Åpne opp sitt hjerte er mye bedre alternativ enn å være sint for noe en ikke forstår, har jeg hvert fall erfart i livet. Det er tung energi å bære når en lukker sitt hjerte. Det er vondt på en helt annen måte.

Så nå etter jeg var hos tannlegen kom hjem meg hjem satt på hertz musikk og sovnet, trakk ut visdomstanna og kjevebenet kom seg løs i samme slengen by the way.

Så nå har jeg gråtet masse etter jeg stod opp igjen. Det er godt å gråte. Godt å få renset hjerte og sjel. Godt med å la følelsene komme og gå, har bestemt meg for det blir resten av dagen greie. Bare la følelsene komme og gå. I morgen er det ny bedre dag har jeg bestemt meg for. 

Endelig etter 4 måneder valgte jeg å prate om noe svært så personlig. Og ja Erik fikk banket noen hardet fakta i hodet mitt. Eller rettere sagt jeg skjønte jo selv når jeg hørte meg selv prate høyt om det, så skjønte jeg jo hvor absurd det hele hørtes ut. Han elsker det å leke hobby psykolog, selvom han får beskjed når det blir for mye for meg. Og hver gang i alle år har han sagt, hmm dette har jeg ikke hørt før. Haha han har gullfisk hukommelse han også. 

Det sies hvis ett vennskap varer lenger enn 7 år så varer den resten av livet. Min innerst sirkel av venner er bare mennesker som jeg har hatt lenger enn 7 år. Så jeg håper dem forblir hos meg resten av livet.
Det er noe med å kunne bare være seg selv rundt mennesker som er også seg selv helt. Det er rett og slett helt nydelig. Uten mas og tjas, og bare ønske om hverandre sin ve og vel..  

Så nå har jeg fått forbudt til å prate, det er nå greit. Er ikke snakkesalig heller, kan ikke gjøre stort på 2 dager. Og i 2 uker skal jeg bare få i meg flytdene mat. Dette er jævlig, de tre andre visdomstennene mine trekker jeg i utlandet har jeg bestemt meg for nå. Med full narkose, hotell og hele pakka. Og forhåpligvis kan kjevebenet mitt holder seg på plass da. Det er jævlig vondt for å si det mildt.

 

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es