Jeg kjenner fred i hjerte, fred i sjelen. Deilig ro i hele kropp og sjel.
Noe jeg har hatt hengene over meg en tid nå, ga jeg nå nylig slipp på. Heldigvis gjorde jeg det til veldig kort prosess og nå føler jeg meg rett og slett 100 tonn lettere. Bestemte meg eneste riktige er så klart å vibrere høyere. Dermed lagt meg tidlig, stått opp tidlig og meditert endel. Tatt vare på sjelen min rett og slett. Klapp klapp på skulderen min.


Hver gang det skjer ett eller annet med meg, så får jeg haug av healing i fra oven. Jeg har alltid vært godt beskytta for å si det slik, det virker som en team rundt meg som sender meg healing og beskytter meg hver gang jeg trenger det. Nå har jeg fått så mye healing at jeg føler meg bare salig og takknemlig.

Jeg har lært i livet, for hver ting, situasjoner eller mennesker jeg har gitt slipp på, så har det alltid blitt erstattet med noe bedre. Jeg kjenner meg så ydmyk og takknemlig for akkurat denne freden. Jeg åpner opp mine armer nok engang til alt det gode som finner sin vei til meg framover. Kjenner meg rolig og fredelig, jeg ble vist for litt siden fredelig meg, jeg tenkte ikke det var dette i en slik setning. Så tusen takk universe for nettopp dette. Jeg er evig takknemlig for alt som måtte bli erstattet til det bedre framover.Også har jeg planer om å ha mer fokus på gamle gode venner framover. Ta opp igjen kontakt med alle de jeg har nesten mistet kontakt med siste 4 år.
Første turen blir til at jeg drar for å besøke Erik, har ikke sett han siden han var her sist for 100 år siden føles det som. Det er så trist at det er sjalusi i forhold slik at en mister kontakt med sine venner en har hatt i all evighet. 
Jeg har jo nesten bare veldig nære vennskap forhold med menn enn kvinner. Så denne gangen har jeg planer om å beholde mine venner uansett jeg.

Det blir nå veldig kjekt å kunne bare være litt mongo sammen tenker jeg. Vi har det å kunne le sammen jeg og Erik, han gjør meg små sprø da, når vi er i lag mer enn 3-4 dager, men det går nok begge veier tenker jeg.
Erik har jo til å med blitt morfar. Jeg viste ikke engang at han hadde blitt far. Men han hadde vist fått seg flere sau og greier, sauene har fått lam. Ja skikkelig bonde har han blitt, studerer til å med bondefag, bare for han ønsker det selv og ikke for noe annet. Fantastisk imponerende!
Så det blir veldig kjekt å se hvordan han har utviklet seg siste 4 år. Pluss høre på ny musikk så klart. Jeg tenker at det er viktig å ha en spesiell plass i hjerte til alle som introduserer en med ny musikk. Dem er gave sendt i fra himmelen rett og slett.Så jeg ser virkelig fram til å ta opp kontakt med gamle gode venner igjen. Ha litt mer fokus på å skape gode stunder framover, selvom de aller fleste av mine nære venner bor ett stykke unna her.
Jeg har jo egentlig godt forhold med naboen og da, med det mener jeg at vi kan det å teste hverandre sin tålmodighet.
Han er jo også himmel sendt gave til oss på en annen måte da. Dessuten de engleøyene hans kan en bare ikke helt gi slipp på, i tillegg er han Adelina sin pappa på en måte. Så lenge hun ser på han som pappa så har vi det å ordne opp i vennskapet vårt, når det blir litt humpete.

Utenom venner og så klart alle andre som er viktig i mitt liv, så har jeg tenkt å fokusere på jobb, og snakke mye om tema Følelser. Lage videoer om det.
Det er jo trossalt menneskelig å føle, det er en gave å føle. Det er bedre å føle enn å være kynisk menneske.
Så til dere alle følelsemenneskene der ute. Takk deg selv for at du tillater deg selv til å føle og kjenne på følelsene dine!
Altså for mange nordmenn og hvert fall for menn, virker det som følelser er noe fremmed, noe som en skal helst ikke ha fokus på i hele tatt. Flat følelseregister er målet. Nesten som ingen våger heller å vise følelser for en tror det er noe galt med en. Men det er jo langt i fra tilfelle. Følelser er gave og trenger å bli behandlet med respekt og tålmodighet.Begrensninger er noe en skaper selv, har jeg nok engang kjent på at jeg har gjort. Så nå gir jeg slipp på mine begrensninger nok engang og tenker hvor heldig jeg er egentlig.


Bor i vakkert land, har fantastiske mennesker rundt meg, bor i min egen skog, har tak over hodet, jeg er velsignet og vel så det på alle måter, er så heldig at jeg kan glede så mange rundt meg, jeg er ung, ærlig, smart, klok, vis, suksessfull, sensitiv, spirituell, driver med sjølutvikling, har fred i sjelen og hjerte, ikke minst har hjerte på rette plassen! Og ja trenger også å nevne jeg ser rett og slett smashing ut, jeg er Gudinne/Huldra fri sjel. Er Fri til å kunne bare være meg selv og gjøre akkurat det jeg har lyst til!

Da er det ikke annet enn å være Ustoppelig.
Fantastisk følelse rett og slett!

Livet er deilig og jeg smiler som aldri før igjen. Føles nesten som jeg er forelsket gitt. Eller jeg er jo forelsket, jeg er forelsket i mitt eget liv når jeg tenker meg om, jeg er forelsket i akkurat dette øyeblikket her jeg sitter og er takkenemlig for alt som er! Kjenner meg rett og slett ydmyk over å være i livet nå og kunne bare eksistere i denne verden, akkurat i denne tid.

Og hvem vet hva som skjer framover. Jeg har spennende tid foran meg det er nå sikkert.

Jeg gleder meg til å treffe mange nye mennesker framover og by mer av meg selv framover. Skape enda bedre gode magiske dager rett og slett framover, med gode tanker og mer lyst til å oppleve livets gode sider.

Og du som måtte lese her. Tusen takk for du er innom her og bruker din tid til å lese her. Setter stor pris på akkurat deg, bare så du vet det. 🙂

Lag deg selv gode tanker, og gjøre det om til gode gjerninger for deg og dine.

Ønsker du å benytte deg av mine tjenester, så er det å bestille time HER .
Prislisten finner du HER.

Gleder meg til å høre i fra deg. 🙂

Og du kjæreste deg, husk å være takknemlig, det er nøkkelen til alt. <3 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es