskjemt for jeg fortjener det beste som er.  

Vi trenger de menneskene vi trenger for å vokse for å komme oss der vi trenger å være. Der vi selv ønsker å være. Der vi selv har lyst til å være.

Der vi selv tilltater oss å selv å tro vi fortjener. Om vi stadig lever etter frykt for å bli utnyttet. Så vil vi også tiltrekke oss nettopp mennesker som utnytter oss.

En kan ønske seg selv godt, komme seg videre uten at det trenger å bety noe mer eller vondt om noen.

Vi trenger faktisk vokse hvert vårt her i livet for å komme oss der vi er ment for å være.

Jeg trenger å gi meg selv lov å kjenne på gode følelser for å vokse der der jeg trenger å være. Fokus på meg selv rett og slett enda mer enn det jeg har gjort til nå.

Det er nå godt at livet tester en for alt mulig rart det er nå helt sikkert. En blir takknemlig for å kjenne på hvilepulsen..


Men ja jeg har da god bil, trenger oljeskift snart. Skal ikke gjøre det samme som jeg gjorde med gressklipperen hvert fall, trenger dessuten service også. Tror jeg trenger å gjøre det samtidig.

Alt ordner seg det er nå sikkert. Jeg har ikke kommet så langt for å komme så langt! Det er nå sikkert.

Jeg trenger å tro på det gode der ute. Jeg trenger å tro på at det finnes noen ærlige mennesker der som ønsker å gi Kjærlighet uten å ha noe baktanke om seg selv og sin ego shit behov.

Altså vi alle ha ego behov. Jeg sier ikke ingen av oss har det. Jeg er tross alt nøktern menneske, jeg vet vi alle har ett eller annet. Men likevel en som innerst inne likevel ønsker å være ærlig og grei.


Han kan være små gal det er bare morsomt. Jeg er små gal selv. Bare ikke alt for mye galskap. Trenger ikke å overdrive liksom. Men ja jeg trenger ikke å teste deg heller mer enn nødvendig og ikke test meg heller mer enn nødvendig.

Men ja livet altså, en har valget å la seg bli preget av mennesker der ute. Eller tenke at en lever egentlig for seg selv. En velger selv å være den en er. For det gir MEG Livsglede å være denne personen jeg er.

Men ja jeg trives bedre i varmen og jeg trives bedre med menneskekontakt rundt meg.

Jeg ønsker meg selv godt nok til å gi slipp på alt som er. Nullstille meg selv helt. Bestemt meg å møte flere mennesker der ute i verden.

Rett og slett være livsnyter denne vinteren enn å gå i dvale. Eller jeg kommer nok som alle andre gå i dvale også sånn inn i mellom. Men det er nå så..


Jeg er egentlig litt usikker på hva jeg har brukt mine dager på.. Om det har vært for å lande, for å la seg bli forvirre, eller av forvirre seg selv.

Det har hvert fall skjedd mye og ingenting. Samtidig så føler meg mer og mindre meg selv enn noen gang før. Forstå det den som kan..

Livet altså, jeg tror ikke det er meningen vi skal alltid forstå alt som skjer rundt oss. Noen ganger det bare best å si WTF og gå videre…

Det er lurt å ta sjanser når du først får den.
For du vet aldri noe om det vil forandre alt helt plutselig. Ellers så kan du risikere å fortsatt være på samme plassen.

Selvom noen ganger er det bare bra å være samme plassen. Det gir en trygghet å være samme plassen.

Men ja jeg vil være samme plass sammen med en som fortjener meg og sammen ønsker å skape noe enda mer, enda større. Enda bedre.

En som virkelig vil Elske meg og forGude meg Og jeg ham. Ja faktisk jeg virkelig fortjener å bli kvalmende bortskjemt av en som kan elske meg i all mulig all slags mulig måter at jeg nyter hvert sekund av hele galskapen.

en som kan vise Kjærlighet til meg og ikke ute etter bekreftelser i fra sosial media. Men heller jakt på mitt smill. En som virkelig bare ønsker å være lykkelig alene og sammen med meg.

Vet du hva, jeg Elsker meg Selv så høyt at Jeg Ønsker Meg Selv Det Beste Som Er av Alt.

Hva Ønsker Du Deg?

 tusen takk til deg som gir slipp. Takk for all godt og måtte alt godt du trenge krysse din vei for å bli den du trenger å være. Jeg takker ydmykt for veien vår krysset hverandre. Til enhver av dere.

Tusen takk til deg som holder ut gjennom alt som er. Måtte alt godt vi trenge komme vårt vei for vi skal bli den vi er ment for å være. For oss selv først og fremst. For så bedre for deg og meg, for oss sammen.

Måtte Kjærligheten alltid vinne. Måtte alt vi trenge komme Lett til oss framover. Måtte Mirakler Skje Hverdag Framover ????♥️❤️???

Måtte noen komme og Elske deg for akkurat den du er..måtte noen først og fremst være deg selv.


Lag deg selv deilige dager kjære vakre sjel. Reflekter litt over deg selv, hvem du er. Hva du ønsker å være. Hvem du ønsker å være. Hva trenger du for å føle deg bedre.

Det er vel ingen konkurranse om hvem som er best. Det er egentlig rart å tenke at en står nok en gang og lurer på hva handler livet egentlig om..

En føler at en står på ut siden av alt som er. Ser ut over landskap nok engang og denne gangen, med helt blanke ark. Men med hel del nye erfaringer. Mer visdom i øyene. Litt mindre naiv. Men samtidig fortsatt seg selv.

Litt rart egentlig hvordan en vokser i denne reisen. Hvordan en blir når en velger å stå opp til en ny dag. Akkurat som en på en merkelig måte lever på overtid.

Nå har en valget om å vibrere høyere eller å bli i en 3D verden. Men ja ikke at game over for du fortsatt er i din 3D verden altså. Langt der i fra.
Det er faktisk i 3D verden en lærer seg selv å kjenne.

Det er egentlig der «ALT» skjer i 3D matrix verden. Selvom ingenting skjer egentlig der. Ja nok engang forstå det den som kan.

Men først og fremst, trenger jeg å puste.


Trenger å kjenne på tillit til meg selv. Tillit til livet. Tillit til alt som er. Tillit til Kjærligheten jeg føler i meg selv meg. Den er ren den er nydelig den vil ingen vondt.

Og du vakre sjel der ute. Vær nå grei, hverdag har du valget om å ødelegge andre mennesker, eller være snill og grei. Kindness er så klart mest viktigst som er!

Det finnes alltid mennesker der som ikke ser deg for den du er. Det betyr ikke at det er deg det er noe greie med. Det betyr rett og slett, historien din endrer seg annerledes.

Når du gir slipp på hva du tror du vil trenge i ditt liv. Så gir du rom til det du virkelig trenge å entre. Det du virkelig trenger for å blomstre for å føle deg elsket.

Du gir rom til å føle deg elsket på riktig, og av riktig grunner.


Men ja først trenger en å gi slipp da, gi slipp på seg selv. Gi slipp på en trodde en hadde endelig skjønt alt om alt i livet og kunne bare nyte 5 minutter av livet. For så pang havner en rett tilbake til start, eller der en trenger å være.

Nemlig ingenmans land… Der en er bare tilstede for en vet der en trenger å være. Men hva og hvorfor henger ikke helt sammen..

Godt en har noen fri dager og kan fundere litt på hvem en er.Fundere på hvem en ønsker å være videre.. og hva som er egentlig mening med livet.

Og ja nok engang velge Kjærlighet. For det er nettopp det jeg er. Jeg bare elsker å elske. Men ikke akkurat nå. Akkurat nå trenger jeg bare å huske at jeg elsker meg selv.

Og han som er ment for meg. Han vet i hjerte sitt at jeg er hans. Og han får komme og finne meg, han vet hvor han finner meg.

Akkurat nå trenge jeg kyss og klem jeg da.. jeg er veldig klar til slikt nå denne høsten kjenner jeg.

Men først trenger jeg å leke litt borte litt til.. Jeg trenger å legge i fra meg det der at jeg kan “redde” noen i fra noe som helst. At jeg trenger å gi dem rom til å redde seg selv fra sin egen shit.. Heller tiltrekke meg ferdig sunne mennesker som er der dem er klar for mer i sitt liv.

Jeg trenger å gi meg selv tid og rom til å gjøre akkurat det jeg har faen Lyst til! For jeg har lyst til det ikke for det er forventet av meg. For jeg er snill og god pike.

Nei bare gjør akkurat det jeg har lyst til for jeg har faen har lyster og Kvinner kan ha Lyster uten at det gjør meg dårlig greie. At jeg kan være Loyal, god og ha Lyster. Jeg kjenner meg så splittet. Dem sier du kan ikke gå i fra hvis det er ekte.

Men jeg tenker det som er ment for en, den vil aldri gi helt slipp på deg. eller risikere å kunne miste deg.Så har en bare å takke Gudene for ting ble slik som det ble. For kanskje en da kan se virkelig sin egen verdi litt mer. Jeg tenker en kan ikke tvinge noen til MER av det dem allerede Er.

Altså vi er ALLE der vi trenger å være. Vi kan ikke tvinge noen til noe mer, om dem ikke er klar for det selv. Så jeg tenker vi har alle en personlig reise. Jeg er takknemlig for så mange gode der som har krysset sin vei til meg.

Ja jeg er healer, jeg tenker energi bør en ikke ta betaling for. Men jeg går i andre tanker nå. Jeg går gjennom ting nå så jeg trenger å tenke litt på hva, hvem jeg er nok engang..

Til neste gang.. bare vær grei du. Vi trenger virkelig ikke flere assholes. Vi trenger mennesker som fortsatt ønsker å være gode mennesker her ute. Så HEIA deg som er God og har hjerte av gull. Måtte alle dine drømmer komme virkelig og du finne deg Kjærligheten som du drømmer om å få oppleve.


Måtte forelskelse ta deg med full storm. Måtte han som fortjener ditt hjerte alltid gi deg en grunn til å smile. Måtte du bli over rost av alt du har lengtet etter. Måtte du alltid en grunn til å ha tillit til kjærligheten.

Måtte Kjærligheten ALLTID være tålmodig og tilgivende. Måtte du aldri tvile på den er ekte.
Måtte du velsigne alt og alle du kommer i kontakt med.


Hjerteklem til deg..

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es