Hva skjer egentlig med våres kropp, sinn og følelser når en endrer sin frekvens?

Altså for hver gang vi prøver å endre en adferd, eller legge til nye programering enn det som har vært tidligere. Vil ALLE kjenne motstand. Akkurat som gamle programeringen prøver stadig å presse seg fram. Vil ikke gi slipp. Det er slags test da, for en selv hvor mye en er villig til legge energi i investere i den nye programering.
Så har en valg om å reagere på samme gamle måten. Eller legge all sin energi på nye programeringen en har lært seg.


Jeg kan ta med noe personlig som mange vil nok kjenne seg igjen i.
Altså Kjærlighet. Hva som gjør at jeg valgt å være sammen med emosjonelt utilgjengelig menn tidligere.
Jeg tenker for min del har jeg vært i lav frekvens. Jeg har blitt forelsket i potensiale av det jeg ser i menn, enn det som er. Akkurat som det har vært en slags selvpining, om at hvis jeg gjør det og det, så vil den andre personen forandre seg og se min verdi.Men det er først nå jeg ser at jeg har viberert i lav frekvens, der jeg rett og slett ikke har engang sett min egen verd. Ikke elsket meg selv nok til å gå før det er har gått en tid. Valgt helt feil type menn i forhold hvem jeg er som person.
Hva har det gjort med meg da? Jeg har kastet bort så mye energi og tårer på menn som jeg kunne fint klart meg uten. Men det har jo vært lekse i det også. Jeg hadde ikke blitt den jeg er nå i dag om det hadde ikke vært for alt jeg har opplevd.

For min del, ønsker jeg å viberere høyere frekvens for flere ulike grunner. Jeg merker på hele meg selv, min tålmodighet, min tankesett, hjemme mitt, menneskene rundt meg har det mye bedre rundt meg og jeg har det bedre rundt dem. Og når den tid engang kommer Mister Right jeg velger å ha i mitt liv, da har jeg hvert fall gjort mitt slik at jeg tiltrekker meg en som er i samme frekvens som meg.


Jeg har ingen tro på nettdating, finne sin soulmate eller twin soul på nett. Men for all del hva andre måtte ønske å gjøre er opp til dem selv. Dessuten er jeg lite intressert i small talk. Da kan jeg heller sette på musikk og synge høyt for meg selv istedenfor. Så for meg er det nå viktig at jeg får orden på frekvensen min og det som er rundt meg, slik at jeg ikke går tilbake til gamle måten jeg var på.
Altså der jeg hadde en “pleasende” være måte, ligger kanskje litt i kulturen vår også. Altså høflighet som kan virke pleasende. Men jeg har vært veldig pleasende. Der jeg ønsket å gjøre mitt beste slik at jeg omtrendt utslette meg selv helt for noen som ikke gir samme investeringen i forholdet vårt.Jeg tenker allerede nå bare etter 2 måned har jeg merket stor forandring. Selvom reisen begynte for 8 år siden. Men det først rundt slutten av ifjor det gikk lys opp for meg, hva jeg egentlig holdt på med igjen. Nok engang.
Å være i ett riktig forhold er kjempe viktig for oss som mennesker. Det er der vi henter vårt styrke og energi fra. Så det er viktig å være i ett forhold med mennesker som gir en påfyll og ikke tapper en. Jeg sier ikke at de to siste mine har vært slem, langt der i fra. Begge har vært herlige mennesker som er lett å bli glad i.

Jeg tenker neste mann jeg velger å ha ved min side, skal ha gjort sin del av å skifte sin frekvens og møte meg der jeg er. Slik at jeg forelsker meg i den mannen jeg ser, enn potensiale av ham. Det samme med ham, han møter meg der jeg er enn skal forandre meg til å bli noe annet.
I begynnelsen av hvert forhold er en alltid opptatt av å finne likheter. Men så etter en tid så kommer ulikhetene fram, det er der mange splittes. Det er nesten som vi mennesker blir sjokkert over at det finnes ulikheter i mellom oss.


Uten riktig verktøy og nye programeringer, så vil en alltid falle tilbake til samme feilen en har gjort tidligere. Reagere på samme måte når diskusjoner kommer opp. Falle for samme type mennesker. Denne leksen vil en oppleve helt til det går ett lys opp for en rett og slett.
Altså det er triggere som en trenger å jobbe sammen som par i ett forhold for at det skal læres. Men da trenger forholdet å ha stødig grunnmur for slike triggere kunne heales og bearbeides sammen.
Så det er ikke de tingene jeg prater om. Så akkurat de tingene kan jeg ikke gjøre noe med før Mister Right jeg velger en gang i framtiden.
Fram til da har jeg ønsket om å jobbe så pass med meg selv at jeg tiltrekker meg en som også velger meg for de riktige grunnene.

Jeg har vært bort i ordet “hekta” mange ganger opp gjennom livet. Det er ikke hekt slik jeg har forstått det nå, selvom jeg likte å skylde på det i 2011. Jeg har kommet til den forståelsen at det var rett og slett ansvarfraskrivelse i fra min side å kalle det for hekt.
Jeg har forstått det slik at det er rett og slett kjærligheten en har til seg selv som desverre ikke er tilstede. Dermed ser en ikke sin egen verd i ett forhold. Det er ikke sunn dynamikk i hele tatt å være i ett forhold, der en legger all sin fokus på den andre personen. Legger all ansvar på den andre for at en skal være lykkelig.

Jeg mener alle har ansvar for sin egen lykke. Det ikke så at jeg skal stå omtrendt på tå for å gjøre noen lykkelig. Ellers er dem helt fortapt uten meg. Det er faktisk langt i fra sanheten, det er ingen sitt ansvar for å gjøre deg lykkelig. Du står helt ansvarlig for den selv. Om en alltid søker lykke utenfra enn seg selv. Vil en aldri finne lykken heller alene. Det er tomrom en har i seg selv som en trenger å fylle opp først. Det tommromet kan ingen fylle opp for deg har jeg lært. Det er hard fakta jeg kommer med her nå. Så bruk litt tid om du ønsker det for å la det synke inn.


Jeg tenker livet er ikke noe konkurranse, vi er alle her i samme båt, de aller fleste av oss ønsker helst å bare være god og grei.
Så om vi kan gjøre oss en tjeneste og rette på programeringene vi har i oss. Lære av feilene våres, lære oss bedre måte å være på. Så vil vi kunne kjenne at samspill vi har rundt oss med mennesker vil endre seg til det bedre. Alt begynner med en selv, så om en vil ha forandring så trenger en alltid å begynne med seg selv, enn å ha ønske om å endre noen andre for dem skal passe i din “comfort zone”.

Så hvordan har du vært? Har du tatt ansvar for din egen lykke? Eller har du tenkt at du er fortapt uten en annen sin kjærlighet til deg? Om så ønsker jeg først å gi deg en god lang varm klem, for så sparke deg i rumpa og si våkn opp. Din lykke er kun ditt ansvar. 😉

Så til neste gang, lær deg selv å kjenne. Begynn med å si gode ord til deg selv. Ord har makt. Det er viktig å huske.


Lag deg selv en deilig dag vakre sjel. <3

Tusen tusen takk nok engang for du er innom og leser. Blir glad for alle kommentarer, epost og pmer. Takker så masse for tålmodighet din mens du venter på svar. <3 

Ikke at jeg har noe tro på at vi kommer i fra aper..


 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es