Dette er ikke enda en bli MER av det du er. Men heller gjøre deg bevist på hvem du velger å være..

Etter å ha ferdes og sett mange typer mennesker i mitt liv, jeg har lagt merke til hva som er forskjellen mellom mennesker som vibrerer i høyere frekvens enn mennesker med lavere frekvens. Altså positivet mennesker, det betyr ikke at dem ikke har up and downs. Og dem har alltid alt under kontroll i enhver situasjon dem befinner seg i.  Tvert i mot det er faktisk mennesker som har lært at dem ikke har kontroll over noen eller noe enn seg selv. Positivet mennesker har lært at bekymringer løser ingen problemer. Dem gir rom til sine følelser og har større forståele over følelser og tankenskraft.

Mens mennesker som viberer lavere, for meg virker det nesten som selvskading. Altså ikke vondt ment i hele tatt. Jeg skjønner at det er en loop en sitter fast i. At det valget om å velge annerledes sitter dypere i enn hos mennesker med høyere frekvens. Jeg tenker mennesker trenger jo selv bli bevist på sin adferd, det hjelper ikke om noen sier til en voksen menneske at du må forandre på denne adferden. Det blir ofte til at den voksne blir til ett stort barn og gjør mer av den adferden istedenfor, i mange tilfeller, ikke alle da.

Bare for å ha sagt det igjen, nå skriver jeg ut i fra mine observasjoner. Dette er min fakta om du vil ta dette til deg er det helt ditt hjertes valg.. 🙂

Uansett tilbake til mennesker som vibrerer lavere, jeg har lagt merke til at disse menneskene er da selvklart fanget i 3D verden der det “normale” er det som er i dag. Så det er ikke noe slemt, dumt, teit eller noe som helst å være der. Jeg har tross alt vært der selv, selvom det har aldri ligget i min natur å være negativ menneske. Men uansett det virker nesten som frykt og angst tar litt mer overhånd. Der MYE “worst case scenario” tanker som er hovedingredinsen. Altså hjernen jobber rett og slett overtid.

Jo eldre en blir, jo mer dypere sitter slike gamle programeringer, som gjør at en kanskje ikke ønsker selv engang å slutte med denne type “selvskadingen”. Men det gjelder så klart ikke alle. Det finnes mennesker der som alltid er ute etter selvutvikling uansett alder. Det har jeg også observert i forskjellige kurs jeg har vært med på. Det er beundringsverdi å se, Eldre mennesker som ønsker å ta slike NLP eller annet selvutvikling kurs bare for utvikling av seg selv.Uansett så hva som gjør at mennesker som viberer i høyere frekvens klarer utfordringer som blir sendt deres vei bedre? Kan det være dem har en indre tro på noe som er høyere enn dem selv? Eller er det for dem vet det finnes en dag i morgen? Eller tar ikke bekymringer så mye plass i deres hodet? Eller er dem bare sta og seig som faen? 

Jeg tenker det er blanding av alt jeg, pluss at en er raus med seg selv og andre. Altså raus med forstå at vi mennesker gjør så godt vi kan. Dem vet at Alle dager er forskjellige. Og bidrar med god energi der dem kan.

Siden du er her på siden min og leser dette. Så da spør jeg. Hva ønsker du være?

-Valget er alltid ditt
-Ingen kan velge Hvem du skal være
-Hvem ønsker du være da?


Ja hvordan kan en hoppe ut av en loop da, sånn negativ loop. Sånn “Første Hjelp kit” om jeg kan kalle dette det.

– Gjør noe som gjør sjelen din glad. Uansett hvor “absurd” eller “kjedelig” du tenker det måtte være. Gjør akkurat det du har lyst til for at du skal føle deg levende. Følg kroppen din og fortell deg selv masse godt. Alt begynner med en selv. Om du ikke engang orker å gå i dusjen en dag så er det ikke så viktig, viktiste at du sier til deg selv masse gode ting. Alt det andre kommer i tur og orden.
– Takknemlighet, har sagt det mange ganger. Men det er faktisk magisk formel til bedre hverdag. Være takknemlig for alt som Er.

Når jeg har klart det så klarer hvem som helst det, tenker jeg.

Ønsker du å bestille time til Coaching eller Veiledning så kan du ta kontakt med meg på min e-post. post@azadehazari.no

Til sist vil jeg si
Største Velsignelsen som Er
Fred i Hodet Sitt.

Om en ikke finner fred i sitt hodet, så vil en heller ikke finne fred andre plasser eller hos noen. Fred starter først når en velger å gi slipp på alt som har vært og leve mer i Her og Nå.


 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es