Eller rettere sagt, jeg brukte søndagen på å komme meg etter bursdagsfeiren av meg og dermed leste endel på Blogger verden. By the way Tusen tusen hjertelig takk beste store søs for fantastisk feiring. Føler meg så velsignet å ha søstre som tenker på meg.  <3 Det var en fin gjeng av familie og venner. Noen nye som vi ble kjent med også. Så det er jo alltid hyggelig. Det var selvklart hel haug av deilig mat og kaker og alt mulig. Jeg ble så rørt at jeg ikke viste helt hva jeg skulle gjøre av meg. Det er noe av det fineste noen har noen gang gjort for meg. Så det var veldig stas synes jeg. 😀

Kjekt å bli 40 gitt, mye kjekkere å bli 40 enn 30 synes jeg. Synes 30 var tragisk jeg. Ville ikke engang feire det. Men så var jeg helt feil plass i livet så det er nå ikke rart at det føles kjekkere å bli 40 enn 30. Gleder meg til å feire 40 års dagen min igjen jeg til sommer. Wohooo Kanskje jeg skal slutte å si 25 fra nå av og bli heller 40 igjen hvert år framover… haha

Tenk jeg har blitt 40 år! 😀

Men ja tilbake til blogger verden, må si jeg er glad for jeg valgte å eget domene enn å ha blogg på sånn gratis opplegg. Selvom det finnes sine ulemper og fordeler å ha eget domene. Men uasnett det tok evighet til å laste alle de svære bildene dem hadde på gratis blogger. Så det ble tilslutt at jeg ikke orket å vente på bildene. Jeg likte bedre de bloggene som hadde eget domene navn.
Det er jo enslags dagbok på nett. Så det var faktisk hyggelig å lese så mange ærlighet i fra mange der ute.

Hjemme hos min eldste søster Sherry.

Sånn veldig rosablogger ble alt for fjernt for meg til å orke å lese så mye av. Men ellers var det jo svært så hyggelig å se så mange engasjerte mennesker.  Men ja jeg er vist alt for hard med seg selv når det kommer til innhold av mine blogginnlegg. Med tanke på det finnes jo egentlig ikke noe begrensning om hva en kan skrive om. Begrensningene skaper en jo bare selv. Der har jeg vært super “flink” til kan jeg si. ;p

<3 <3 <3


Jeg er sånn at hjernen min er mer kreativ om kvelden og natta. Altså typisk B-menneske som har blitt tvunget å bli A-menneske pga barna. ;p
Så hver kveld har jeg alltid haug av ideer om skriving, også glemmer jeg det når morgen kommer. Jeg trenger å huske å legge skriveboka med ved siden av nattbordet mitt igjen slik at jeg bare skriver der om kvelden og natta.

Her er det bildet fra 11 mars, første “feiringen” av min 40 års dag


En ting er jeg glad for etter jeg har lest alle disse bloggene, jeg er så takknemlig for at jeg har ingen fasade å måtte holde. Jeg er ikke der lenger, og det er nå godt. Det å kunne lese mennesker også se på bilder og kunne lese noe annet enn dem skriver. Det blir for fjernt for meg når realiteten ikke matcher helt det som blir skrevet. Mange triste sjel der ute. Det er nå sikkert. Så kanskje jeg skal sende dem healing og velsigne dem heller enn å tenke annet.

Alt dem steller i stand asså..


I morgen er det ny dag. Tenkte å bli litt mer vant med selfie og ta noen bilder av meg selv senere i kveld. Trenger ny forside bildet også etterhvert.

Hva liker du å lese om når du først er innom blogger verden? Er det noe spesielt du ønsker jeg skal skrive om?

Lag deg selv en deilig dag. <3

Barna og trenger å blåse ut lys 😀
 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es