Det er vel det jeg er junkie på meditere, siste par månedene har jeg valgt å meditere mye på kveldene og tidlig om morgen, eller blir vel midt på natta for folk flest. Setter på forskjellige Hertz musikk som går i flere timer på YouTube og sovner tilslutt med det på.  Søk etter Hertz på YouTube så får du opp mange forskjellige du kan velge i mellom.
Det har blitt MANGE timer med meditasjon siste tiden. Har vel tatt igjen for de snart 4 årene at det har vært lite mulighet til det.

Jeg har hørt mange som sier at dem ikke klarer å meditere for tanker dukker opp.
Hjernen vår er heldigvis aktiv, så målet er ikke at tanker skal forsvinne. En trenger rett og slett å jobbe med at en er observatør av sine egne tanker fra sidelinjen uten å spinne videre på hvert eneste tanke som måtte dukke opp.
Det er det samme også en trenger å gjøre under en meditasjon eller i hele tatt generelt. Observere tankene, la dem komme og gå, uten å sette noe mer fokus på det. Blir det for intens, så kan en takke tanken og si farvel til tanken, for så ha fokus på pusten sin igjen.

Om du detter helt ut alltid bare med musikk på, så anbefaler jeg deg Guided Meditation altså da har du en mulighet å gå tilbake til stemmen som guider deg under meditasjonen.

Hva er gevinsten? For meg har det betydd enerom mye, jeg har blitt mer bevist på meg selv. Min pust, min kropp, mine tanker hele meg rett og slett. Jeg har overkommet flere vonde minner. Jeg har skapt ro, kjærlighet, lykke og glede. Jeg har skapt harmoni og healing ja mye mye mer. Det har gitt meg så mye livsglede av å meditere.

Meditasjon kan foregå hvor som helst, i badekar, gå, sitte, ligge, være i bussen, jogge, strikke, hekle, fiske, seile, tegne & male. Ja det finnes ingen fasitsvar på hva en meditasjon er og hvordan det skal foregå.
Det viktigste er at en gir seg selv oppmerksomhet og lar tankene være kun tanker uten å være aktiv deltager i tankene sine.

For min del elsker jeg å meditere i badekar når det er umulig å være ute i fri natur, selvom det har vært lite badekar på meg denne siden av året. Men jeg elsker å ha lys, musikk og bare nyter oljer, salt og krystaller i badekaret. Noen ganger tar jeg i lavendel, annet blomst eller annet som gjør meg godt.

http://www.blogg.azadehazari.no

Siste tiden har jeg brukt lite hypnose eller guidet meditasjon for å meditere, det har egentlig vært bare deilig å meditere med musikk på. Det er for min del en kjempe godt tegn. For meg betyr det at jeg er ikke så preget lenger av mine tanker at jeg trenger en stemme å ha fokus på.
 
For min del under meditasjon får jeg kontakt med min indre, noen ganger får jeg mange deilige åpenbaringer/downloads om forskjellige ting. For det meste er “målet” å bli bevist seg selv, roe ned kropp, sinn og sjel. Rett og slett hente seg inn igjen og ha fokus på her og nå.

Denne videoen ble laget helt impulsivt, jeg følte på meg at jeg trengte å lage denne veldig fort, så da gjorde jeg det uten å tenke så mye på hva jeg har på meg, usminke og slikt. Men det får gå.. Jeg glemte å si på videon at senere tid etter jeg lærte meg dette, lærte jeg også at på NLP finnes det nesten det samme metode for nettopp slikt.

Ønsker du likevel hjelp til å komme deg videre gjennom hypnose, så ta gjerne kontakt for å booke time hos meg.


 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es