Jeg trenger å si dette først av alt. I går var Månen så VAKKER. Så orgasmisk Så ut som det var tatt ut i fra romantisk film! Helt FANTASTISK! Jeg Elsker Månen. Jeg er så Seee på Måååånen, uansett hvor enn jeg er. hehe 😉

Hvert år før jeg flyttet hit hadde jeg nedtelling til Våren. Men her ligger snøen så pass lenge at jeg ikke orket lenger å telle ned til våren. Uansett nå er det tid for enda mer Kjærlighet, glede, harmoni, blomster og lykke. Bare det at det begynner å bli lysere og varmere gjør noe med oss mennesker. Latteren sitter mer løst og mennsker har det å smile mer. Det er noe med å ikke være så stiv av kulden og så klart og ikke være nedpakket i haug av klær.

Herlighet jeg har sett fram til å gå uten jakke, så jeg har pakket meg i store sjal siste to dagene. Nektet å ha på meg jakke. Og ikke minst, ha på seg andre klær enn fornuftig varme klær. Jeg beundrer alle de vintermenneskene, jeg er sånn som verken fungerer ordentlig i varme eller kulde. Så midt i mellom er helt fantstisk for meg.

Tenkte å besøke flere forlatte hus framover og lage VbloggI dag er jeg små redusert, var på Vår Ritual i går. Det var artig opplevelse. Fikk litt flash back meg selv på slutten av 90 tallet da. Veldig koselig å bli kjent med nye fjes så klart. Noen ganger treffer vi mennesker som bare føles riktig å være rundt. Så det er nå godt å kjenne på den følelsen. Pluss jeg fikk endelig hørt på min spotify playlist kjøre liste. Jeg har nå morsom liten sak av en bil, det er nå sikkert. Det var deilig å kjøre litt for meg selv uten barn i bilen. Kunne bare nyte høyt musikk og kjøre. Terapi i seg selv, eller føles nesten som å spille på playstation da, musikken er hvert fall veldig lik gode gamle playstation spill.Uansett planen er å levere Macbook Air min til eplehuset i dag, forhåpligvis får jeg den tilbake neste uke engang. Da blir det lite svar på pmer og mail framover. Jeg trenger egentlig ny stol til kontoret. Den jeg har er kjempe kul frisør stol, men har null funksjon til å være kontorstol. Får vondt i hele kroppen bare etter en kort tid.
Så da er det å være på kontoret og skrive bloggen en liten stund framover.
Blir jo veldig fastslått en plass da. Men jeg er nå veldig glad i min iMac for det om. Ja jeg er apple fan. Det har jeg vært siden 2010 og jeg kommer aldri til å gå tilbake til PC. Dessuten IT tiden min er over for leeeenge siden, så jeg trenger ingen PC lenger.

By the way, jeg lastet ned fb appen igjen her om dagen på tlf. Det har egentlig vært deilig å ikke ha den. Har ikke vært stort savn enn at jeg har slettet folk, lagt til folk, tagget folk og ikke minst lagt til sånn gif og annet dill dall på kommentarer med Safari på iphone. Så snoke rundt har vært til at jeg har fått latterkick og humret og ropt høyt NEEEEEI over alt det rare jeg har klart å få til.
Men alt i alt har det vært mer stress å være på FB med safari på iPhone enn glede. Dermed ble til at jeg ikke orket engang å være på fb med mobilen.
Kjente at jeg hadde ingen glede av fb app lenger heller. Så det er jo bra.

Skjønner ikke hvorfor jeg stod opp så tidlig når jeg endelig har litt barnefri. La meg til å med kjempe sent i går. Eller la meg tidlig på morgen heter det vel.
Hjernen er ikke helt våken heller. Men jeg våknet med smil rundt munnen, så da tenker jeg at dagen i dag blir nok veldig bra, siden jeg smilte lenge før jeg våknet til å med.

I dag skinner solen, og jeg har planer om å skinne i dag. Trenger bare dusj og mat i magen. Kjenner den lekne barnlige meg driver å våkne til. På tide å leke litt og flørte litt igjen. Nå er det jo Vår og da er svaret ALLTID Kjærlighet, hvem bryr seg egentlig hva spørsmålet er.. så wohooo til det. 😀

Nå skal jeg ta med meg kaffikoppen min ut, nyte VårSolen ute og nyte stillheten rundt her. Bare være i nuet, være takknemlig for jeg har det så fredelig. 

Tror jeg skal feire at jeg har oppnådd målet mitt jeg. Selvom det er 1 år forsent. Altså feire Fred i Hodet. Fred i Sjelen. Fred i huset mitt igjen. Kjenner denne deilige saligheten over å kunne være her og nå vokser for hver dag som går. Fantastisk!!

Dagens Mantra blir for meg TAKK TAKK TAKK nok engang. <3

Og du, lag deg selv deilig dag <3
 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es