Denne er bare så morsom

Jepp i går valgte jeg å late som det var mandag og gjorde alt av oppgavene mine da. Det var egentlig veldig smart. I dag har jeg magekramper i fra annen verden og temmelig redusert. Skulle egentlig bare vært dullet i stort teppe, Netflix, te, og 10 tonn med sjokolade. Men har verken Macen min eller sjokolade. Valgte bevist å kjøre forbi butikken, var redd jeg skulle komme ut igjen med 10 tonn sjokolade.

Siden jeg ikke tar meg selv noe høytidelig. Så ønsker jeg å dele denne med dere. Jeg har sett på den sånn ca 100 ganger. Blir aldri lei. Han er bare genial han Kristian Valen. Nå skal jeg nyte at jeg skal ha 2 hele dager med barnefri. Det har ikke skjedd på flere måneder nå gitt.


Til sist ønsker jeg å si, noe riktig har jeg nok vel gjort, siden Kommunearbeidere, Politikere, Advokater, Psykologer, Forfattere, Prester, Politifolk, Leger, Artister av all slags, Sjamaner, Healere, Coach og Veiledere og alle de mektige Persere i fra forskjellige arena, fantastisk!! ja for å nevne noe få egentlig, ønsker å være venn på FB.  Så Humble humble tusen takk for vennskap og alle herlige tilbakemeldingene fra dere. Setter virkelig stor pris på det. Takker så ydmykt nok engang for dere er innom og leser her.

Det er lettere å få tak i meg på epost enn på PM. Så send gjerne epost om du ønsker det: post@azadehazari.no

Ha en deilig start på uken.
Og du kjære, Du er helt Nyyydelig når du smiler. <3
 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es