Ja det tenker jeg i dag.. Familien først og fremst, for så sjels familie en møter på veien..
også bare noen hverdags helter eller engeler der ute. Vi er da ALLE EN <3

<3 <3 Vi er da alle hverandre sin søstre og brødere sånn egentlig, en deilig påminnelse trengte jeg gitt, det var mange mange år siden sist.. så lenge siden at jeg begynner å mimre tilbake til da jeg ble kalt for, blåøyd og naiv av halve slekta hehe.. <3 <3

Jeg sier bare ydmyk tusen tusen takk nok engang.. en kan ikke annet enn å kjenne seg ydmyk og takknemlig <3 Så om du vakre sjel, skjønner dette så skjønner du det <3

Jeg er så takknemlig for alle mennesker jeg har i mitt liv. Alle som er der og har vært der ALLTID. Dem som bare dukket opp ut av intet. Ja jeg er virkelig takkenmelig for alle menneskene på godt og vondt. Men heldigivs mer godt, og all kjærligheten jeg får stadig fra dere Alle, dere vet hvem dere er så… <3 <3

Likevel å ha alle disse folkene rundt seg og samtidig kan en føle seg alene, uønsket? Kan det virkelig henge på grep?

Trenger å innrømme det ble heftig tøff kveld på kvelden. En sånn ca tonn med blokkeringen og karma shit løsnet. Triggere, urealistiske utdaterte programeringer, som for denne runden var det heftige ting som foregikk.

Så med andre ord, en ganske så heftig kveld ble det og det er godt egentlig å gråte sjelstårer. En ser verden med nye øyneepler og alt føles så anderledes etter slike runder.. og ja hjerte så klart åpner mer og mer da. Det blir en slags “Reset” gjennoppretnings program der en får mulighet til å starte med nye blanke ark igjen..

Tenk at det er en mulighet på oss som datamaskin sånn egentlig.
Bare en er villig til å ta i mot dritt jobben og gå gjennom sin egen hardisk og ta en skikkelig rens.
Noen ganger skulle jeg ønske det var sånn dato bestemt tilbake reset slik som “time machine på mac”, men samtidig da hadde jeg ikke opplevd resten av reisen.. så jeg er egentlig blitt takknemlig for alt.
Både det gode og det vonde. Jeg har blitt veldig beriket av minner, lærdom og kjærlighet og ja listen kan bli lang.

All den Moderlig kjærligheten jeg har fått av sterke kvinner i mitt liv. Jeg er sikker på jeg må ha vært født under lykkens stjerne. Altså jeg har virkelig blitt beskyttet i dette livet. Så jeg er så takknemlig egentlig for alle de menneskene som har dukket opp når jeg trengt dem. Og dem som har blitt med meg opp gjennom livet. Det har vært godt å huske dere ALLE når en har tung tid..
Og ikke minst Alle de sterke personlighetene der ute som legger merke til meg. Alle de sjelsmøtene som bare sier klikk selvom det er bare for en gang man ser dem, eller de aller heldigste møtene der man har hverandre i sitt liv livet ut.. Sukk sier jeg bare.. Det er godt å kjenne en lever. Og det er deilig å kunne skrive igjen kjenner jeg. Fingerene bare flyr avgårde over tastaturet, tankene går ikke fort nok haha.. 😉 Deilig avbrekk av tårer og det som var..

Men uansett.. selvutvikling, det har blitt en sånn quick fix game opplegg. Der folk ønsker å tjene store penger på null komme niks uten å virkelig gå inn i kjernen.
Der mange er ute etter fort ferdig fix og gå videre med sitt liv og late som alt er SUPERT ALLTID SUPERT! Men nei… selvutvikling er SUPERT JA!! Men det er helvete og.. Så en er nødt til å se alt og gå gjennom alt. Ikke alt samtidig heldigvis, det finnes da grenser. Så det går heldigvis ettappevis og heldigvis er vi alle mennesker. Ingen er perfekt så vi lærer alltid noe nytt så lenge vi lever.

 Moren min lærer nye måltider å lage hele tiden og hun er snart 70 år og Faren min han er vel snart 80 år? (oi nå kommer jeg til å få kjeft av å ikke vite hvor gammel faren min er hahaha) ;p, han er min store forbildet. Han lærer fortsatt noe nytt hverdag som går.. Ja jeg trenger å skrive mye godt om min mor og far først jeg. Jeg vet at dere også leser her så <3 <3


I går var det virkelig en kan kalle blå mandag. Alt på engang sånn helt plutselig utover dagen. Var jo egentlig helt ok form da jeg kjørte avgårde og handlet litt på våres kuleste lokal Rema1000, Ever! 😉
Selvom jeg føler jeg må dra en annen plass for å kjøpe mine intim produkter…. hahaha jeg vet dere følger med så.. ;p 😉 Men jeg koser meg hver gang jeg er innom butikken der. Alltid godt humør har dem ansatte og alltid like hyggelig og behjelpelig. Stopper alltid opp for å ta en prat. Nesten som 90 tallet sitt Cheers program på tv. Deilig å bo bygde Norge sier jeg bare. Jeg virkelig elsker lille bygda her. Det var første gangen på lang lang tid jeg følte meg endelig hjemme. Jeg kan ikke flytte fra alt lille hjemme jeg har klart å skape, bare for det føles som jeg har lyst å ha litt luft i mellom vingene mine…

Hadde tenkt i går å lage video på kvelden. Men kjente på hele kroppen at jeg trengte å ta en dag fri. Jeg burde det å lære meg å ta fri i helgene. Enn å drive med masse husarbeid også er jeg helt fucka når mandagen kommer.. for å si det mildt. Så i dag skal jeg gjøre ingenting annet enn å få pusten min tilbake i fra i går kveld.

Men anyway.. selv healing. Jeg kjenner også savn i meg. Savn asså.. ble nesten poetisk gitt igjen. Og når jeg først nevner poetisk. Jeg begynner å få panikk nesten snart. Jeg finner ikke den enne diktboka mi. Jeg kjente meg klar til å legge ut noen av de diktene jeg skrev. Jeg kan ikke huske at jeg tok den med meg ut noen plass at den kan ha blitt borte ute. Det stod så mye fint der. Jaja den dukker nok opp når tiden er inne tenker jeg.

I dag er det ny dag og jeg har bestemt meg å bare flyte med, dessuten i går ble en sånn B menneskene sin hviledag utover ettermiddagen, sånn nesten hvert fall… ;p Men selvom jeg digger for tiden at jeg har blitt skikkelig A menneske asså. Det er super digg å oppleve det også. Helt herlig når det er balanse i kroppen og ting fungerer slik som det skal! 😀 Fantastisk!! 😀 Så TAKK TAKK TAKK FOR kroppen min fungerer første gangen enn på lenge! Hvis du lurer på hva jeg bruker av helsekost for å holde meg sånn i shape, ta gjerne kontakt på epost. 🙂

I dag skal jeg være super snill med kroppen min jeg og meg selv, fortsette å drikke mye vann og spise akkurat det jeg har lyst på, åh det ja akkurat det ønsker jeg å skrive mer om senere. Hvordan det har fungert for meg å holde vekten min. Etter jeg har prøvd alt mulig forskjelligt opp gjennom årene før! Men det får bli som sagt annen gang..

Jeg må likevel klappe meg selv på skulderen, selv etter alt som er, så trenger jeg å si til meg selv DAMN GIRL, jeg kan det å smile og dele god energi asså. Jeg har delt smil i går også. Tror jeg har skjønt det nå hva som er greie med folk i store omårder enn ” der en er kjent miljøet” for der deles jo lett hei og smil og god energi.
Det er mest single folk som er mer våken rundt seg i store områder, enn dem som er opptatt.. dem går litt i sin egen verden, helt forståelig. :-))
Også har vi de ny klekka ungeherrene som ikke helt skjønner poenget da. Forståelig det også haha

Men HALLO det er jo lov å smile! 😀
Jeg synes det er så deilig å se mennesker som smiler og sier bare hei til en. Det å bare å bli erkjent av at en eksiterer. Jeg sier hei og smiler til ALLE jeg, så sant jeg har noe å gi da.
Jeg bare skinner for å skinne jeg. Jeg ELSKER å skinne jeg, jeg skinner for min EGEN DEL! 😀
OG Jeg ELSKER det å DELE… så god energi er for å deles. <3 Dessuten det føles helt jævlig å ha det jævlig, så tenk så godt når noen kan dele sitt smil og glede. Tenk bare hvor mye god energi link vi kan skape sammen med med å dele. <3

Jeg gleder meg til å dele og motta flere gode ekte smil der ute. Det er faktisk deilig å leve. I dag har jeg bestemt meg at det bl ir en fantastisk dag. Der jeg skal pleie meg selv helt og være super god med meg selv. Gi meg selv den oppmerksomheten jeg trenger for at jeg skal føle meg hel og vell… <3 Jeg ønsker deg det samme at du skaper deg en fantastisk dag der du ønsker å være viktigste personen i ditt liv og gjøre noe for deg selv som gir deg ny boost med god energi. <3

Så smil kjære vakre deg, smil til deg selv og SMIL til dem rundt deg.. vi trenger å smile litt og være litt mer glad og sette mer pris på at vi LEVER i denne VAKRE VERDEN og for vi har hverandre  som søstre og brødre <3 <3

Til sist må jeg skryte av barnehagen til jenta mi!!! Jeg tror det må være JernMennesker hele gjengen som jobber der. Den deilige energien dem klarer å skape sammen. Tenk om hele verden kunne vært slik som dem. Jeg vet at dere også følger med. Så jeg vil bare si Jeg er så svært så TAKKNEMLIG For ALLE SMIL og all den deilige energien dere deler rundt dere frivillig. Dere er en gjeng gode mennesker, selvom jeg er raring, stopper sjeldent opp for å prate lenge og går veldig fort hjem… ;p Det er sann glede å levere og hente jenta mi. Det er nesten å gå inn i spa avdeling. Anbefaler Steinerbarnehage, helt fantastisk opplegg!!! Tusen Takk For Dere Finnes <3


<3 🙂 Og deilige vakre deg, Lag deg en deilig dag og Smil 🙂 <3

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es