Ja hva har jeg gjort egentlig siste snart 20 årene, jeg har holdt meg unna ramplelyset. Altså holdt meg for meg selv, ikke ønsket å være midtpunkt noe plass. Tvert imot har jeg gjemt meg i min egen verden.

Jeg har drevet med selvutvikling og gjort det til min livsoppgave. Jeg har utviklet meg. Jeg har blitt veldig nøye med energi lesing og utveksling. Hvem jeg ønsker å ha mitt liv og hvor lenge om gangen. Jeg har lært meg endel verktøy til å kunne leve med mine minner.
Jeg har for det meste holdt meg unna mennesker og latt dem være slik som dem er.
Mange har lurt på hvorfor jeg valgte å bli 12 år i ett forhold som ikke var bra, svaret ligger i innlegget jeg la ut igår pluss det var barn i bildet. 

Jeg liker dette bedre, altså å holde meg unna mennesker. Selvom jeg er virkelig glad i mennesker og vil hjelpe flest mulig. Men en blir nå rar av mindre enn det jeg har opplevd i livet. Så jeg tenker det er nå ikke rart at jeg er slik som jeg er.

Nå sitter jeg her ute i hagen, jeg er så velsignet med sol her helt til solnedgang, har jeg sol på framsiden. Om sommeren er det sol på framsiden til 23.00 tiden. Det er så digg. Lurer om jeg skal stikke innom butikk og treffe på noen mennesker litt og kjøpe noe grillmat.

Og nei jeg er verken veganer eller veggi. Jeg har mine perioder der jeg ikke spiser kjøtt. Men jeg går mot normalen av alt som er når det kommer til sprituelle der ute. Jeg gjør egentlig det jeg har lyst til uten å tenke stort over hva andre måtte si eller tenke om meg.

Klem til den som trenger det, kjærlighet og lys til dem som trenger det.
Og du kjære, Takk for du er der… <3

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es