Ble litt sent dette, var ikke planlagt at jenta mi skulle være hjemme. Men hun satt seg på bakbena i dag morgen og jeg orket ikke å ta den kampen i dag kjente jeg.
Men det gikk jo greit, nå har hun lært at hun kjeder seg hjemme. Så weee til det. Selvom vi har kost oss da til å med tatt oss en kjøretur til Drammen denne gangen.

Her er det en kort video om hvordan det var for meg å vokse opp der jeg følte en familiær bånd med mennesker rundt meg, men som ikke var sosial akseptert. Det har gjort noe med meg når slik bånd jeg følte ikke stemte helt med “virkeligheten” alltid. Men jeg trengte vel de leksene for å lære meg energier å kjenne tenker jeg.

Uansett her er dagens video. Neste gang har jeg lyst ta noe med NLP. Så følg med 🙂
 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es