Jepp det har jeg hørt helt siden desember, hver eneste dag. En kan jo bli små sprø av mindre når en har hørt det samme spørsmålet med 4 barn i mange år. Haha
Men ja bursdager og små barn er så hellig gitt. Det er verste tingen dem kan høre om dem ikke er invitert i en annen sin bursdag. Det er så deilig å være vitne til slikt. En skal jo så klart ta dem alvorlig, men deilig at deres bekymringer er så små.

Minste gull har allerede bestemt seg at hun skal ha Halloween bursdagkake, også 2 andre kaker, også hel haug av cup cakes vil hun også ha. Hun har vist tenkt å invitere halve verden til sin bursdag virker det som. Godt jeg har svær tomt og hun har bursdag på sommeren tenker jeg. De aller fleste er bortreist. HAHA ;p

Herlig de barna. Uansett jeg har gjort det med de andre barna også. Laget bursdag kalender. Men aldri begynt nesten 130 dager før bursdagen. Så denne utålmdige sjelen av jenta jeg har. Hun har nå fått egen oppgave til å krysse av kalenderen sin og jeg kan bare lese om hvor mange dager igjen. Hun er super fornøyd for hun har en oppgave, og jeg blir mindre sprø. Win win

I morgen skal min kjære store søs lage en liten bursdagsfest til meg. Så jeg trenger å finne ut hva jeg skal ha på meg. Wohoo gleder meg. 😀
Det er jo kult å bli 40 jo. Lurer på hvordan jeg skal feire bursdagen min til sommer jeg da. Men den tid den greie. ;D


 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es