Jeg har enda til å gode å møte en healer som påstår at h*n lærte å heale seg selv først, før h*n healet andre. Det er universall lov egentlig at en healer lærer sist å heale seg selv, har jeg erfart. Jeg har reflektert litt rundt og tenkt hva som kan være grunnen til det egentlig. Altså en healer har vel Doktorgrad i darkness. Så jeg tenker derfor en healer lærer sist å heale seg selv. For en trenger de leksene for å kunne nettopp bli den h*n er ment for å være.

For min del har jeg kommet fram til, at jeg har hatt det lettere for å gjøre meg selv opptatt av å ta vare på andre enn å ta tak i mine egne problemer. Det ligger kanskje i vår natur å hjelpe andre først enn å drive med førstehjelp på oss selv.

Jeg kom hvert fall til det punktet at jeg lærte meg selv healing, etter siste hendelsen skjedde. Altså jeg føler det siste hendelsen som skjedde var akkurat som fyrverki show en opplever. Altså mot slutten er det big barra booom før det blir stille. Det føltes som siste hendelsen var akkurat det. Det var vendepunkt for all karma jeg har opplevd. Livet har følt så mye lettere og bedre etter det.  

Jeg har Mastertall 11 som navntall. Det er heavy shit for å si det på denne måten. Å ha Mastertall er ikke bare kult for å si det slikt. En går gjennom mye dritt for å si det mildt.

Ja altså det var siste hendelsen som var en øyen åpner for meg. Det var da peace of mind ble min vei til suksses. Ingen penger i verden eller noe i verden kan erstatte peace of mind. Det er ikke så jeg tviholder på peace of mind min. Men jeg har funnet ut at ingenting i verden er verdt det om det går utover meg og min helse.
Gjennom åpenbaringer lærte jeg å komme meg tilbake til livet. Lærte rett og slett hvordan jeg kan heale meg selv, hvordan jeg kan skape fred i sjelen min.

Så om du treffer på en healer som sier at første h*n lærte var å heale seg selv, så vil jeg heller brukt tiden på en annen. Alle kan lære seg å heale. Det er ikke så at kun spesiell få kan heale. Eller at en trenger å være “hellig vesen fra en annen verden” for en skal drive med healing. Langt der i fra. Vi mennesker ALLE oss kan lære oss og ta det i bruk.

Så jeg har tenkt litt og kommet fram til at jeg kan starte kurs, en selvhealing kurs. Hvordan lære å heale seg selv. Er det noe du kunne tenke deg å melde deg på? Ikke sånn veldig dyrt kurs. Kanskje for 400/500 kr. Vil gjerne høre i fra deg. Ønsker du å melde deg på om jeg setter opp en slik kurs?

Jeg driver egentlig i samarbeid med NAV faktisk nå og kartlegger mine ferdigheter. Så det er bra, jeg trenger å lære meg struktur og organisering. Så jeg tenker det kommer sikkert noe godt ut av dette jeg har meldt meg på nå. Så det blir nok flere tilbud fra meg framover når jeg har lært det å sette prislapp på mine tjenester. Uten å trenge å føle at jeg driver og gjøre noe galt for å ta i mot betaling. Men har forstått det slikt at det er vist veldig normalt i den sjangeren jeg er i at vi sliter med å ta i mot betaling. Så jeg er vist ikke eneste som har det på denne måten.

Egentlig er jeg så ferdig med min fortid, så jeg lager denne. Jeg orker ikke å ha den forrige som første innlegg. 😉

Lag deg en deilig natt, morgen, dag, kveld eller alt ettersom hva tid du måtte enn lese dette.. - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es