Her om dagen prøvde jeg gull ansiktsmaske. Ikke så gale som den sorte. Men ja jeg angret når jeg skulle ta det av. Tårene rant som bare det. Morsomt når en ser ut som bitchy Botox Queen mens masken tørker. Ikke så morsomt at en ikke klarer engang å smile. Men ja jeg elsker egentlig hjemmelaget masker bedre. Selvom jeg prøver kjøpte masker i ny og ne. Den lovte gull og grønne skoger, eller mindre porer og fjerning av hudormer og redusere fine linjer, som jeg lærte så fint å si da jeg jobbet som freelancer på OSL for hundre år siden. Resultat ble tørr hud, jippi det var akkurat det jeg ønsket meg.. ;p  

Fikk forresten bilder av foreldrene mine, dem oppholder seg for det meste i Tyrkia for tiden, der dem har ferieleilighet. Vi “barna” har våres eget ferieleilighet der. Men jeg har ikke vært noe flink til å benytte meg av det. Tenkte kanskje jeg skal ta med minstejenta mi og dra der for ett par uker. Men så kan jeg dessverre ikke bare dra fra lille dyrehagen min. Så det er liten kabal som trengs å gå opp før jeg kan bare reise. Det er jo Persisk jul og nyttår så da har mamma min pyntet til Haft cin bord.

Dette blir egentlig kort miks for i dag. Jeg har rydde ferdig kjøkken prosjekt i dag. Neste prosjekt blir å gå løs på skapene ute i gangen og boden oppe i andre etasje, engang når jeg orker å skape mer rot.
Gleder meg til det skal se ut som det gjorde her for ca 2 år siden. Selvom ja jeg har prøvd mange ganger å få det til å se ordentlig ut her i mellom tiden.
 Jeg er slik at jeg trenger å ha system i ting. Jeg liker ikke når det blir rot i systemet mitt. Altså jeg er system frik rett og slett. Det er så mye enklere å rydde ting på plass, når alt har eget plass, ikke sant?
Men jeg har bodd sammen med noen griser rett og slett. 😉
Altså rot kan jeg tåle. Så lenge alle er med å rydde etterpå. Pluss tåler svært så dårlig at jeg kun alene skal rydde mens alle roter til. Jeg har sagt opp min husmor abonnement for lenge siden. Aner ikke hva jeg tenkte med å ta opp nytt abonnement. Men nå har jeg lært, denne gangen for godt!

Liten del av mitt hjem


Hva med deg, liker du å ha system og orden i huset?

Til sist vil jeg si tusen takk til deg som er innom og leser. Tusen takk for alle fine tilbakemeldinger jeg har fått. Det gir meg mot til å fortsette. Fantastisk å se så mange vakre sjel der ute som har funnet veien til min blogg. Blir rett og slett rørt og har faktisk ikke mange ord å si enn. Humble Tusen tusen hjertelig takk. <3

Jeg vet ikke om det blir noe søndags innlegg denne gangen. Jenta mi er hjemme, frister ikke stort å sitte oppe på kontoret mens hun er hjemme. Men det er nå ett par dager til det. Så vi får se.

Lag deg selv en fantastisk deilig dag. Gjør det du måtte ha lyst til. <3

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es