Hadde en fantastisk dag egentlig, først hjemme hos mine kjære foreldre. Fikk favoritt retten min i dag. Da var Azimor fornøyd. Jeg er vanligvis ikke grådig når det kommer til å spise mat, men når det kommer til min livrett.

Ja da ha jeg plutselig 3 mager gitt. Måtte hele familien min ALLTID være velsignet. Jeg vet ikke hvordan jeg hadde klart meg nå uten dem rundt meg. Jeg er så ydmyk og takknemlig for dem har stilt opp. 
Måtte dem ALLE som har stilt opp for oss i denne perioden, bli velsignet i uendelig mengder tilbake..

Jeg er ydmyk, takknemlig, det har virkelig vært helt ny verden for meg å ta imot. Jeg er mer komfortabel med å gi. Så jeg har trengt hele denne perioden. Det å se på penger og å lære å ta imot, det ordner seg litt etter litt. But Iam Claming NOW my BIG BLESSING.. 

Nå er jeg god-sliten, det er sent på kvelden, tross alt studie er på kvelds tid. Men jeg skal ikke klage, vi har student som kommer helt i fra Kristiansand. Så vi skjønte fort vi andre. At ingen av oss andre har egentlig noe langt reise vei denne runden.

Det er rart altså, mitt hjerte snakker til mennesker i fra India og den veien. Men jeg tar det til meg i mitt hjerte. Med tanke på alt sånn spirituelt kommer tross alt mer der fra enn annen plass.

Så jeg er ydmyk, helt utrolig. Å nå til så mange der i fra uten en eneste fuckings hashtag til å med. Fantastisk sier jeg bare. Sjekk hvor mye som har blitt brukt av budsjett på 100 kr. Fantastisk!

Øverste er Instagram, nederst FB. Annonsere på FB, så dukker den opp vist på Instagram også. Fantastisk opplegg. :-))

Ja hvor var jeg egentlig? Ja vi hadde om makt og ansvarsforhold på organisasjonsnivå. Forelseren var Erik Hovden. En stødig eldre fantastisk kar. Jeg digget hele mannen. Han har virkelig jobbet med sine ord. Kjempe forbildet rett og slett.

Så jeg studerte veldig hans sine ord. Ordene han valgte. Helt super, også hvor ekte han var, i det han fortalte hvordan det var hjemme.

Fantatisk, i dag skulle vi gjøre som vi ellers ikke gjør. Så det passet meg fint, for jeg var ikke helt i form etter å ha spist så mye mat. Så jeg var stort sett rolig og ikke gjorde stort av meg.

Men jeg fikk Erik Hovden til å bli flau og rødme. Haha fantastisk. Jeg og mine ord når dem bare detter ut uten at jeg får tenkt meg om, haha

Jaja, så lenge jeg gjør ingen noe skade så, eller jeg har spiss tunge som slange noen ganger, men jeg har jobbet hardt for å ikke være så brå.
Men jeg er jo liten da, så en plass må det komme ut når en blir frustrert, tenker jeg…

Det var så mye bra vi gikk gjennom idag og Erik Hovden var kjempe tålmodig med oss alle. Tok seg god tid og var suveren rett og slett. Jeg tenker jeg ønsker å bli slik når jeg er i den alderen. Godt jeg har sånn ca 20 år på meg..

Forbilder altså, det er godt å ha forbilder. Men en trenger også å huske dem er helt vanlige mennesker. Akkurat som deg og meg. Ingen av oss er perfekt.

For da slipper vi å gi oss selv presentasjons angst. For en skal være så jævla god i ALT mulig rart. Nå snakker jeg mest om meg selv da. Jeg lider den tendensen noen ganger. Kan ikke skryte på meg at huset ser helt ferdig shiny ut nå.

Men JEG begynner å ta form snart. Ser fram lille ferien vi skal på mandag. Så jeg vet ikke hvor mye skriving det blir. Men kanskje jeg skriver noe da også.

Det blir spennende å sosialisere seg, med så mange tett inn på hverandre. Jeg tror jeg tar med endel krystaller og slikt jeg haha..
Jeg har ikke tatt den båten siden 2010. Men ja AD sin store drøm er å være i en båt og sove i en båt. Så hun er i ekstase da.

Gleder meg, det blir kjempe koselig familietur sammen med en av mine herlige gode store søster. Jeg er så heldig at jeg har 3 søster. Selvom vi har det å gjøre hverandre små rar inni mellom. Men alt i alt, er vi virkelig gode hele gjengen. 

Jeg er så stolt over alle oss jeg. Hvor vi er i livet, alle sammen og hvor tett vi har kommet hverandre siste året. Det er så fin tid vi er i nå. Tette bånd blir skapt og folk går der hjerte deres fører dem.

Så sant det er gjensidig da, det er bare trist om det er ikke tilfelle. Men samtidig så er det ikke verdens undergang. Jeg har tro på det finnes alltid en der for alle.

Kjærlighet er til å deles. Kjærlighet blir større når den deles. Kjærlighet vokser mer der den deles. Kjærlighet er svaret til ALT. 

Elsk mens du kan, elsk dem som bryr seg om deg. Du vet aldri om dem vil være her dagen etter. La aldri gå en dag uten at du sier de tingene du ønsker til dem du bryr deg om. Plutselig kan alt forandre seg. 

Vi er tross alt bare her på lånt tid..

Du fantastiske fine sjel. Jeg er så glad i akkurat deg.. <3 Takk for du finnes i mitt liv. Måtte vi alltid finne mulighet og tid, til å være gode med hverandre, så mye som mulig, mens vi lever her og nå i denne tid sammen.. <3

Så nå er klokke mye, jeg aner ingenting om rettskrivingen. Så jeg beklager svært så mye på forhånd..

Så får du lage deg en deilig dag/natt/morgen/kveld alt ettersom hva du leser denne da. Jeg tror ikke jeg får sove så stort, jeg har drukket alt for mange kopper med kaffi gitt..

— Tuddelidu — - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es