Alltid trenge å reflektere kjapt over sine ting og gi slipp på ego. Istedenfor å spørre seg selv hvorfor. Men heller hva skal dette lære meg..

Når vi blir såret, så sårer vi som oftes bare tilbake. Det er en udaterte programing rett og slett. En trenger flere “øvelser” i virkeligheten for å bli bevisst sin egen adferd og reaksjon.

Alt ettersom hvor vi er i vårt eget syklus. Du ber om bråk hvis det er de rette røde dagene du ønsker å kødde med ei kvinne! Da er det best å kaste sjokolade fra trygg avstand så klart, haha..

Jaja men ja hvis en har kjæreste da.. for min egen del lagde jeg meg en diger deilig mellom måltid. Så jeg koste meg med å føle meg ekstra sunn idag. Dessuten jeg får kviser bare jeg ser på sjokolade har jeg funnet ut.Før 2011 spiste jeg omtrendt ingen sjokolade enn ekte opplegg. Jeg hadde ingen kviser ser jeg på bilder. Men ja jeg viste da ikke at jeg hadde gått glipp av mye “billig” god sjokolade.. For å si det på denne måten.

Men ja huden min reagerer. Det er vel en grunn til kroppen min reagerer slikt. Jeg tenker magen min har det ikke godt heller. Eneste er mine smaksløker. Men jeg kan godt venne dem tilbake til ordentlig sjokolade igjen jeg da..Jaja det har vært følelse-rik uke, det kan jeg ærlig innrømme. Fantastisk å kunne føle seg levende.

Heldigvis er alt alltid i bevegelse, ingenting står noen gang stilt. Så vi har valget da. Være liten eller være stor!

Hva vi ønsker selv? Hva vi vil påføre oss selv og andre. Vil vi bli møtt med tillit og trygghet? Eller det motsatte? Hva ønsker vi?

Det vi ser i oss selv, ser vi i andre. Ønsker vi oss selv godt så vil vi automatisk se godhet i andre første. Men selv de beste kan ta feil noen ganger..

Men uansett energi altså, jeg ser til å med energifelt på mennesker og gjenstander og slikt.

Lurer på om det er flere som ser slikt? Det har jeg gjort i siden 2013 tror jeg det var. Jeg føler jeg har død og våknet opp så mange ganger siden 2011. Så jeg har mistet tellingen egentlig på alt “gaver” som daler ned etter slike oppvåkning runder..Men ja, det er veldig fascinerende å se mennesker sin energifelt. Og hvordan det oppfører seg alt ettersom hvordan dem er i tilstanden.

Er det flere som kan se slikt?En tid før Glenn tok sitt liv, vibrerte energi-felten hans som crazy, jeg husker jeg sa det til han. Men nå vet jeg hvert fall hva det betyr om ikke annet..

Men ja hvor var jeg hen egentlig, jeg orker ikke engang å skrolle denne runden. Jeg har kommet på noe annet nå uansett..

Å alltid måtte være den som skal vise forståelse og være klok har sine ulemper også, en skal liksom “alltid vite bedre”. Eller etterklokskap bedre, heter det kanskje..


Men nei uansett.. det er mirakel tid, det er tilgivelse tid. Det er alltid uro før ting som tar slutt og ting som begynner. Ikke akkurat så mye uro før ting starter. Men spenning rett og slett. Spenning som det går nesten an å ta og kjenne på.

Men ja det er kjærlighets tid nå. Det er sammenkomst tid nå. Jeg sier ikke alt skjer innen imorgen, men tiden er inne nå. Nå er det slutt på hat og 3D shit. Nå er det viberer høyt tid! Eller rett i rumpa rett ut tid. Uansett hvem faen det er, selvom det er spøkelser i fra forrige liv.

Men samtidig er det tid for tilgivelse og Mirakel, selvom alle er der dem skal være, ingen er foran eller bak noen… Ingen er for tidlig eller for sen til noe. Vi er alle akkurat der det er ment for oss å være. Vi alle er i forskjellige stadie hele tiden.

Så vi trenger bare å vise hverandre mer forståelse rett og slett. Vise hverandre mer omsorg og kjærlighet.

Smile mer til hverandre, se mer i hverandre sine øyner. Men ja det er en jeg gleder meg mer enn andre til å se i øyene da. Livet altså. Det er så deilig å bare puste og leve.

Gjøre seg klar til ny begynnelse. Velsignelser som kommer til å dale ned framover. Det er Godt å Leve.. <3

En har tenkt mye rundt tvillingsjeler. Jeg har fått endel aha opplevelser. Egentlig blir dette spennede tid. Men ja en trenger å være to til å kunne ha slike bekftelser, så jeg går i bare tenkeboksen jeg. 

Jeg har bestemt meg at du er min lykkemynt, og jeg er din lykkemynt! Så dette er bra! Jeg føler det på meg at dette blir bra framover! :-))

I will try better next time..


Selvom jeg har PMS, så kan jeg faktisk fokusere på det gode som er igjen. Jeg er velsignet med barn som elsker musikk. Dem har alle forskjellige musikk smak. Men noe likhet så klart. Men jeg er så stolt over mine barn altså.

Det dem hører. på. Jeg kjente en lettelse sukk ta tak i hele meg. Mine fine nydelige barn, dere har nydelig musikk smak. <3 Så masse kjærlighet og så mye følelser.

Mor kan da ikke bli mer stolt enn det, når hun finner ut barna hennes er like musikk frik som henne selv, vi er alle like “gode” på å være rar. Helt nydelig bukett er dem alle 4. Jeg er så stolt av å være mor til så mange nydelige barn jeg. Kjenner Mors Stoltheten vokser fram. Gleder meg å se mine 3 andre igjen. 

Gleder meg til Adi skjønner hun er ikke verdens navle og hun har tre andre søsken og faktisk. Eldre søsken. Hun har vært jævlig heldig og samtidig gått glipp av jævlig mye. Men hun har vært heldig å fått masse alene tid med mamma.

Og mamma har vært super heldig å kunne bli velsignet med nydelig datter, gi hvert fall en av dem det hun ønsket å kunne gi alle dem…Kjenner jeg gleder meg å feire jul engang med dem alle her. Så forresten bildet av eldste jenta mi på FB. Hun er virkelig søt, med hennes søte små bolleskinn slik som mamma sin. haha ;p

Jeg er så stolt av å ha vært med å skapt 4 fantastisk nydelige barn. Jeg har mimret på gamle bilder. Gitt slipp nok engang på fortiden. Den pleier så klart å komme foran i tryne når en har fokus på det.

Men ja, noen ganger trenger ting å bli kommet inn for lyset for at forandring skal skje!

Jeg ser fram til å kunne ha en dialog med min xmann uten at vi skal gå i strupen på hverandre. Tror det er faktisk på tide nå å vifte med hvit flagg for godt. Så kan vi begge gå med “priden” vår i behold.

Jeg orker ikke å kaste bensin i bålet. Jeg har millioner historier til å kunne fyre dette opp her i fra til Månen i KJEMPE FLAMMER. Men jeg tenker jeg er orker ikke å bruke tid på det. 

Jeg vil ha fred rundt meg, mens jeg lever her på denne jorden. Jeg vil heale det jeg tar på. Jeg vil velsigne og tiltrekke meg velsignelser.

Selvom samfunnet utenfor funker ikke slikt, så ønsker jeg å tiltrekke meg det framover! Dette er bestilligen!

“Så er valget ditt da, jeg vifter med hvit flagg. La oss bli venner igjen. Ikke at vi trenger å fly inn og ut døra til hverandre. Men kanskje bare akseptere hverandre for det vi er og gå videre med livene våres. Tenk om vi kan få det til.” Vi har jo 12 år av livet vårt sammen, og har 3 nydelig barn sammen..

Det eneste jeg ønsker å være rundt mennesker som betyr mest for meg.
Dem som kan snakke med meg på ordentlig. Dem som har noter hjerte mitt hører. Dem som ønsker å ha meg i sitt liv.

Jeg ønsker å bruke tid på trygghet, kjærlighet, harmoni og glede. Enda mer velsigneleser som daler ned.

Jeg kjenner jeg er klar for mye godt framover. Jeg Rekker Ut begge Hendene nok engang. Og sier bare takk takk takk!!

Til Kjærlighet, Glede, Lykke, TIlgivelse. Mirakeler, Velsignelser, Harmoni, SamHold, Lærdom, Eventyrer, Latter, Lek, HÅP, mest viktigst av alt God Helse og peace of mind!

Jeg ønsker å være rundt mennesker som skjønner vi alle har travel hverdag, men likevel skal en relasjon bli noe av så er det toveis opplegg. Gjensidig respekt, gjensig opplegg. Like mye gi og ta. Ikke at vi teller på slikt, men alt faller bare naturlig til. Ingen som kontrollere noe shit. Bare naturlig harmoni.Det er like langt for meg å kjøre til andre som det er for folk å komme seg til bygda også. Ting korter seg ikke i lengden plutselig når jeg setter meg i bilen.. ;p Så det er bare å si ifra til dere som ønsker å komme hit.

Jeg synes det er koselig med besøk, så lenge jeg får beskjed på forhånd så klart..

Men ja, jeg trives så godt med min alenetid også. Selvom jeg føler meg sjeldent alene gitt. Så jeg klager ikke. Men ja gleder meg til å ligge i en god armkrok.

Jeg ser fram til det faktisk nå. Akkurat nå, ser jeg i senga mi og klarer faktisk å se for meg hyggelig prat i senga mi.

Jeg har mye å se fram til. Jeg har så mye å glede meg til. Livet altså, selvom en er klok og vis, så betyr det ikke at en ikke blir trigget gitt. Men hvor lenge orker en å la seg bli trigget egentlig?

Så sant du ikke er mora mi, så må jeg faktisk ikke en dritt som ting som blir sagt, og så sant du ikke er mora mi, så går ikke dine klager gjennom min virusfilter noe mer.. Jeg har ikke engang lyst engang til å gå så low noe mer!

Det er virkelig energi tappende 3D shit. Men ja en trenger å dra den opp og smake på den for å kunne gi slipp..LEVEL UP sier jeg bare!
 

Jeg går opp jeg. 😀

Har du forresten satt i gang prosjekt, for så midt i prosjekte så skjønner du egentlig hva faen du har satt i gang. Også står du der og ser på alt som flyter og tenker. Oh holly fucking Shit…

Jepp, slik føler jeg det akkurat nå, med tanke på maleprosjekt mitt. Huset ser faen ikke ut. Alt som var på vegger og inntil er dratt overalt.

Men jeg ser alt for meg, det kommer til å bli så koselig her. Det kommer til å bli Momo sommerhytte koselig tenker jeg. Jezzez jeg gjør meg klar til å bli Momo i alder av 40. Kroppen sier også 40, men hodet sier 20, helt til jeg er rundt 20 åringer, da er jeg takknemlig for jeg er 40.

Men ja det er koselig å være rundt 20 åringer så klart, å mimre tilbake til sine egne dager.

Ikke at jeg gjør dete til momokoselig allerede nå, nei nei langt der i fra. Men jeg kan se for meg at dette blir brukt til sommerhytte når den tid kommer. Når jeg er momo og sånt.. Åh så koselig det vil bli.

Har så mye godt å se fram til. Bare en våger å ønske seg og gå etter det en ønsker og vil ha! Om en ikke tar sjanser så vil ingenting skje heller!

Ta Sjanser i livet rett og slett! Sukk, tiden har går så fort.. 40 år puff så fort forbi, jeg har nesten lyst å ta alt om igjen. Jeg har endel nye ideer… ;p

Jeg kjenner meg lettere til sinns nå faktisk. Det blir allerede bedre for hver time som går. Jeg husker nå hva jeg tenkte med da jeg malte gult. Gult er nydelig i aura mening.

En periode var jeg helt opphengt av farger, hva dem betydde og så farger overalt, nå er det tall. Så mye jeg har vokst siste 8 år. Jeezez jeg trenger seriøst å slappe av og sette meg litt bakover. Og kjenne på velsignelser som vil dale ned.

Rett og slett gi faen i måtte hele tiden “ha kontroll” på mine sysaker. Heller la ting skje naturlig slik som det er ment. Enn å la perfektsjonisten i meg ta helt av.
Perfektsjonisme er realt faktisk!

Jeg tenker i alle år jeg har lat meg bli trigget av det, meg jeg manglet den tryggheten i meg til å kunne akseptere det. Eller i hele tatt se det.

Ting tar tid for alle gitt, inkludert meg. Å drive med selvutvikling er heltids prosjekt. Om en ønsker å utvikle seg som menneske. Om en ikke lærer noe nytt hvert eneste dag til sin siste pust, så har det vært en bortkastet dag, tenker jeg da..Det kommer til å gå bra, du vet det? Det er rett før Store ting Skjer, da er spenningen til å ta og kjenne på. Alle blir litt rar. Men det vil gå bra, bare vent å se.

Livet er godt dere. Det en trenger å huske, hvem En Er. Du, jeg, vi ALLE.

Jeg trenger å ta meg sammen selv gitt, for det gikk opp for meg hva jeg er faktisk! Hvem jeg er. Jeg husket.. Fikk frysninger i lang tid gitt. Bekreftelse fra universet. Livet er deilig dere!!

Men ja, det nye en er, og det gamle, akkurat som det skjer en slags løsrivelse før det tar helt form. Jeg lurer på hvordan det nye meg blir og er. 

Føles nesten som jeg går gjennom en hukommelsestap. Er det flere som føler det slikt nå i disse tider? Det har egentlig vært mye slikt iår. Men nå denne runden var det ekstremt heftig saker.

Skikkelig berg og dalbane etter fullmånen. 

Jeg har troen på godt jeg. Jeg har troen på de menneskene som er rundt meg nå, ønsker meg bare godt. Jeg ønsker dem like mye godt tilbake.

Jeg er takknemlig for hvert enkelt av dere alle jeg. Selvom ja, jeg skulle gjerne hatt bedre tid til å kunne svare dere alle i alle mine kanaler. Men jeg svarer nå på de aller fleste i løpet av tiden så godt jeg kan.

Hvem er jeg til å dømme noen, det er ALLTID HÅP FOR ALLE. Beklager spesielt til dere to. I kampens hete kan en si mye dumt. Tilgivelse gjelder for alle, så klart. Men først trenger en å tilgi seg selv. Måtte dere være sterk til å takle smerten. Måtte alt godt dale ned til dere begge.. <3Triggere er ikke farlig, så lenge en er rundt mennesker en føler seg trygg med. Triggere hjelper oss til å vokse.

Ikke for vi skal dømme hverandre. Ikke for vi skal peke på fingeren på hverandre. Men heller hjelpe hverandre så godt vi kan. Der vi kan bli bedre versjon av oss selv for hvert nytt dag som kommer.

Ikke alltid er vi alle like sterk. Men være der for hverandre, være hverandre sin styrke når vi trenger det.

Og huske å se ting kanskje litt med mer åpent hjerte og sinn. Jeg kjenner jeg ønsker å tiltrekke meg godt framover. Tiltrekke neg fantastiske mennesker som viberer høyt HØYT enda HØYERE! 

Gleder meg til å ta deg med meg i denne turen du vakre nydelige sjel.. <3Du vakre fine menneske, du med følelser, du som leser dette. Takk for akkurat du finnes. Takk for du er i mitt liv. Du er herlig god menneske.

Måtte du alltid føle deg elsket og aldri alene. Jeg er kjempe glad i deg, jeg er kjempe glad for du finnes. Jeg er glad våres vei krysset hverandre. Jeg er gleder meg til å bli bedre kjent med akkurat deg..

Stor god bamseklem akkurat til deg.. <3

Lag deg selv en minnerik helg du fantastiske menneske, livet er til å leves og være lykkelig. Skape gode minner og tilgi mest og si unnskyld enda oftere. Og ja legge ting bak seg og komme seg videre. Livet er nå alt mulig egentlig. Alltid heldigvis i bevelgese..

En velger selv om en ønsker å gå rundt å se livet med Macro, eller Zoom linser… ???♥️… Tuddelidu …
 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es