Jeg føler jeg har fått en slags reboot, deilig merkelig tilstand. Vet ikke helt hvordan annet jeg skal beskrive det som enn reboot. Altså som at jeg våknet til å være noe Mer. Akkurat som jeg fikk en oppstart også en kick i tillegg. Ny start. Helt Fresh med Helt Nye Ark. Som jeg skal Male Akkurat som Jeg har Lyst til.


Det er jo egentlig gave i seg selv, hvert øyeblikk har vi valg om hvordan vi ønsker å reagere. Ja hvis vi er så heldig da og står opp til ny dag, når jeg tenker meg om, og tar vekk de rosa brillene mine for litt.
Uansett tilbake til oss som er heldig da som kan velge om vi har lyst å fargelegge dagen vår med litt andre farger. Det er å kunne se verden med litt andre øyner. Se på ting som mirkal og magisk. Det er å kunne snakke med dyr, alver og engler… Det er å kunne bare sitte og nyte stillheten. Det er å kunne høre på musikk. Det er å være sammen med mennesker som løfter deg opp. Du er med og bidrar og løfter dem altså energimessig. Det er gave å kunne kjenne på følelsen av aksept.

Altså jeg kjenner at noe har skjedd med meg, jeg føler jeg har vokst litt. Jeg har blitt forandret. Altså dere som har sett meg vet jeg er ganske så spe lita kvinne. Men jeg føler jeg har vokst litt likevel. Det er noe jeg selv ikke engang klarer å sette fingeren på, men det er noe totalt det hele. Jeg kjenner jeg nyter dette å kunne være i fred med meg selv og med dem rundt meg.

Litt av mitt hjem


Det er heller ingen rom for frykt i 5D, så da er det bare å takke den for all lærdom og sende den avgårde med kjærlighet.
Så da er det jo alt velstand tenker jeg. Ja det er det faktisk det også. Jeg kjenner jeg er på vei til ny deilig topp start spirituelt. Jeg føler jeg driver og gjør meg klar for noe stort. Noe magisk må det være tenker jeg, siden det er så mye dill dall rundt det.. Fantastisk 🙂

Det gjør noe med en å gå i fra 3D til 4D for så gå inn nå i 5D. Jeg merker at prosessen gikk fortere når jeg var med noen som vibererte i samme energi. Så dette er jo veldig spennende egentlig. At vi kan påvirke hverandre så kraftig på godt og vondt. Det er derfor jeg har blitt så pirkete tenker jeg på hvem jeg ønsker å omgås mye med. Jeg har ingenting imot å dele god energi når jeg har. Men hvem en omgås med ofte og mye. Det er virkelig viktig å velge med omhu har jeg lært i livet.
Pluss at kroppen min har blitt en slags pekepinne føler jeg. Morsom opplevelse. Magnestisk kraft også voldsomt det har jeg aldri hatt med noen andre før og at kroppen fortsatt driver og søker den retning i tillegg. Så dette er spennede og morsomt.

Men uansett Jeg har vasket bilen, var så fornøyd og tenkte at nå blir Suzi sikkert kjempe glad, kommer hjem også finner den med masse flekker. Ah.. jeg trenger å lære meg å ha bedre tålmodighet og ha tørkeklut i bilen. Men nå er den hvert fall tørket, har jeg solbriller på så Skinner den nesten som da jeg kjøpte bilen. ;p Men ja jeg er egentlig veldig kvinne der når det kommer til vask og vedlikehold av bil og sånn. Jeg elsker biler da. Og kjøre, skulle gjerne ha kjørt på bane engang. 

“outfit” Gårdsbunad.. ;pJeg kjenner en slags lettelse eller slags ro på en måte, det at å komme seg ut i verden er inkludert hele reisen. Ikke bare jeg alene, men med resten av folkene mine. Dem som blir igjen på veien. Jeg tenker jeg har allerede godt team rundt meg. Med masse mennesker som er glad i meg og har tro på meg der ute. Men ja jeg trenger bare en siste bit på plass føler jeg.
Jeg har dessuten mer tro på jungelparagrafen egentlig, enn masse annonser rundt om kring, så får jeg i mellom tiden dele min hverdag og det jeg har lært med andre. For å være helt ærlig, så var det godt at vinterferie er over nå. Det er jammen tungt å begynne igjen på “jobb” når hverdagen er plutselig her.

Litt av mitt hjem


Jeg har klart å holde meg nesten unna husarbeid i helgen som var. Siste to dagene har jeg igjen lagt meg i normal tid og våknet faktisk tidligere enn normal tid på søndag. Det var egentlig deilig med tidlig start på dagen. Kjenner det blir deilig med normaldager igjen, ble veldig lat egentlig sånn jobb messig, ble så mye rydding av hus og hjem. Det er egentlig deilig det og.

Fikk meg en fanstastisk overraskelse da jeg tømte og kjørte bort Hilmar sine ting, Jeg hadde jo ryddet og tømt garasjen ifjor. Det var bare kjøleskapet som var i veien og jeg så ikke at jeg hadde tømt det meste på den store delen. Har bare store møbler igjen som jeg er usikker på hva jeg skal gjøre med. Så weee til det. Også er det verktøy siden som må ryddes ferdig, manglet noe verktøy så jeg. Må se nærmere etterhvert.


Slik ser det ut når mor og datter lager middag forresten, også så klart rent og ryddig etterpå da. Vi er da ikke griser heller hverdag. ;p
Jeg klarer å se for meg at det blir kjempe koselig når alt er ferdig engang.
Blir antagelig “nytt” kjøkken til våren. Gleder meg jeg til å se hvordan blir det her tilslutt. Jeg har ommøblert huset så mange ganger at jeg noen ganger lurer på om jeg er sprø. Altså med å orke å lage mer jobb for meg selv. Men det blir ryddig og rent, pluss finner alltid masse ting en kan kaste. Så win win 😉

Middag
Ferdig rydda.. ;p Savner bord og stoler på kjøkken vi..

Lag deg selv deilig start på uken <3 Og du, God Bamse Klem <3

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es